Leyla ile Mecnun

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Ben de diyordum lefty nerede belki mecnunun bi fotoğrafını eklersem gelir dedim :*

Buralardayım fakat eskisi kadar uzun süre online olamıyorum çünkü gün içerisinde oldukça yoğunum. Mecnun'u görünce gelmemek mümkün mü?:kd:

İkisi de çok tatlı ve Mecnun'un bakışlar muhteşem, duygularını yüzüne çok iyi yansıtmış.:) Sağlıklı bir ömür dilerim ikisine de.:kalpp:

• Beğen
Tepkiler: Aze
Buralardayım fakat eskisi kadar uzun süre online olamıyorum çünkü gün içerisinde oldukça yoğunum. Mecnun'u görünce gelmemek mümkün mü?:kd:

İkisi de çok tatlı ve Mecnun'un bakışlar muhteşem, duygularını yüzüne çok iyi yansıtmış.:) Sağlıklı bir ömür dilerim ikisine de.:kalpp:
Teşekkür ederim senin için aktif tutacağım bu konuyu fotoğraflarla özellikle mecnun beyin o bakışları ile ahah
*-*

İlk foto

benim arabadaki bebeklik fotomla yarışır

ben 7 köyün ağasıyım dersesine

dersenişce

dersenişse

...

dercesine

1 oturuş.

B R A V O

insan gibi.​

• Beğen
Insan o zaten,ben hiç kedi gibi görmüyorum görünüşle insan olunmuyor çünkü....

Teşekkür ederim senin için aktif tutacağım bu konuyu fotoğraflarla özellikle mecnun beyin o bakışları ile ahah
*-*

Merakla bekliyor olacağım çünkü Mecnun'un en büyük fanı benim.:Ak027r:

• Beğen
Leftynin oskar alması şerefine eheh

Mecnunko bebekken...
HcOzRb.jpg

Ufacıktın canımın ici. Uç yasina girdin bu yaz. Evlat sevgisini bilmiyorum henuz ama mecnun ve leylayi dusununce delirecek gibi oluyorum o sevgiden.
Küçükken de kedi köpekle çok haşir nesirdim az bitlenmedim bu yüzden ama ilk kez evimde baktım.
Ve mecnunu ilk gördüğümde aşık olmuştum resmen ehe.
O kadar güzeldi ki.
Ne güzel yürüyor
Ne güzel su içiyor
Bak bak kumu nasıl eşeliyor ehe
Evi tamamen onlara göre düzenledim her pencerede sineklik her balkonda sineklik. 4 balkon olunca anam ağladı biraz tabi. Ve ilk yaptırdığım sinekligi mecnun bey aşmayı öğrendi zeki kedi tosunum sonrasinda hop tekrar dort balkona farkli sineklik yaptırdım. Ama maalesef ikinci sinekligi yaptırmayı düşündüğüm zamanlar mecnun üçüncü kattan aşağı düştü. Kargalar oyuna getirdi derim her zaman çünkü öyle oldu.
Normalde balkona çıkarırdım tabi hep yaninda dururdum. Balkon demirinde benimle birlikte durur sonra içeri girerdik. O gün çok ama çok kısa bir süre gözümden önünden ayirdim onu.
Der ya çocuğunu kaybeden anneler gibi..
Çok kısa bir süreydi sinekligi aşıp balkona cıkmış bile o azıcık zamanda.
Sonrasında karga sesleriyle irkildim kostum ama mecnun yoktu balkonda.
Asagi baktım mecnun diye bağırdım hemen
Bana baktı ehe
Cimlere düşmüştü hatta oranın resmini de çekmiştim düştüğü yerin ona ait her sey var galeride her şey.
Neyse sonra hemen aşağı kostum yalin ayak.
Kucağıma aldım iyi görünüyordu aslında önce eve çıkardım iç kanama ihtimaline karşı vete gotureyim dedim.
Eve ciktigimizda baktım yürüyüşü bi değişik sakat gibi başladım ağlamaya yine annemler susturamıyor yürüyemiyor oğlum diye ne ağladım o sıra. Mecnun iyileşince kardeşim taklidimi az yapmadı gülüp dumansız...
O haldeyken bile mecnun tuvaletini yapmaya gitti kumuna.
Insan olsa bu kadar temiz olmaz belki orada bırakır ehe
Kucağıma aldım aldım vete götürmek için bi baktım ağzı kanıyor aha dedim ölüyor mecnun.
Veterinerde o kanamanın nedenini öğrendim. Baya yüksek bir yerden düştüğünden o sıra dişleri dudağını yaralamis kanama oradan. Her şeyini kontrol ettirdim bir sey çıkmadı. Yürüyüşün kötü olmasinin nedeni de düşerken dört ayak üstüne düştüğünden o baskı etkisi iyi ki sürekli yoğurt yediriyordum dedim kemikleri sağlam olmuş hehe
Ne anlatıyordum nereye geldim yav.
Çok şey yaşadık beraber belki fazla üzerine titriyorum ama elimde değil maalesef.
Hep mecnun mecnun diyorum ama leylosumu da çok severim. Mecnun bebeklikten beri benimle ama leylayi 4 aylıkken sahiplenmiştim mecnuna arkadaş olsun diye, ilk zamanlar çok ama çok korkakti hep kaçıp duruyor delirmiştim saçma sapan yerlere saklaniyor bulana kadar canım çıkıyordu şimdi iyi tabi. Şu an da dibimden ayrılmıyor fazla sırnaşık ehe
Neyse yazasım varmis benim de.
Leylos şuan boynumda yatıyor mecnun bey de ayağımın üstünde ve sanirim ayağım karincalanmaya başladı biraz iri kemikli koçum kesinlikle kilolu değil....
Neyse geç oldu zaten. Telefon ışığı olunca mecnun gelmiyor saçımla oynamaya.
Iyi geceler.
Ben burayı günlük mu yapsam ya
Neyse ben de ne istediğimi falan hiç bilmiyorum yarın karar değiştiririm kesin
Öperiz

84V1NH.jpg

İlk fotoğraf harika "hııı salaaakkk" der gibi bakmış , harika ya. Ben de bakıyordum da valide istemiyor evde ne yazık ki.

• Beğen
İlk fotoğraf harika "hııı salaaakkk" der gibi bakmış , harika ya. Ben de bakıyordum da valide istemiyor evde ne yazık ki.

Benim annem de hiç istemiyordu hayvanları sever ama evde beslemeye kesinlikle karşı biriydi. Uç sene oldu mecnun eve gireli yine mesafeli tabi yalan yok o direkt hasir nesir olan anneler gibi değil benimki. Ama seviyor uzaktan uzağa dokunmasa da ahah mesela etli yemekler yaptığında her zaman kedilere ayırır verir o kadarını da yapsın tabii.....
Aşıyorlar bir şekilde kısaca. Ben bir taneyi bile eve sokamam diyordum iki tane birden kedi eve aldım ahaha
Teşekkür ederiz bu arada (:

Benim annem de hiç istemiyordu hayvanları sever ama evde beslemeye kesinlikle karşı biriydi. Uç sene oldu mecnun eve gireli yine mesafeli tabi yalan yok o direkt hasir nesir olan anneler gibi değil benimki. Ama seviyor uzaktan uzağa dokunmasa da ahah mesela etli yemekler yaptığında her zaman kedilere ayırır verir o kadarını da yapsın tabii.....
Aşıyorlar bir şekilde kısaca. Ben bir taneyi bile eve sokamam diyordum iki tane birden kedi eve aldım ahaha
Teşekkür ederiz bu arada (:

Bizimki de çok sever , ama biraz tüy kıl sevmediğinden istemez mesela. Kediyi sürekli yıkamak ister falan. Her zaman yıkanmaz kedi

• Beğen
Leftynin oskar alması şerefine eheh

Mecnunko bebekken...
HcOzRb.jpg

Ufacıktın canımın ici. Uç yasina girdin bu yaz. Evlat sevgisini bilmiyorum henuz ama mecnun ve leylayi dusununce delirecek gibi oluyorum o sevgiden.
Küçükken de kedi köpekle çok haşir nesirdim az bitlenmedim bu yüzden ama ilk kez evimde baktım.
Ve mecnunu ilk gördüğümde aşık olmuştum resmen ehe.
O kadar güzeldi ki.
Ne güzel yürüyor
Ne güzel su içiyor
Bak bak kumu nasıl eşeliyor ehe
Evi tamamen onlara göre düzenledim her pencerede sineklik her balkonda sineklik. 4 balkon olunca anam ağladı biraz tabi. Ve ilk yaptırdığım sinekligi mecnun bey aşmayı öğrendi zeki kedi tosunum sonrasinda hop tekrar dort balkona farkli sineklik yaptırdım. Ama maalesef ikinci sinekligi yaptırmayı düşündüğüm zamanlar mecnun üçüncü kattan aşağı düştü. Kargalar oyuna getirdi derim her zaman çünkü öyle oldu.
Normalde balkona çıkarırdım tabi hep yaninda dururdum. Balkon demirinde benimle birlikte durur sonra içeri girerdik. O gün çok ama çok kısa bir süre gözümden önünden ayirdim onu.
Der ya çocuğunu kaybeden anneler gibi..
Çok kısa bir süreydi sinekligi aşıp balkona cıkmış bile o azıcık zamanda.
Sonrasında karga sesleriyle irkildim kostum ama mecnun yoktu balkonda.
Asagi baktım mecnun diye bağırdım hemen
Bana baktı ehe
Cimlere düşmüştü hatta oranın resmini de çekmiştim düştüğü yerin ona ait her sey var galeride her şey.
Neyse sonra hemen aşağı kostum yalin ayak.
Kucağıma aldım iyi görünüyordu aslında önce eve çıkardım iç kanama ihtimaline karşı vete gotureyim dedim.
Eve ciktigimizda baktım yürüyüşü bi değişik sakat gibi başladım ağlamaya yine annemler susturamıyor yürüyemiyor oğlum diye ne ağladım o sıra. Mecnun iyileşince kardeşim taklidimi az yapmadı gülüp dumansız...
O haldeyken bile mecnun tuvaletini yapmaya gitti kumuna.
Insan olsa bu kadar temiz olmaz belki orada bırakır ehe
Kucağıma aldım aldım vete götürmek için bi baktım ağzı kanıyor aha dedim ölüyor mecnun.
Veterinerde o kanamanın nedenini öğrendim. Baya yüksek bir yerden düştüğünden o sıra dişleri dudağını yaralamis kanama oradan. Her şeyini kontrol ettirdim bir sey çıkmadı. Yürüyüşün kötü olmasinin nedeni de düşerken dört ayak üstüne düştüğünden o baskı etkisi iyi ki sürekli yoğurt yediriyordum dedim kemikleri sağlam olmuş hehe
Ne anlatıyordum nereye geldim yav.
Çok şey yaşadık beraber belki fazla üzerine titriyorum ama elimde değil maalesef.
Hep mecnun mecnun diyorum ama leylosumu da çok severim. Mecnun bebeklikten beri benimle ama leylayi 4 aylıkken sahiplenmiştim mecnuna arkadaş olsun diye, ilk zamanlar çok ama çok korkakti hep kaçıp duruyor delirmiştim saçma sapan yerlere saklaniyor bulana kadar canım çıkıyordu şimdi iyi tabi. Şu an da dibimden ayrılmıyor fazla sırnaşık ehe
Neyse yazasım varmis benim de.
Leylos şuan boynumda yatıyor mecnun bey de ayağımın üstünde ve sanirim ayağım karincalanmaya başladı biraz iri kemikli koçum kesinlikle kilolu değil....
Neyse geç oldu zaten. Telefon ışığı olunca mecnun gelmiyor saçımla oynamaya.
Iyi geceler.
Ben burayı günlük mu yapsam ya
Neyse ben de ne istediğimi falan hiç bilmiyorum yarın karar değiştiririm kesin
Öperiz

84V1NH.jpg

Teşekkür ederim.:2173577u9z4v7389d:

Yüzü hiç değişmemiş ve büyük kaza atlatmış ancak Allah korumuş çok şükür...

Leyla ve Mecnun ile mutluluğunuz daim olsun sevgili Aze! İkisi de çok tatlı, maşallah.

• Beğen
Aze okumadım ama begendim.
Ben senin gece na bu kadar yazdığın mesajı okudum ama beğeni butonuna basmadım yoksa beğendim

Teşekkür ederim.:2173577u9z4v7389d:

Yüzü hiç değişmemiş ve büyük kaza atlatmış ancak Allah korumuş çok şükür...

Leyla ve Mecnun ile mutluluğunuz daim olsun sevgili Aze! İkisi de çok tatlı, maşallah.

Teşekkür ederim canım benim (: mecnun eskisi gibi yaramaz degil artik uslandi iyi ki eheh tekrardan tebrik ederim *-*

Yahu bu nasıl bir yüz ifadesi? Bu çocuğa bu zulüm yapılır mı?:)
Nice yıllara! Sağlıklı bir ömür diliyorum. :emoji_purple_heart::emoji_purple_heart::emoji_purple_heart::emoji_purple_heart:

Ahaha sorma Lefty hanımcım yeğenler mahvetti yavrularımi, uyumalarina bile izin vermedi kızlar mecnun çok ama çok sinirliydi o gün bir de doğum günü olacak...
Teşekkür ederim canım benim inşallah daha çok seneler beraber yaşarız mecnunla ben de fotolarını paylaşmaya devam ederim.

Dünya'nın en mutsuz kedisi, tipe bak ya :) yaz okuluna alınca onu kendine gelecek. Eğitime alacağım, elinden oyuncağı alınmış çocuk gibi bakıyor.

• Kızgın
Sadece üç gün ayrı kaldım onlardan ama o kadar çok özledim ki anlatamam.
Sürekli görüntülü aradım bizimkileri sırf bebeklerimi görmek için.
Seneye onlar için rahat bir yer kiralayıp hep beraber en az iki haftalık keyif yapmak istiyorum...

@Lefty hanımcım için,
Söz verdiğim gibi balkonda keyifle kavun kemiren Mecnunko...
Fotoları pek düzgün çekmemişler diyeceğim ama mecnun kameradan nefret eder ondan da olmuş olabilir.

BeautyPlus_20200813205959879_save.jpgIMG_20200813_200802.jpg

Yarabbim ne karizmatik kedi, mck mck geh pisi pisi..

Geri