Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Entrika kaos heyecan adrenalin ile ilerlemek tabiatımda var nie alışamadın hala yaw SjsjsjEn entrikali konularda basi cekiyor daaa. Yoksa her canli bir libido tasir moses bey xd
En entrikali konularda basi cekiyor daaa. Yoksa her canli bir libido tasir moses bey xd
Dur yaa kaos ariyoruz xddEntrika kaos heyecan adrenalin ile ilerlemek tabiatımda var nie alışamadın hala yaw Sjsjsj
Ya hayir ya:/bırakınız şimdi matmazel baya arkaaşımızı sen kim libido kim filan gibisine de ötekileştirdiniz sanki.
insanlara böyle davranamazsınız ne olmuş yani libidosu kendine kadar varsa bu konu da konuşmak fikir almak istemiş ise, belki libidosunu arttırmak istiyor arkadaşımız, bu ? işareti serçe mi ya ? malum ben pek aktif değilim forumda ender gelişen san marino atakları gibi gelip kayboluyorum.Ya hayir ya:/
,Ne güzel savunuyor bak bak Sjsjsjs
dersini aldıysan seni de kucaklarız yine, senin yaptığın gibi yargılamaz ve dahi dışlamayız..Olan yine bana oldu;D
Est..sen mi vereceksin ?
Bana bak bukadarda vicdansiz davranma istersen. Agir gelir benim panda yuregimedersini aldıysan seni de kucaklarız yine, senin yaptığın gibi yargılamaz ve dahi dışlamayız..
Taam taam gel hadiBana bak bukadarda vicdansiz davranma istersen. Agir gelir benim panda yuregime