Günlük Lila‘nın iç sesi

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu dünya ya çalışmaya gelmisim
yorgunluktan ölüyore
Ev is is ev sonra vatana gidince geldi Almancı tatile diyorlar pf hakkettik be abi

• Üzgün
Tepkiler: ne

Birazcık düzeldim o konu da :) hayır diyebildigim zamanlar var :-) sesin ne güzelmiş terapi gibi iyi geldi :) hafta sonu çalışmam gerekiyordu benim hafta sonum ama bari pazartesi tatil verseydi hic dinlenmeden dört gün daha daha çalışıp hafta sonuna giriş yapacağım ..dayanmaya çalışıyorum bir süre daha ablacım :-) ev tasiyorum diye ihtiyaç giderimi için .. dört ay sonra burdan çıkmayı planliyorum çünki hedeflerim başka şeyler :) eşime zamanım yok .. geceden geceye görüyorum .. o da bende çok çalışıyoruz ..
elbette çalışalım , çalışmak güzeldir ama bizim hikaye portakal sıkıp içmeye başlamak gibi oldu :-) abartmaya gerek yok çok calisip .. dünyayı benim çalışmam kurtaracak gibi his olusuyor bazen ..
Resmi tatillere denk gelmiyoruz .. marketler resmi tatillerde kapalı ya da başka dükkanlar .. öyle bir yere girip bende tatil olmak istiyorum
Boş boş işsiz evde oturmak daha doğrusu dinlenmek :))
Amin

• sarılma
Bundan kaç ay önce nasıldı
Şimdi ise ailemle izmire gideceğim Allah nasip ederse .. kaynanam ve görümcem geliyor İzmir de biraz takılıp antebe gideceğiz hep birlikte çok uçuk geliyor bu fikir ama hayali güzel umarım hep böyle güzel anlasiriz

Ben sizin adam olmadığınızı biliyordum da ispatlayamiyordum
Hamburg dan gelmişler inşaat için
takılacak yer biliyon mu diyor serro..
evli çocuklu iy

Son düzenleme:
  • Üzgün
Konaklayacak yer sormuşlardır, sen yanlış anlamışsın. :) Yani öyle düşünüyorum. :)
İnsan kendini de düşünmesi gerek bir yer de hayat da bir defa yaşıyoruz diyen olarak mi
Benim onlara kanım isinmadi bir türlü belki fesat düşündüm bir ihtimal .. ama geçenler de de evliliğimi doğru bulmamistilar .. hoslanmiyorun kendilerinden

Son düzenleme:
Prenses prenses yasarsan bir evlenince felegin şaşar fkgkgkkgkg
Ne cöp torbasi alacağımı bilemedim içime sinenleri doldurdum ahahahaha

• Kahkaha
İlla tepeden sinir edecekler bütün para ellerine geçmiş fişler eksikmis yürü git
Aaaaaa

Artık herseyi belgelemeye başladım birsey daha duyarsam ispat olarak resim var gkgkgkgk
Kaybeden kimmiş görelim fişleri askooo

• Kahkaha
Eşim , küs olduğum dostumu görmüş o da görmüş birbirine selam vermemişler .. su isi hiç sevmiyorum benle küssün diye herkesle küsmene gerek yok ama neyse karakter meselesi

Uslanmaz bu gönül
Dostuma beyaz mektup yolladım :)
Abimle de barisicam bir gün niyet ettim

• sarılma
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri