ne
Elmas Üye
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yok o tescillendi SjsjsjsFındık (Diyenlerin yalancısıyım…)
Fazla peynir yemek sigara ve partnerinle aynı anda tatlı yemek düşürüyormuşdüşüren var mı serçe listede?......
Aynı anda tatlı yemek mi düşüyormuş??? Beni konuşturmayın, yalan hahshdhFazla peynir yemek sigara ve partnerinle aynı anda tatlı yemek düşürüyormuş![]()
Beraber tatlı yemekAynı anda tatlı yemek mi düşüyormuş??? Beni konuşturmayın, yalan hahshdh
okumadım bile, yalan. :dBeraber tatlı yemek
Bu oldukça ilginç bir madde. Şöyle ki, partnerinizle tatlı yemeden önce seks yapmayı isteme ihtimaliniz daha yüksek. Tatlı yedikten sonra ise seks yapmak istemeyebilirsiniz çünkü kan şekeri artışından sonra testosteron seviyeleri ciddi şekilde düşebiliyor
Çok biliyorsun sen Ssjsjsj
İşine gelmemiştir Sjsjsjsokumadım bile, yalan. :d
alakası yok :d ben normalde böyle konulara fazla girip yorum yapmam ama dayanamadım… bu düpedüz tatlı sektörüne ve libidoya darbe olmuş :ddİşine gelmemiştir Sjsjsjs
Bazı gerçekler öldürür yapacak bişey yok yeme tatlı sen Sjsjsjalakası yok :d ben normalde böyle konulara fazla girip yorum yapmam ama dayanamadım… bu düpedüz tatlı sektörüne ve libidoya darbe olmuş :dd