Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sevimisiz.
Bir o kadar da kendini aramakta olan bir prototyp.
Tasavvuftan Budizme dogru evrilmesinin baska bir anlami olamaz.
Okumaktan keyif aldigim,bilgiye ac ve dordurulmasi gereken bir harddisk.Yanilsama fikriyati cok karisik.Ama yasina veriyorum.Zamanla hersey yerine oturacaktir.
Dikkat cekmeyi seviyor.Sanat tablolarindan sectigi prerafaelitik eserleri romantik ruh halini biraz da olsa yansitiyor.
Ariyor ama daha cok kendini.
Sünger gibi hatun.Bilgiyi emdikce agirlasacak.
Sen hep yaz.Ben okurum.
Bir gün de,Schopenhauer in Lilith e yazdigi mektuplar skecini yazariz birlikte.
Hep ol Lilith.
Lilith i Psinoza ya benzetmistim ilk günler.
Ama multisi mi.Bilemem.
merhaba,
birbirimize karsi kelimelerimizin daha acik kullanilmaya baslamasi beni memnun etti sevgili süreyya.
dusuncelerin icin tesekkur ederim
fakat kafa karisikligini gidermek icin eklemeliyim, forumda tasavvuf ve budizm hakkinda cok yazsam da ne budizm ne de baska bi ogretiye bagli degilim. Mistisizm bana keyifli gelen bi alan, ama yasama dair anlamimi anlamsizlik uzerine insa ederken buldum kendimi. Belki varolusculuk sularinda yuzdugum soylenebilir ama isimleri hic sevmiyorum.
Geyik maksatli acilmis bi konuya fazla ciddi aciklamalar yaptik ikimiz de.
Birlikte bi bulasik yikayalim mi?
Sevgiler.
@Lilith 'i herkes bir kimselere benzetirde, psinoza' ya benzetebilme cüretine anca kafası karmaşıklar yapabilir, işte süreyyacım yine marjinalliğini ortaya koyuyor.. habuarada ben o aralar ortalarda yoktum diye bu benzetmeyi yaptığını umuyorum, nitekim bu kadar sexy bir profil çizemem...
multim değil efenim, erkekte değil, benzettiğiniz kişiler hiç değil, o halde dewamke..
Bir adım ötesi aşkAllam su cümle kuruşuna bakar mısınız cümle kurusu bile entel <3