Lilith'in Forumun En Cihangir'li Üyesi Olduğu Gerçeği

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Forumun ilk gününden beri hakkında yazılıp çizilen şehir efsaneleri tadında yorumları gülerek okuyorum.
Herkesten daha düz bir kadın :) fazla normal ve anlaşılır.
Van Helsing filmindeki Anna Valerious karakterine büründü kadın resmen.
Selamlar efendim.

Sevimisiz.

Bir o kadar da kendini aramakta olan bir prototyp.
Tasavvuftan Budizme dogru evrilmesinin baska bir anlami olamaz.
Okumaktan keyif aldigim,bilgiye ac ve dordurulmasi gereken bir harddisk.Yanilsama fikriyati cok karisik.Ama yasina veriyorum.Zamanla hersey yerine oturacaktir.
Dikkat cekmeyi seviyor.Sanat tablolarindan sectigi prerafaelitik eserleri romantik ruh halini biraz da olsa yansitiyor.
Ariyor ama daha cok kendini.
Sünger gibi hatun.Bilgiyi emdikce agirlasacak.

Sen hep yaz.Ben okurum.
Bir gün de,Schopenhauer in Lilith e yazdigi mektuplar skecini yazariz birlikte.
Hep ol Lilith.

entelektüel görünmekle veya birine “ne entel adam, kadın” denilmesiyle ya da kitap okuyan, yazı yazan, kitabı olan, viski içen, “ben entelektüelim” ilanı veren, saçları ve sakalları uzun olan, sahaf dükkanı olan ile entelektüel olmak farklı şeylerdir tabi. cihangir'e dönük yapılan atıf daha çok "entel" olarak tariflenin ve negatif anlamı olan bir sıfattır, yanisi @Lilith 'in bunu seve seve kabul edeceğini üzerine alınacağını sanmıyorum. fakat yinede bu ölçekte amiyane tabirle bir rekabet ne bileyim bir çekişme ortamı yaratmak adına @Melodram ' ıda öne sürebilirim... ankara'nın bağrından da entelektüeller çıkar dostlar.... seri fuları tak seri...

entelektüel görünmekle veya birine “ne entel adam, kadın” denilmesiyle ya da kitap okuyan, yazı yazan, kitabı olan, viski içen, “ben entelektüelim” ilanı veren, saçları ve sakalları uzun olan, sahaf dükkanı olan ile entelektüel olmak farklı şeylerdir tabi. cihangir'e dönük yapılan atıf daha çok "entel" olarak tariflenin ve negatif anlamı olan bir sıfattır, yanisi @Lilith 'in bunu seve seve kabul edeceğini üzerine alınacağını sanmıyorum. fakat yinede bu ölçekte amiyane tabirle bir rekabet ne bileyim bir çekişme ortamı yaratmak adına @Melodram ' ıda öne sürebilirim... ankara'nın bağrından da entelektüeller çıkar dostlar.... seri fular seri...
yalnız ben cidden sürekli fular takıyorum... hoşuma gidiyür tamamen ondan.
çekişmelerle gündeme gelmek istemiyorum arkadaşlar, lütfen...
üstelik ben cihangir sokaklarında ayağını incitmiş insanım, biz anca sincan'da semt oturuşuyla beyaz konverslerimizin bağcıklarını boyarız... teşkürler.

kafamda ikinci adresi yüksel caddesi cümlesi ile bocalarken sincan'dan semt oturuşuyla karşımıza çıktı.
yine nasıl alt-üst ettin bizi be başgan, döküldüm...

biz yüksel caddesinde yumruk sallarken de sakarya'da hırsızlardan mı polisten mi daha çok korksak diye düşünürken de kadıköy'ün ortasında toplanıp bağırırken de istiklal de lgbt bayrağının yağmur yağmasa da gökkuşağı olabildiğini gördüğümüzde de aynı insandık karr deşş... bize zaman, mekan, yer fark etmez biz hep dökülen, kırılan, ezilen ve kaybolmaya mahkum gözükürken bile ışıldayanlardanız... ışıldayanlarlayız... ne dedim anlaşılmadı, işte bu da benim multilililiğim...

stock'un her konu için bir şarkısı olması...vj bülent'in de hocasıydı... senden cihangir perisi olur...

biz yüksel caddesinde yumruk sallarken de sakarya'da hırsızlardan mı polisten mi daha çok korksak diye düşünürken de kadıköy'ün ortasında toplanıp bağırırken de istiklal de lgbt bayrağının yağmur yağmasa da gökkuşağı olabildiğini gördüğümüzde de aynı insandık karr deşş... bize zaman, mekan, yer fark etmez biz hep dökülen, kırılan, ezilen ve kaybolmaya mahkum gözükürken bile ışıldayanlardanız... ışıldayanlarlayız... ne dedim anlaşılmadı, işte bu da benim multilililiğim...

şu yazıyı okuyunca arabeskin kralı mamaklı eyüp kafanızın içinde ağır bir makamda çav bellayı okuyor...
cihangirin o bar benim şu fular senin kızları yerine devrim marşları dinleyip kollarına faça atan kızları üzdünüz beyler...

Geri