Günlük Lila‘nın iç sesi

🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
On senelik bir dostum vardı ama çok kırgınlıklar küsmeler çocukluklar çok şeyler oldu her şeye rağmen küsüz artık konuşmuyoruz ama ona rağmen ben nişanlandığını duyduğumda kendimi tutamadım tebrik mesajı attım hakkım diye düşündüm yani düşman değiliz diye düşündüm cevap gelmedi o günden beri kendi kendime konuşuyorum diyom niye mesajımı mı ulaşmadı acaba neden düşman mıyım ondan sonra dedim ki kendisine yazacağım niye kendi kendime konuşuyorum ya mesaj attım dedim tebrik ettim teşekkür edemiyor musun o kadar mı düşman kesildin bana aldığım mesaja bak engelimi açmış Instagram‘dan ve diyor ki telefon Instagram nişanlımın elinde rahatsız etme bizi .. sanki gel arkadaş olalım dedim kuru bir teşekkür bekledim ama fazlasıyla kalkmış bir yerleri kötü konuşmak istemiyorum ama Allah ne onun karşısına beni çıkarsın ne benim karşıma onu çıkarsın çünkü karşımda acı çekse bile hiçbir şey yapmam bu saatten sonra .. çok güvendiği nişanlısı da mort etmez kendisini umarim .

Ne kadar çok düşünüyorsan bir insanı ne kadar çok vicdan yapıyorsan o kadar da çok darbe yiyorsun yok ben Akıllanmamm ben iyi biri olmak istemiyorum bundan sonra kötü biriyim bundan sonra kötü biri olmak istiyorum iyiykem herkes kırıyor döküyor en azından kötüyken kimse yaklaşmaz

Gelmiş kuzeni bi de demesin mi nişanlısı sana yaziyor :D
O kafayı yemişle mutluluklarrrrr ne ölüme ne ölüsüne bundan sonra kötü biriyim yaşasın kötülük yeter be herseye ağlamaya mı geldim ben kimsiniz siz !

Kiz neler oldu bir huzur vermediler sana ya

Hafta sonu bile sabah 5 de kalktim işler gördüm
Şimdi pazartesi gene erken uyandık akşama is var wuhu

Sabahtan beri saçma sapan insanlar şaka mısınız
biri köpekle giriyor
Biri içki iciyor firindayiz aloooo
Diğeri dede bana yürüyor midem bulanıyor artık kovmaktan bıktım

• Wow
Tepkiler: ne
Sabahtan beri saçma sapan insanlar şaka mısınız
biri köpekle giriyor
Biri içki iciyor firindayiz aloooo
Diğeri dede bana yürüyor midem bulanıyor artık kovmaktan bıktım
Dede yürüse ne olacak mezari gösterseydin ahaah

bir yatak getirecekler sabah eve gittik sabah geliriz dediler gelmediler öğlen ise gittim
Öglen aradık bin bir türlü yalan dinledik..
Akşam 18:00 den sonra geliriz dediler geç geldiler Yine de bekledik gelir gelmez para istediler . Kat parasi üstüne de
Önce bir kur işini yap sonra hakkın ne ise veririz ..‚önce müşteri hizmeti memnuniyeti ?
Eşim de ağzına geleni söylemiş yok para falan bayiliyorum bu çocuğa gkgkgkt
Demişler yarın gelecez ayak takmaya söz ve değiştirmeye inanmadık ama aramışlar ama yarına ba ba ba

Eylül de is yerim izin vermedi tatile afferim teşekkürler
Hafta içi izin yok
İstersen ya da acil durum olursa tatil izninden alıyorlar gün .
12 gün is var sonra hafta sonu
Dünya ya bir defa gel 10 sene cile cek
Allahım yol göster karmakarisigim

Yine erken den uyandık
Diğer Eve gececegim yatak için gene gelecekler ayakları yanlış diye
Ordan öglene doğru ise
İş den akşam hijen kursu var sonra da iptal ecem ahahahaha günaydınlar

Mayıs da çıkış versem ağustos sonu kurtulurum burdan Eylül de de vatana giderim
Hedefim aslında baskaydi ama bir süre işsiz kalmayı planliyorum çok sıkıldım 12 gün çalışmaktan. Dünya ya bir defa geliyoruz böyle gitmesine izin vermeyeceğim hayatımın tabi benim planlar böyle rabbim bakalım benim için nasıl plan kurmuş yaşayıp görelim

Biz mi Hijen okulun da ders alalım siz mi tartışılır patroncum da neyse gkgkgkgkgk
Dayan güzelim dayan cikacan burdan üç aya issiz kalmayı bekliyorum oley oley hahahay
Issizlige sevinen tek insan olabilirim bence

Herseyi sattik tek pasta kaldi :-) sevindim çoğu şey atılmayacak çöpe.. yarın da devamı Insallah
tabi pastaları da satmazlarsa üç saat daha dükkan açık :)
Konuştuğum herkes cikacam diyor is den ama
Hep insanlar konuşur ve kalır samimiler mi bilmiyorum gümbürtüye gelmeyelim diyecegim ama pazartesi den itibaren tam
Ögrenecegim ne zaman kuş gibi ucuyorum burdan diye .. bende millet gibi 6 gün çalışıp pazar dinlenmek özel günlerde de dinlenmek istiyorum .. almanyadayim ama özel günler de de çalıştım 10 sene boyunca .. Türkiye de resmi tatiller var onlara da denk gelirmiydim acaba yine pastacı olsam.. isimi cok seviyorum ve müşterilerimi bildiğin aile olmuşum hepsiyle
Ama firmayi
Degistirmem lazım yine aynı is yapacak gibiyim
Devam ama yine cici müşteriler bulurmuyum sorusu :/ korkuyorum yenilikler den.. yeni baslangiclardan.. gene herkese alış onlar sana alissin:-) gerçi şimdi tecrübeliyim
Ama yine de kalbim pir pir düsününce:)

Ise geç basladik sanki öncesini ödüyorlar sjsjejjrjr
Nasıl bir ise gireceğimi bilmiyorum cok ani karar oldu benim için .. bakalım Allah büyüktür ..
dalimi mi degistirsem diye düşünüyorum sonra diyorum her is bir yerde zor ..
Sevdiğin ise devam et ama başka firma da bakalım neresi olacak :-)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri