Günlük Lila‘nın iç sesi

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir tane iş arkadaşıma bıçakla saldırı olmuş para istemişler bıçak dayamışlar boğazına
Allah korusun ..

• Üzgün
Tepkiler: ne
Yarabbi sükür Almanya da yagmur yagdi bir aydir yagmuyormus gkgkgkgkg hemde sakir sakir
Dans ede ede eve gidecegim
Gkgkgkgk

• Beğen
Tatilden önce dükkanları yakcaktım öyle hissediyordum tatilden sonra çok mutluyum demek tatile ihtiyacım vardı.. daha doğru vatana ihtiyacım vardı :-) elhamdülillah herşeye

Hosgeldin güzel yasim bana güzelliklerle gel emi
Mutluluktan gözlerimden yas gelsin :)
dün beynimi düşünceler kemiriyor bugün neydi gibisinden tereddüt oldu.. velhasıl yaşlanıyoruz küçük hanım: )
Rabbim hayatının arda kalanında huzurunuzu mutluluğunuzu sizlerden eksik etmesin küçük hanım sağlıklı ömürler dilerim arzu ettiğin gönlünden geçirdiğin şeyleri yaşamanı nasip etsin Allahım..
inşallah burdan bebiş müjdesini de verirsin mutluluğunla bizde mutlu oluruz.. bu arada cemkirmenin az olduğu iş hayatın olur umarım yeni yaşında..
buralardan maviderinliklerden oralara hürmetler..

dün beynimi düşünceler kemiriyor bugün neydi gibisinden tereddüt oldu.. velhasıl yaşlanıyoruz küçük hanım: )
Rabbim hayatının arda kalanında huzurunuzu mutluluğunuzu sizlerden eksik etmesin küçük hanım sağlıklı ömürler dilerim arzu ettiğin gönlünden geçirdiğin şeyleri yaşamanı nasip etsin Allahım..
inşallah burdan bebiş müjdesini de verirsin mutluluğunla bizde mutlu oluruz.. bu arada cemkirmenin az olduğu iş hayatın olur umarım yeni yaşında..
buralardan maviderinliklerden oralara hürmetler..
ayyy cok tesekkür ederim büyük adamcim :)
Cemkirme is yerime ait bir ata sözü gibi etmezsem yolunda gitmiyor sanki gkgkgkgk
İki haftadir cok mutluyum böyle gitsin ya :))
Müsteriler beni görünce mutlu ..
Ben insan görünce mutluyum..
is yerim de degisiklik yapmis dogum günü hediyesinde normal de ek kart verirlerdi dükkandan birsey alalim kendimize diye .. dedim ki keske degisse hep yemek olmasa dükkandan baska bir hediye olsa .. ve dün kuru bir kagit yolladilar sandim.. aksam üstü gene bakip atacaktim mektubu bir de ne göreyim iki gün izin günü hediye etmisler ve okadar İki gün izin istiyordum denk gelmesi :)) sanki bana cihaz üstüme koymuslar gibi her diledigim Kabul oluyor :D

Çok kutluyorum <333333 nasıl ama kutlamayan nasılda kutladı dimi ama
Buyursunlar burdan da sasirttilar beni
Hayat sasirtir bazen sarkisi yolluyorum ikimize de fjfkgkkf
Cok tesekkür ederim :**

Nice yıllara! Sağlıklı ve huzurlu bir ömrün olsun.:kalp:
Amin hep birlikte, tesekkürler <3

Nice güzel yaşların olsun iyiki doğdun ve temiz kalpli oluşunu çok çok çok seviyorum<3
Serçekuşum canım teşekkür ederimmm
Bende senin icin disin birligini seviyorum hep böyle kal :*

Dün ev işi yapmaktan çamaşır toplamaktan çamaşır asmaktan yemek yapmaktan fırsatım olmadı işten sonra buraya bakmaya hıgfhkgxhb

Şu mesaj birleştirmeniz hiç hoş değil

• sarılma
Daha yeni işe başlamışım iki de
Her gün saatlerim farklı farklı ben daha dükkanı hazırlıyorum ama bir yandan da hem servis yapıyorum hem müşterilerle ilgileniyorum bir türlü tezgahıma istediğim gibi yapamadım sen bir tane abla gel dağınık olduğunu tezgahın görüyorona rağmen kendi aldığı şeylerin ürünlerin isimlerini ya da görüntüsünü bilmiyor oysa en kolay şeylerden biri yarım saat sonra gel bana çat bana yanlış şeyleri verdin de
Bütün yol geldim de.. istediğiniz şeyleri verdim dedim fiyatını yazdığı şeyleri istedim diyor tamam dedim kusura bakmayın bilerek yapmadım sizi kızdırmak istemedim o da yabancı alman değil almanlar daha insanlık hali diyor.. tamam kusura bakmayın değiş tokuş yapıyorum istediğiniz gibi olsun para da tekrardan almayacağım başka dilediğiniz ..kadın sanki kavga etmeye gelmiş gibi çatıyor bana susmuyor da diyorum hemen çözelim her şeyi bitti hiç gelemem kavgaya bakıyor bön bön..

Telefon hattımı değiştiremiyorum
Hersey abimin üstüne onun imzalaması gerekiyor onun onaylaması gerekiyor kendisi de Filipinler’de zaten şu an ulaşılmıyor zaten benide bu aralar sevmiyor.. annem ta Antebe kadar geldi yine diyor ki benden bir şey saklıyorlar benden bir şey saklıyorlar samimi gelmiyorlar hem eşim için hem ailesi için biliyor musunuz bıktım ya yalan mı söylüyorlar söylesinler bir şey mi saklıyor saklasınlar boşanacak mıyım yoo
Hangi insan dörtdörtlük beni bağlamıyorsi sakladıkları şeyler ya da söyledikleri Yalanlar elbet bir gün çıkar gerçekler o zamana kadar anı yaşamak istiyorum ya üzülmek istemiyorum artık anamın dediklerini takmak istemiyorum ben mutluyum dedikçe diyor ki bir de üstüne ben senin evliliğini bozmak için söylemiyorum ne için söylüyorsun çok sıkıldım her şeyden gerçekten gerçekten diyorum ki duracak duracak gelecek tanışacaklar bitecek gene büyüyor gene büyüyor hiçbir zaman beğendiremeyeceğim anneme hiçbir şeyi.. tabi her şeyi diledikleri gibi yapsaydı kukumau kuşu gibi her şey yolunda olurdu
Kuş böyle bile yazılmıyordur annem hep böyle söylerdi aklımda böyle kalmış.. insanların her dediğini yapınca sorun yok yapmadığın sürece de yargılanıyorsun gittiği yere kadar

Geçen hafta çok güzel geçti tatil sonrası bu hafta tam bir kabus.
Bugün gelmiş akşamüstü az önce bir adam hafta sonuna pasta istiyorum diyor dedim yarın sipariş edebilirim anca o da olabilir mi bilmiyorum çünkü bir gün önce kabul etmiyoruz ama ben hep yaptigimda oldu dedim erken saatte gelmişsinizdir bu saatte çok geç şu an kimse yok ama siz varsınız dedim ben bir tek açığım kimse açık değil.. ama şöyle ama böyle anlamıyor musun dedim şu an kimse ben dışında yok kimseyi arayamam yarın sipariş edebilirim beş kere anlattım dedim bak o numarayı arayın ana dükkanı sipariş edebiliyorsanız edin hangi dükkandan alabiliyorsanız alın ama şu an elimden hiçbir şey gelmiyor beş kere anlattıktan sonra anladı ama bütün zaten çok yoğundu bugün o kadar yoğundu ki sekiz kere bulaşık makinesini başlattım..
sonra iş arkadaşıma anlattım bazı şeylerde kırıldığımı oda büyüttü büyüttü olayı anlatıyor anlatıyor anlatıyor telefonla arıyor dükkanı son döndüm dedim sana döneceğim beklemiyor dedim abartacak bir şey yok sadece dedim ki belki yanlış anlaşılma anlamış olabilirim o yüzden düzeltmek istedim seni çok seviyorum ama dedim cümlen beni kırdı ya öyle demedim öyle demedim iyi dedim demediysen bitti konu bitti uzatma
Ben buradan anlıyorum ki herkes kavga etmek istiyor gjfkgkgkgkkg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri