Lila
Platin Üye
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Nick den Kim olduğunu hatırladımNaber İzmirli.
ben Samsunlu hatirladin mi
Ne karnesi istiyorlar işe girdikten sonra mi istedilerÇok istediğim bir iş yeri döndü sen yedi sene önceki karnemi iste benden o da kötü şimdi kara kara düşünüyorum gerçekten yollayayım mı diyecekler ki bizimle dalga mı geçiyorsun. Hayattaki şansıma tüküreyim gerçekten her şeye şükür ama şansım berbat ötesi bir şey ya şimdi ben adamlara ne diyim okulda tembeldim ama iş yerinde çok mutluyum
Hayır hayır düşündüğün şey kötü olmak değil hatta iyilik sayılır Çünkü çalışmaya teşvik edeceksin kazanmak için emek vermesi gerekiyor. Sen bedavadan kazanıyorsan bilemem o zaman ekmek ver.Bir aileye dört ay boyunca beleşe yiyecek verdim hepsini cepten ödedim çünkü yastiga koyduğum zaman kafamı vicdan bırakmiyor beni .. sonra dört ay sonra dedim ben bunları satın aliyorum haberiniz var mi diye çünkü ilk başta tek ekmek vermek niyetindeydim ciktilar tepeme pasta diye .. durumları da iyi Türkiye de Hatay deprem oldu diye yardim ettim helali hoş olsun da burda durumları iyi pahalı dükkanlar dan alışveriş mi dersin arabalari beş tane mi dersin ..
durumları süper seni kekliyorlar .. iyilik ile salaklik arasında küçük bir çizgi var ..iyi oldukça suyu çıkıyor bence bu isin daha iyi olmak istemiyorum dedikçe daha da cikmazdayim bakalım bugün bu is den kurtulma zamanı geldi geçiyor ..
Kötü olmak istemiyorum ama bazen kötü olmak gerekiyor galiba
Durumlari iyi evleri arabaları varsa salaklik benim isHayır hayır düşündüğün şey kötü olmak değil hatta iyilik sayılır Çünkü çalışmaya teşvik edeceksin kazanmak için emek vermesi gerekiyor. Sen bedavadan kazanıyorsan bilemem o zaman ekmek ver.
Yok inceleniyorum suanda, cv yaninda karneleriniz demişler bilmiyorum ilk defa başıma geldi .. zaten birseye hayal kurmaya gelmiyorNe karnesi istiyorlar işe girdikten sonra mi istediler