Günlük Lila‘nın iç sesi

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IMG_5953.jpeg
Bu bina hoşuma gidiyor fktktk

Bugün babalar günü diye bizimkilere gidiyorum umarım abim evde olur ve barisiriz ..
Kötü kötü rüyalar gördüm niye geldin falan dedi hoş böyle şeyler de bekliyorum kendisinden umutsuzum ama annem için yaptığımı söyleyebilirim .. umarım beni bir gün affederler

İlk evden kaçtığım da ayagim
Nasıl gitmiyorsa şimdi de gitmiyor ama gidiyorum ya herru ya merru

IMG_5945.png

• Beğen
Tepkiler: ne
Bildiğim şeyler oluyor iş de ama ilk bakışını hiç unutmicam şok oldu gkgkgk ben kimse den korkmuyorum onu gördüm sadece çok özlemişim .. ağlamaktan konusamadim ..konuştum ses yok
.. evden çıktım vedalasayim dedim bir daha görmiyim dedi ve kapıyı kilitlemis ..bakalım ne yapacak hafta sonu gidicem ffjjfjfjf
Onu görmek de güzeldi .. ah canım abim
Ben mesajı aldım gkgkgk zorlastircan işi ama bir umut var hissediyorum

Naber İzmirli.
ben Samsunlu hatirladin mi

Annem dün bir mesaj attı moralim yerine geldi gkgkgkk
Abim dün cümle kurmuş 10 kere ecem demiş
Annem diyor hafta sonu geliyon dimi fkgkgkkfkg
Dili isiran aileyiz ama yüregimiz minnostur be

zaten içime sinen bir iş yok
Yapabilecek miyim diyorum nereden nereye başka işler ama böyle gitmiyor evlenince değişir dedim iş sistemi daha da beter çalışıyoruz herkes gibi olamaz mıyız ya cumartesiye kadar iş pazar tatil özel günlerde de tatil bayramlarda böyle iş yok mu ya böyle iş beni alamaz mı böyle bir iş yapamaz mıyım ben sabır sabır sabır .. cuma mübarek Allah’ım yol göster

6 aydir kandirildigini ögreniyor arkadaşın biri sonra da olsun ya bende yalanlar söylüyorum ne olcak devam edeyim ilişkime diyor ..
Kıza diyorum ki iyi iki yalanci musmutlu yıllar ozaman çocuğa kızmana gerek yok ikiniz de aynı bksunuz.. gelmiş diyor ki Ecem sen beni çok güldürüyorsun iyi ki varsın oysa lafin dibini soktum.. yok ya eskiden güzelmiş bizim arkadaşlık şimdi igrenclikte zirve de kosuyoruz.
Mesafe
Şart

Annem takılmış kaynanan niye Alevi paylaşımı yaptı diye Banane dedim kendisine sor
Sistim ya artik bir bitmedi Alevi Kürtlük meselesi
Abim gibi gevur kiz alsam bu kadar sorun olmazdı bence dedim yani artık bir demiyorlar ki kızım iyi mutlu geciniyor dedim ne istiyorsunuz yahu boşanayım mı Alevi diye tövbe yarabbi
Bıktım bu mezhep islerinden..
insan olsun insan gibi davransın adam olsun adam gibi sevsin bitti bana yeten bu
Ne mezhepmis.. bıktım ya
Bir de diyorlar bana ikna etseydin bizi böyle kacmazdin artık inanmıyorum !

asamiyorlar bu konuyu aşamayacaklar da
Beni üzmelerine gerek yok ..
Türklükten mi soğudum yoksa annemlerden mi bilmem .. kızım mutlu diyip gecemiyorlar her bok sorun

Çok istediğim bir iş yeri döndü sen yedi sene önceki karnemi iste benden o da kötü şimdi kara kara düşünüyorum gerçekten yollayayım mı diyecekler ki bizimle dalga mı geçiyorsun. Hayattaki şansıma tüküreyim gerçekten her şeye şükür ama şansım berbat ötesi bir şey ya şimdi ben adamlara ne diyim okulda tembeldim ama iş yerinde çok mutluyum

Çok istediğim bir iş yeri döndü sen yedi sene önceki karnemi iste benden o da kötü şimdi kara kara düşünüyorum gerçekten yollayayım mı diyecekler ki bizimle dalga mı geçiyorsun. Hayattaki şansıma tüküreyim gerçekten her şeye şükür ama şansım berbat ötesi bir şey ya şimdi ben adamlara ne diyim okulda tembeldim ama iş yerinde çok mutluyum
Ne karnesi istiyorlar işe girdikten sonra mi istediler

Bir aileye dört ay boyunca beleşe yiyecek verdim hepsini cepten ödedim çünkü yastiga koyduğum zaman kafamı vicdan bırakmiyor beni .. sonra dört ay sonra dedim ben bunları satın aliyorum haberiniz var mi diye çünkü ilk başta tek ekmek vermek niyetindeydim ciktilar tepeme pasta diye .. durumları da iyi Türkiye de Hatay deprem oldu diye yardim ettim helali hoş olsun da burda durumları iyi pahalı dükkanlar dan alışveriş mi dersin arabalari beş tane mi dersin ..
durumları süper seni kekliyorlar .. iyilik ile salaklik arasında küçük bir çizgi var ..iyi oldukça suyu çıkıyor bence bu isin daha iyi olmak istemiyorum dedikçe daha da cikmazdayim bakalım bugün bu is den kurtulma zamanı geldi geçiyor ..
Kötü olmak istemiyorum ama bazen kötü olmak gerekiyor galiba
Hayır hayır düşündüğün şey kötü olmak değil hatta iyilik sayılır Çünkü çalışmaya teşvik edeceksin kazanmak için emek vermesi gerekiyor. Sen bedavadan kazanıyorsan bilemem o zaman ekmek ver.

Hayır hayır düşündüğün şey kötü olmak değil hatta iyilik sayılır Çünkü çalışmaya teşvik edeceksin kazanmak için emek vermesi gerekiyor. Sen bedavadan kazanıyorsan bilemem o zaman ekmek ver.
Durumlari iyi evleri arabaları varsa salaklik benim is

Ne karnesi istiyorlar işe girdikten sonra mi istediler
Yok inceleniyorum suanda, cv yaninda karneleriniz demişler bilmiyorum ilk defa başıma geldi .. zaten birseye hayal kurmaya gelmiyor

Almanya da yabancı düsmanligina denk geldim
Türkiye de alamanciyiz
Neresi benim memleket yarabbi her yer bir dışlanma ..
İs arıyorum bulamiyorum
Arkadaşın calistigi yere mi girsem
Eşimin ortak olduğu dükkana mi kafam karışık
Allah bir kapıyı kapatır bir kapıyı açar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri