Günlük Lila‘nın iç sesi

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Potlar kralicesi fkfjgjtj telefonda bir adam sipariş verdi dükkana geldi yaşlı genç sandım gencim ben daha diyor basımı kuma sokmak isterdim

Yarın izinliyim bir mayıs isciyisiyim gkgkgkt
Fakat arkadaşla buluscam sabah 6 da uyanmam lazım erken buluşmak istediği için
Neymiş güneş gelmeden biraz bulusalim mis bu almanlarin kafasını hiç anlamicam ama çok seviyorum kendisini bu yüzden giderim fkgkgkgk

Sabah 6 da uyandık bir de makyaj yaptık hkgkgkgk
Şarj dolunca da çıkacağım evden nasıl fikir mük Gkgkgkt

Evde tek isimli is kıyafetim olduğu için esimin tisörtünden birini aldım simsiyah fkgkgkf umarim belli olmaz gkgkgk olsa da yapacak birsey yok giydim fjgkgkt
Bir an önce tasinsam da kendi kiyafetlerime kavussam..

Video atabiliyor muyduk hatırlamıyorum unuttum o yüzden paylasamiyorum Ördek ve yavrularını fkfkfjfjf

Hızlıca pizza üstü yaptım yemek için sabırsızlanıyorum bugün de böyle geç olsun madem gene gjgfjgf

İşe gittim çoğu şey gitmiş kalan sadece ekmek biraz ve pasta.. iş arkadaşım uzak doğulu gitti arkaya telefonla oynuyor 1 saat boyunca gelmedi
daha önce de bazı saçmalıklar yaptığı için söylemiştim yüzüne hoş değil diye kırıldı bu sefer dedim kirmayacagim kendi haline bırakacağım ama hiç kimse birbirini düşünmüyor bu kızın da evi var ailesi var eve gidecek yardım edeyim.. bir iş veriyorsun arkasından toplamak silmek zorunda kalıyorsun..
Ben de bayılmıyorum yer silmeye temizlik yapmaya ama nerede çalışıyorsan mecbursun yapmaya..
yarın sabah gene iki kişi çalışacak sizce temizlik yapacak mı hayır.
Bütün herkesin işi bana kalacak bütün dükkanı temizle başka işim yok çünkü.. bugün o yüzden şikayet ettim işe yarar mı bilmiyorum ama saatleri yazan ablaya şikayet ettim yalnız kalırım yalnız çalışırım bu kadar eziyet görmem tamam çalışmak istemiyorsunuz çıkın işten başka iş mi yok ama durmadan bana ikinci iş yapmaktan yaptırmaktan illalah geldi.. bir iş buyuruyorsun her yeri islak bırakıyor çıkıyor temiz yapmıyor gene arkasına yapmak zorundasın o yüzden kimseye iş vermemeye çalışıyorum ama biraz düşünseler..
Bütün iş bana kalıyor bütün dükkanı temizleyeceğim sadece satış yapmıyoruz sadece pişirmiyoruz beni yoran bunlar sanırım hep böyle hep böyle ya sus sus sus sus hep düzelecek yok daha da salak salak insanlarla uğraşıyorum
Artık eski neşem kalmadı keyfim kalmadı
kötü olan saklayamıyorum da hep moralim bozuk ne iş yerinde saklayabiliyorum ne evde saklayabiliyorum yoruldum artık

Bugün gerçekten boşuna işe gittik bir dışarıda insan yok iki insanlar beş günde olsa çocuğunu alıp gitti tatile diye düşünüyoruz herkesle
Bekleye bekleye ağaç olduk yaptığımız para bile az yani iş arkadaşım evde durabilirdi ben evde durabilirdim dükkan kapalı olabilirdi sırf beklediğimiz için para kazanacağız bayağı iyi gkgkgkgk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri