Günlük Lila‘nın iç sesi

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eve birseyler götürürken o komsu kizin babasiyla karsilastim eve döndüm demistir bence allah korusun valiz ile görünce .. kizi da öyle döndüydü evine .. oysa ben sadece bir sürü esya götürdüm eve ve valiz ile olacak isler yoksa her yerim torba olurdu gkgkgkg

Üc gündür baya erken cikiyorum is den ne oluyor gkgkgkgkgkkg

Eve de hergün Noel baba gibi birsey götürüyorum elim hep Poset dolu hahahhaa
Biri annem biri müsteri biri müsteri den arkadasim oldu güzel insanlar cogalsinnnn :-)

Kardes dedigin canini yakarsa silersin degil mi ? Ben süründürmeyi sectim
Gelmis bana diyor ki ben gidersem Arkadasin olmayacak akilli ol bu mu gercekten kardes ? Olmaz olsun..

Müsteri bir kiz var ama arkadasim sirdasim oldu bu sürecte..
Onu bugün kanka ilan ettim digeri kiskanir cünki ve pesimi birakir diye umarim taktigim calisir Artik sinir hastasi olmak istemiyorum cünki .

• Üzgün
Tepkiler: ne
20 dk kapanmaya kek yiyen oldu
Sonra bes parca daha birsey Aldi cok Sacma bir de gelmis hayat hikayesini anlatiyor
Oysa benim hedef eve gitmek…..
Normalde hiç mola yapmıyorum bugün iki kişiyiz diye mola yapayım dedim mola yaptığımı hiç kimse düşünmüyormuş gibi çok bencil insanlar ya çok saygısız olmuş insanlar
Bütün gün arkadaşla yazışmadık gelmiş bugün gece şimdi yazıyor seni seviyorum içimden bile gelmiyor

Dün gece de sacma Sapan yazdi bir yer de yorum yaptim Gene pisman oldum uzaklas ecem uzaklas ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri