-
-
-
-
-
Cukurcumaya indiğimde fularini duzeltiyordu. Merhaba Alp ben
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben kadın sanıyordum samael HanımBen o nickin altinda bir erkek olduğu kanaatindeyim. SADhatembey
Allam su cümle kuruşuna bakar mısınız cümle kurusu bile entel <3Gencler ne yapiyorsunuz burada.
yalnız ben cidden sürekli fular takıyorum... hoşuma gidiyür tamamen ondan.entelektüel görünmekle veya birine “ne entel adam, kadın” denilmesiyle ya da kitap okuyan, yazı yazan, kitabı olan, viski içen, “ben entelektüelim” ilanı veren, saçları ve sakalları uzun olan, sahaf dükkanı olan ile entelektüel olmak farklı şeylerdir tabi. cihangir'e dönük yapılan atıf daha çok "entel" olarak tariflenin ve negatif anlamı olan bir sıfattır, yanisi @Lilith 'in bunu seve seve kabul edeceğini üzerine alınacağını sanmıyorum. fakat yinede bu ölçekte amiyane tabirle bir rekabet ne bileyim bir çekişme ortamı yaratmak adına @Melodram ' ıda öne sürebilirim... ankara'nın bağrından da entelektüeller çıkar dostlar.... seri fular seri...
biz yüksel caddesinde yumruk sallarken de sakarya'da hırsızlardan mı polisten mi daha çok korksak diye düşünürken de kadıköy'ün ortasında toplanıp bağırırken de istiklal de lgbt bayrağının yağmur yağmasa da gökkuşağı olabildiğini gördüğümüzde de aynı insandık karr deşş... bize zaman, mekan, yer fark etmez biz hep dökülen, kırılan, ezilen ve kaybolmaya mahkum gözükürken bile ışıldayanlardanız... ışıldayanlarlayız... ne dedim anlaşılmadı, işte bu da benim multilililiğim...