Günlük Lila‘nın iç sesi

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçenlerde bir dede sitem etti pahaliyiz diye patrona söyleyin dedim yolladım kendimce o günden beri Full satasiyor.,
Geçen cumartesi geldi gene sitem 11:04 niye kapatiyormusuz dükkani.. müşteriyi memnun etmek zorundaymisiz ..
bugün göz göze gelmiyorum gene laf atiyor
Sonra kimse demesin ki yabancılar sinirli .. kiskirtan sizsiniz !

Nişanıma gelmesin demiş kardeş dediğim
Allah karşıma cikarmasin .. karşısına da çıkmayayim cuma mübarek !

Saç keseceğim dedim niye diye bir cevap geldi ısrarla saçımın uzamasını istiyor uzamıyor ki toplayınca da bir hoşuna gidiyor bu sefer uzatıyorum olmadı takma saç takarız herkes yapıyor zaten gkgkgkkg

kötü bir rüya gördüm annemle kavga ettik sonra ağladık tersi çıksın inşallah çok mutlu olayım

Hep iyi insan olmaya çalıştım biraz sinirli agresifim sivri dilliyim evet ama canımdan çok severim.. kimsenin hayatını kaydirmadim ama hep en sonunda kötü biri seçilmek çok canımı yakıyor

yarın kardeşimin evini basacağım !
Yüzlesmeden önüme devam edemicem belli oldu
Ne demek Ecem Nisanima gelmesin bu kadar düsmanlik neyin nesi sorucam kendi kendimi yemicem

Eski dostun kuzeni yazmış boşver diye
Ona da güzel laf soktum iyi oldu
Onlar ona okadar kötülük yaptı şimdi canım kuzenim oldu ben herzaman destekte bulundum en kötü seçildim vay be bu dünya böyle is de
İyi davrananlar hep kaybediyor .

Belki de kazanıyorumdur bilmiyorum ama
Biraz problemler kalktı bu doğru ama kafam karışmiyor değil ama karar verdim beni aşağıya çeken hersey den uzak duracagim hayat bir kere ya gül eğlen coş .. evinle ilgilen ecem evinle gkgkgk

İster yanlış olsun ister doğru
Kalbimin sesini dinleyip bir manyaklik yapmaya karar verdim sjsjsj

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri