Libido yükselten yiyecekler

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Kırmızı şarap
Kırmızı biber (bu nasıl libido yükseltir hayret bişey acıdan ağlar insan Sjsjsj)
Nar
Ve tabiki annelerin milattan önce erkek çocuklara çocuk yapsın diye yedirdiği şunlar Sjsjsj

1678776919748.png

Hatun güzelse sıkıntı yok. Değilse, o zaman Nar, biber, Turşu falan.

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Aynı anda tatlı yemek mi düşüyormuş??? Beni konuşturmayın, yalan hahshdh
Beraber tatlı yemek

Bu oldukça ilginç bir madde. Şöyle ki, partnerinizle tatlı yemeden önce seks yapmayı isteme ihtimaliniz daha yüksek. Tatlı yedikten sonra ise seks yapmak istemeyebilirsiniz çünkü kan şekeri artışından sonra testosteron seviyeleri ciddi şekilde düşebiliyor

Çok biliyorsun sen Ssjsjsj

Beraber tatlı yemek

Bu oldukça ilginç bir madde. Şöyle ki, partnerinizle tatlı yemeden önce seks yapmayı isteme ihtimaliniz daha yüksek. Tatlı yedikten sonra ise seks yapmak istemeyebilirsiniz çünkü kan şekeri artışından sonra testosteron seviyeleri ciddi şekilde düşebiliyor

Çok biliyorsun sen Ssjsjsj
okumadım bile, yalan. :d

• Kahkaha
alakası yok :d ben normalde böyle konulara fazla girip yorum yapmam ama dayanamadım… bu düpedüz tatlı sektörüne ve libidoya darbe olmuş :dd
Bazı gerçekler öldürür yapacak bişey yok yeme tatlı sen Sjsjsj

sonuna kadar tatlının libido düşürmediğini savunacağım.. iyi günler.

Edit: madem düşürüyo neden damat lokumu bal badem ceviz fındık fıstık cart curt koyup yediriyorsunuz? Ateyizler açıklasın.

• Beğenmedim
kimse ''beraber'' yeme kısmına takılmadı mı yani?... sadece tatlı olayına takıldınız?........

• Kahkaha
forumun en libidolu üyesi bulunduktan sonra onunla yapılan röportajdan mı bu? emeğinize sağlık serçe ve bilinmeyen kişi…

Benim libidom çok yüksektir diyenin libidosu falan yoktur, diline vurmuştur. Bazı şekerli gıdaların cinsel isteği arttırdığı kanıtlanmış bilimsel bir gerçek.

Geri