Lgbt en adi soysuzluk gerçeği. Sözüm ona modernlere itafen.!

Konu sahibi son olarak 6 gün önce görüldü
Son zamanlarda çok şeyini çıkarttılar.
Zerre umrumda değil asla karşıda değilim. Banane kimin kimle yatıp kalktığından.
Fakat;” saygı gösterin bize” diye diye kafamızı şişirdiler. Sürekli gündemdeler.
Hayır neyin saygısını göstereyim ne yapayım anlamadım ki gelip peçete mi tutayım?

Beni niye engelledilerini anladım . Böyle konular açmayın . Kutuplaşmaktan başka işe yaramıyor .ulan akpliler forumun yüzde 95i chpli . Kavgadan başka işe yaramıyor

Son düzenleme:
Ben de çevremde lgbtli olacak diye korkuyorum...

Çünkü toplum tarafından kabul görmüyorlar. İşe alınmıyorlar. Akran zorbalığının alasını görüyorlar. Hissettikleri cinsiyete ait bir şeyler yaptıklarında aşırı yadırganıyorlar, alay ediliyorlar, hor görülüyorlar. Münafık ilan ediliyorlar, iş bulamadıkları için fuhuşa yönelmek zorunda kalıyolar ve daha neler neler.
Kim çevresindeki bir insanın bunları yaşamasını ister ki...

Birçok lgbt bireyi hikayesi dinledim ve bu insanlar çocukluklarından beri böyle hissettiğini söylüyor. Hatta biri "9-10 yaşındaki çocuk nasıl sapkın olabilir ki?" diye soruyordu. Haklı. Böyle hissediyo olmaları suç gibi görülmemeli artık ya. Yıl olmuş bilmem kaç

tarihte erkeklerin birbirine saplamadığı bir dönem yok. eski insanlar bunu hoş karşılamış, tadını çıkarmış, keyfini sürmüş.
şu 1950 sonrası her skime bi yorumu ve görüşü olan nesiller dünya'yı çekilmez kılıyor.
bana saplamayan iç oğlanı bin yaşasın.

Tamam tamam bir durun.
Bu konu çok önemli.
Çünkü belki de bu forumun ömründe gördüğü en aptal turnusolü konu.

Benim homo sevmediğimi bilirsiniz.
Ama LGBT olayini karalamak için ona PKK fetö bilmem ne yakıştırması yapamazsınız. PKK li erkek de olur kadın da lezbiyen de. Ne alakası var lan bunun ibnelikle? Sene oldu 2025 az şurada insan yüzü gördünüz. Paylaşımlar okudunuz. Hiç mi adam olamadınız lan Allah'ın develeri.

Son düzenleme:
şu İsmail:) çok:) güzel:) bir :) adam:) değil mi :)

Bu konuda hala öz değerlerden bahsedip bide ahlaktan dem vuruyor olmaları ne enteresan. Bir kedinin havlaması kadar doğal sanıyorlar galiba.. Ahlak denilen kavramı ahlaksızca çiftleşmeye kadar indirgeyebilen insan sonra kalkıp -biraz anlayış yaa. Ne istiyorsunuz zararsız insanlardan...- diyebiliyor. Özgürlük ise bu nerede benim normal insanlar ile normal (asırlardır olağan seyrinde ki gibi) yaşama isteğim. Bunun insan doğasında var diye bir açıklaması olamaz... Yok olduğu da kabul edilemez tamam da, artık aleni bir kavram olarak algılanması kabul edilemez.

Bir kızın el ele tutuşup kadıköyde yürürken gördüğü erkek çifte bakıp kusucam demesi geldi aklıma.

hc6wzrz.jpg

Kamil abi hangi lgbtl’li ile ne sorun yaşadın bilmiyorum ama senin “değerlerimiz” dediğin şey toplumun tamamı için kapsayıcı değil.

Geri