Günlük Lila‘nın iç sesi

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Görümcemin sac rengini begenip tepem sari oldu sacimda alt kisim kirmizi olduk mu papagan glgkgk sac acamiyordum dedim tek renk yapayim koyu kahverengi aldim oldum simsiyah
Sabirsizligin sonu michael Jackson beyaz ten siyah sac dkgkgktkgkkf

• Korkunç
Tepkiler: ne
Söz de arkadasiz birileriyle..
Yazmadim ailen yaninda
Yazmadim kaynanangildesin
Yazmadim tatildesin
Yaw heee bakin isinize.. Ben daha yokum

• Alkış
Evet halay çeksem iyi olacak gibi hkgkhkh
İyiyim Almanya’ya döndüm bu sabah sen nasılsın abim iyisin?
İyiyim kardeşim sağolasın.
Antepli oldun artık ayakların ve dizlerin ağrıdğı zaman ne yapıyorsun.
Halay çekiyorsun.
Çillerinle mutlu her daim kardeşim.

Kapimiza reçel koymuş biri küçük de bir yazı
Yeni taşınan komşumuz bahçesinde reçel yapmış sizinle tanışamadım bir türlü diyor umarım tanışırız afiyet olsun.. almanlar suratsız olabilir ama çok düşünceli insanlar

bazen kaç sene önce yaptığım yorumları görüyorum beğenen insanlar sayesinde diyorum ben bunu ne akla yazmışım ne kadar saçma bir yorum ama çaktırma gkgkgktkyk

Antep’ten bakırcı Çarşısı‘ndan biberiye yağı aldım bir sürü yağ içinde saçlarımı sürdüm bakalım uzayacak mı saçlarım merak ediyorum faydası olacak mı

İş güzel geçti bir sürü müşterim gördüm çok mutlu oldum onlar da beni görünce mutlu oldu başka ne isterim ki elhamdülillah bugüne

Dün bir tane müsterim Israrli bir sekil de
Baska dükkani öneriyor oranin yiyeceklerini sevdigini söylüyor .. maas da İyi kazaniyorlar yiyecekler de güzel fiyatlar da güzel falan diye..
Dün oysa dedim ki fikrimi degistirdim burda kalacagim özel sebeplerden diye..
İşimi seviyorum müşterileri seviyorum istediğim gibi akşamcıyım bir tek şikayetçi olduğum 12 gün çalışmak onun dışında sıkıntım yok kimseyle de ç sıkıntım yok.. adama söylüyorum söylüyorum söylüyorum diyorum orada alacağım bir süre daha buradayım.. ısrarla baska yere gitmemi istediği için huylandım biraz..gercekten istedigi iyiligim mi yoksa beni türk diye göndermek mi

Kardesim dedigim esini gördüm diyor demiyor ki esinin dükkanina gittim yemek yedim
Terbiyesiz ! Sonra Sakin kal ecem
Üç hafta boyunca Türkiye’deydim yazmadı neymiş problem mi anlatacakmış ,halimi hatırımı sorabilirdi ,yapmadı ! hoşgeldin dedi haliyle cevap bile veresim yokiçimden gelmiyor.. doğru düzgün yazışmıyoruz artık bıraktık arada bir yazıyor bugün de gelmiş işte yarım saat önce eşini gördüm dedi iyi dedim ne yapayım yani sonra eşimle konuştuk bir ara diyor ki Senem yemeğe geldi.. bana yaklaşmıyor bana soğuk davranıyor eşime yaklaşmaya çalışıyor uzak dur çevremizden diye bir uyarı yaptım ne kadar anlar bilmiyorum ama uzak dursun benden biraz daha yaklaşırsa çok kötü patlayacağım kalp kırmayayım diye uğraşıyorum uzak duruyorum kavga etmiyim diye uğraşıyorum amaçları ne bilmiyorum bu insanların

Oh içimi döktüm sus sus nereye kadar kıza da patladım yeter da susuyorum tepeme çıkıyor.. düzelecek diyorum daha da kötüleşiyor ben seni çok özledim de çok bekledim neredesin yalancı yazdığı ettiği yok .. ay ben bilmiyorum senin eşin dükkan olduğunu he he.. ya da gerçekten bilmiyorsun o kadar tınlamıyorsun.. çok değişmiş ya denenmişi denemeyeceksin diye boşuna demiyorlar arkadaş olamamıştık hiçbir zaman yine olamıyoruz işte..

Peki bana çilli !
Sormamaması gereken soruyor sorması gerekenler sormuyor bilmece gibi bir cümle oldu sen abiciksin yaw gkgkgk

Dün ise terlik giydim hic sevmem ama
On dakika mesafe diye gkgkgkgk
Bugün de esofman kaynanamgil alistirdi .. rahatlik ve özgürlük gkgkgktk ne kasiyorum bu kadar gkgkgkt
Saclarimi da kestimmtkgkgkgk

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri