Lila
Platin Üye
On senelik bir dostum vardı ama çok kırgınlıklar küsmeler çocukluklar çok şeyler oldu her şeye rağmen küsüz artık konuşmuyoruz ama ona rağmen ben nişanlandığını duyduğumda kendimi tutamadım tebrik mesajı attım hakkım diye düşündüm yani düşman değiliz diye düşündüm cevap gelmedi o günden beri kendi kendime konuşuyorum diyom niye mesajımı mı ulaşmadı acaba neden düşman mıyım ondan sonra dedim ki kendisine yazacağım niye kendi kendime konuşuyorum ya mesaj attım dedim tebrik ettim teşekkür edemiyor musun o kadar mı düşman kesildin bana aldığım mesaja bak engelimi açmış Instagram‘dan ve diyor ki telefon Instagram nişanlımın elinde rahatsız etme bizi .. sanki gel arkadaş olalım dedim kuru bir teşekkür bekledim ama fazlasıyla kalkmış bir yerleri kötü konuşmak istemiyorum ama Allah ne onun karşısına beni çıkarsın ne benim karşıma onu çıkarsın çünkü karşımda acı çekse bile hiçbir şey yapmam bu saatten sonra .. çok güvendiği nişanlısı da mort etmez kendisini umarim .
Ne kadar çok düşünüyorsan bir insanı ne kadar çok vicdan yapıyorsan o kadar da çok darbe yiyorsun yok ben Akıllanmamm ben iyi biri olmak istemiyorum bundan sonra kötü biriyim bundan sonra kötü biri olmak istiyorum iyiykem herkes kırıyor döküyor en azından kötüyken kimse yaklaşmaz
Ne kadar çok düşünüyorsan bir insanı ne kadar çok vicdan yapıyorsan o kadar da çok darbe yiyorsun yok ben Akıllanmamm ben iyi biri olmak istemiyorum bundan sonra kötü biriyim bundan sonra kötü biri olmak istiyorum iyiykem herkes kırıyor döküyor en azından kötüyken kimse yaklaşmaz