Lgbt en adi soysuzluk gerçeği. Sözüm ona modernlere itafen.!

Konu sahibi son olarak 7 gün önce görüldü
LGBT Gerçekte Neye Hizmet Ediyor?

Kulüp Odası'nda PKK materyalleri
Kabe fotoğrafının yere serilmesinin ardından Boğaziçi Üniversitesi LGBT Kulübü üyesi öğrencilere başlatılan soruşturma kapsamında incelenen kulüp odasından, PKK amblemli eserler çıktı.

Boğaziçi Üniversitesi önünde yapılan eylemler sırasında Kabe fotoğrafının yere serilmesi büyük tepki çekmişti.

Üzerinden Kabe'nin provokasyon amaçlı kaldırılarak 'şahmeran' eklenmesi, dini değerlere saygısızlık olarak algılanmıştı.

Kabe fotoğrafının yere serilmesine ilişkin İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturmada 5 şüpheli gözaltına alınmış, 1 şüpheli savcılık tarafından serbest kalmıştı.

POLİS, KULÜP ODASINDA ARAMA YAPTI
2 şüphelinin aramasının devam ettiği soruşturma kapsamında polis ekiplerinin Boğaziçi Üniversitesi kampüsünde LGBT Kulüp Odası’nda yaptığı aramalar polis kamerasına yansıdı.

LGBT Kulüp Odası'nda PKK materyalleri VİDEO

TERÖR ÖRGÜTÜ AMBLEMLİ KİTAP
Polis kamerasına yansıyan görüntülerde PKK terör örgütü amblemli ve propaganda içerikli yasaklanmış bir kitap, LGBTİ bayrakları ile eylemlerde kullanılan çeşitli afiş ve pankartlar ele geçirildiği görülüyor.

Hep Amerika'nın oyunları tabi bunlar**
Birkaç kendini bilmezin saçma sapan eylemleri yüzünden bir harekete böyle bir kulp takmak ne kadar doğru bilemiyorum.

Böyle görmek bile sıradanlarıma kapsamının kapısında olduğunu gösterir. Bunun adı bildiğimiz ibnelik esasen. Kim babasının lgbt'li olmasını ister desem %95 küfür eder ama sırf modaya uyup entel görünmek için - ne vaar canım. Olabilir derler... Böyle davrananlar da -ehhh olabilir diyenlerde ölmeyi haketmiş insanlar bence.!! Kesinlikle toplumda barındırılmamalı....

Böyle görmek bile sıradanlarıma kapsamının kapısında olduğunu gösterir. Bunun adı bildiğimiz ibnelik esasen. Kim babasının lgbt'li olmasını ister desem %95 küfür eder ama sırf modaya uyup entel görünmek için - ne vaar canım. Olabilir derler... Böyle davrananlar da -ehhh olabilir diyenlerde ölmeyi haketmiş insanlar bence.!! Kesinlikle toplumda barındırılmamalı....
Sizin yaşadığınız dünyada ölmek güzel olurdu aslında ama, biz de toplumda bu zihniyetin barınmamasını diliyoruz. Ama ölsünler diye değil de, belki biraz da olsa iyi kalpli olabilirler diye düşünüyoruz. Bir insan başka bir insanın tercihlerinden neden rahatsız olabilir aklım almıyor.. Size ne kardeşim? İsteyen istediğini sever. Siz bütün çirkinlikleri yaparken onlar size böyle davrandı mı?

Umarım ileride çocuğunuz eşcinsel olur, beni hatırlarsınız tekrardan.

Saygılar..

Sizin yaşadığınız dünyada ölmek güzel olurdu aslında ama, biz de toplumda bu zihniyetin barınmamasını diliyoruz. Ama ölsünler diye değil de, belki biraz da olsa iyi kalpli olabilirler diye düşünüyoruz. Bir insan başka bir insanın tercihlerinden neden rahatsız olabilir aklım almıyor.. Size ne kardeşim? İsteyen istediğini sever. Siz bütün çirkinlikleri yaparken onlar size böyle davrandı mı?

Umarım ileride çocuğunuz eşcinsel olur, beni hatırlarsınız tekrardan.

Saygılar..
Hiç soysuzluğu önür gören biriyle açıkça mesajlaşmamıştım. Gökten kemik yağdıracak kadar güveniyorsun kendine anlaşılan. Hadi ötede oyna... Muhatabım değilsin....

Sizden ne kadar uzak, o kadar iyi. Elbette.
Sizi yazdım ama, umarım bir erkeğe aşık falan olursunuz. Çok eğleniriz o zaman, iyi akşamlar dilerim.

Ölsün demek çok aşırı ama o tarz şeylerinde bir değer ifade etmediği açık..
Savunulacak şeyler değil tabii ayrımcılığa maruz kalmamalılar..

Onların tek amacı dağ kadrolarına katılım kazandırmak. İbne olursalar da daha iyi, herkes onlardan yararlanır. O görüşteler bence. Üniversiteden direkt atılmalılar.

şu lgbtliler bütün hetero geçinenleri sksede bi rahatlasanız...... arkadaşımın bi sözü vardı neydi herkes kendi aktifini bulana kadar aktiftir diye..... aynı öylesiniz.....

Abi aşırı korkuyorum trans bireylerden. Çevremde lgbt'li birisi olacak diye ödüm kopuyor. Siz nasıl normalleştiriyorsunuz durumu anlamıyorum. :emoji_pensive:

Geri