Lila
Platin Üye
Bir tane iş arkadaşıma bıçakla saldırı olmuş para istemişler bıçak dayamışlar boğazına
Allah korusun ..
Allah korusun ..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
dün beynimi düşünceler kemiriyor bugün neydi gibisinden tereddüt oldu.. velhasıl yaşlanıyoruz küçük hanım: )Hosgeldin güzel yasim bana güzelliklerle gel emi
Mutluluktan gözlerimden yas gelsin![]()
Çok kutluyorum <333333 nasıl ama kutlamayan nasılda kutladı dimi amaHiç kutlamaz dediğim kutluyor kutlar dediğim kutlamıyor
Nice yıllara! Sağlıklı ve huzurlu bir ömrün olsun.Hiç kutlamaz dediğim kutluyor kutlar dediğim kutlamıyor

Nice güzel yaşların olsun iyiki doğdun ve temiz kalpli oluşunu çok çok çok seviyorum<3Hiç kutlamaz dediğim kutluyor kutlar dediğim kutlamıyor
ayyy cok tesekkür ederim büyük adamcimdün beynimi düşünceler kemiriyor bugün neydi gibisinden tereddüt oldu.. velhasıl yaşlanıyoruz küçük hanım: )
Rabbim hayatının arda kalanında huzurunuzu mutluluğunuzu sizlerden eksik etmesin küçük hanım sağlıklı ömürler dilerim arzu ettiğin gönlünden geçirdiğin şeyleri yaşamanı nasip etsin Allahım..
inşallah burdan bebiş müjdesini de verirsin mutluluğunla bizde mutlu oluruz.. bu arada cemkirmenin az olduğu iş hayatın olur umarım yeni yaşında..
buralardan maviderinliklerden oralara hürmetler..
Buyursunlar burdan da sasirttilar beniÇok kutluyorum <333333 nasıl ama kutlamayan nasılda kutladı dimi ama
Amin hep birlikte, tesekkürler <3Nice yıllara! Sağlıklı ve huzurlu bir ömrün olsun.![]()
Serçekuşum canım teşekkür ederimmmNice güzel yaşların olsun iyiki doğdun ve temiz kalpli oluşunu çok çok çok seviyorum<3