Leyla ile Mecnun

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Aaa afedersiniz Aze hnm. Sözlük konusu sandım

• Beğen
Tepkiler: Aze
Sadece üç gün ayrı kaldım onlardan ama o kadar çok özledim ki anlatamam.
Sürekli görüntülü aradım bizimkileri sırf bebeklerimi görmek için.
Seneye onlar için rahat bir yer kiralayıp hep beraber en az iki haftalık keyif yapmak istiyorum...

@Lefty hanımcım için,
Söz verdiğim gibi balkonda keyifle kavun kemiren Mecnunko...
Fotoları pek düzgün çekmemişler diyeceğim ama mecnun kameradan nefret eder ondan da olmuş olabilir.

Ekli dosyayı görüntüle 13147Ekli dosyayı görüntüle 13148

Kavun seviyor, kameradan nefret ediyor... Aynı ben:)

Nasıl da asil ve kendinden emin, maşallah.:)

Teşekkür ederim, görünce nasıl mutlu oldum anlatamam.:emoji_purple_heart::emoji_purple_heart::emoji_purple_heart::emoji_purple_heart:

• Kalp Gözler
Kavun seviyor, kameradan nefret ediyor... Aynı ben:)

Nasıl da asil ve kendinden emin, maşallah.:)

Teşekkür ederim, görünce nasıl mutlu oldum anlatamam.:emoji_purple_heart::emoji_purple_heart::emoji_purple_heart::emoji_purple_heart:

Sabah gördüğünüzde gününüz bir parça daha güzelleşmiştir umarım Lefty hanımcım *-* ben teşekkür ederim mecnunu bu kadar güzel sevdiğiniz için.

Son düzenleme:
Dün gece saçlarımı boyadim, isim bitince kuruttum da aslında ama hafif islaklik kalmış ister istemez, mecnun her gece saçımla oynadıktan sonra uyur ve o minik burnunun ucu sabaha kırmızı renk oldu...
(fotoda tam belli olmuyor sanırım ama anı olarak kalsın istedim instamom gibi olduk...)

IMG_20200819_133840.jpg

İlk sayfadaki fotolar silinmiş :( ben bebeklerimin anıları gibi yıllarca yazacaktım burada. Bir ara galeride bulayım o fotoları tekrar düzenleyeyim en iyisi.

Bugün hava mukemmel olduğu için bizimkiler hemen balkona koştu. Ben foto çekerken kameraya baksınlar diye seslendim ama mecnun beyin hiç umrunda olmadı. Leylam da kameraya bakarken gözünü güneş aldığından bakamadı güzel kızım böyle amatör saçma bir şey çıktı ortaya ama olsun anı anıdır...

IMG_20210403_181611.jpg

Bu arada kedileri asla balkonda tek bırakmıyorum benim kedim düşmez bir şey olmaz sakın ama sakın demeyin. Sineklik var zaten ama balkona çıkardığımda her zaman biri olur yanlarinda. Bugün balkonda guneslendiklerinden sonra içeri sokmaya çalıştım ve mecnun tarafından darp edildim. Çok asi bir çocuk oldu bu ya, ikisinin de birbirine zıt karakterleri var ve aşığım onlara yine sevgim depreşti uyku anlarında gidip rahatsız etme vakti...

Gecenlerde bunu gormustum. Valla tirstim. Evimde boyle bisi gorsem 112'yi arardim ve gelip almalarini isterdim. Burda bu kedi niye boyle hareketler yapiyo? Anlayan varsa yazsin ben merak ettim :d

Gecenlerde bunu gormustum. Valla tirstim. Evimde boyle bisi gorsem 112'yi arardim ve gelip almalarini isterdim. Burda bu kedi niye boyle hareketler yapiyo? Anlayan varsa yazsin ben merak ettim :d
Kavga zamanları veya kızgınlık zamanları böyle yapıyorlar aslında ama sesten öte hareketleri korkutucu hfjdjd

İlk sayfadaki fotolar silinmiş :( ben bebeklerimin anıları gibi yıllarca yazacaktım burada. Bir ara galeride bulayım o fotoları tekrar düzenleyeyim en iyisi.

Bugün hava mukemmel olduğu için bizimkiler hemen balkona koştu. Ben foto çekerken kameraya baksınlar diye seslendim ama mecnun beyin hiç umrunda olmadı. Leylam da kameraya bakarken gözünü güneş aldığından bakamadı güzel kızım böyle amatör saçma bir şey çıktı ortaya ama olsun anı anıdır...

Ekli dosyayı görüntüle 31372

Bu arada kedileri asla balkonda tek bırakmıyorum benim kedim düşmez bir şey olmaz sakın ama sakın demeyin. Sineklik var zaten ama balkona çıkardığımda her zaman biri olur yanlarinda. Bugün balkonda guneslendiklerinden sonra içeri sokmaya çalıştım ve mecnun tarafından darp edildim. Çok asi bir çocuk oldu bu ya, ikisinin de birbirine zıt karakterleri var ve aşığım onlara yine sevgim depreşti uyku anlarında gidip rahatsız etme vakti...
Sen sinirli kedi görmemişsin. Mecnun da bu boyutta olsa ne yapacaktın @Aze ciğim?
Çocuk güneşlenmeye çalışırken içeri alınır mı hiç?:)

46c5e4dfd45195e0472a7b23c175a9c5.jpg

b24416a25dcf62c6723d198a3f7baf5d.jpg

• Kalp Gözler
Sen sinirli kedi görmemişsin. Mecnun da bu boyutta olsa ne yapacaktın @Aze ciğim?
Çocuk güneşlenmeye çalışırken içeri alınır mı hiç?:)

46c5e4dfd45195e0472a7b23c175a9c5.jpg

b24416a25dcf62c6723d198a3f7baf5d.jpg
Bu kedi değil başka bir şey olmalı hdjsj
Güneşin altında yattı uyudu baya bir süre Lefty hanımcım alışık olmadığı için başına güneş geçer diye korkup içeri almak istedim ana yüreği işte....

Geri