Anna Karenina
Elmas Üye
İkizler olsa ne olacak ki....
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Enci yıllardır güncel foto atamıyorum sosyal medyaya. Neden biliyor musun? Göbeğimi gizleyemiyorum. Saçlarım beyazladi. Yüzüm pütür pütür. Gözlerim çöktü. Sen, yıllar önce çekindiğim fotoları gördüğün için böyle konuşuyorsunCenin falan yediğini düşünüyorum. Bir insan hiç mi kırışmaz, hiç mi yaşlanmaz?
ikizler de canımın içi... olsun, her şeyin mükemmel olacak değil...İkizler olsa ne olacak ki....
Teşekkür ederim larican <3 sen de değerlisin benim için. Hayat sana güzellikler getirsin hephatemcan 1 aralık doğumlu bir yay burcu. geçmiş börtdeyin kutlu olsun...
kocaman bir kalp bırakıyorum buraya. tanıdığıma çok memnun olduğum, benim için değeri olan bir insan. hep mutlu olsun. bundan sonrası daha güzel olsun.
kahkahalarla gülmediysen bir şey bilmiyorum ksjkjsjsedri abv.ksjsjzjjz çok kötüydü….
güldüm…. kötü olduğu için daha çok güldüm…. güldükçe gülesim geldi.kskkkskahkahalarla gülmediysen bir şey bilmiyorum ksjkjsjs
o zaman sorgulama, gül kjsjsjsgüldüm…. kötü olduğu için daha çok güldüm…. güldükçe gülesim geldi.kskkks
peki benim okuduğumdan beri “hatem tutem men seni” diye evde dolanmam…..
Allah belanızı vermesin...peki benim okuduğumdan beri “hatem tutem men seni” diye evde dolanmam…..
o sarkının aslı zaten öyle degil miydi ya? alpin ismini hatem tutem diye degistiriyorum rehberimde....olm o şarkı bir daha asla doğru okunmayacak sizin için kjsjsjjs
çok sinirli.. çok gergin. forumda siyaset konularında en eğlenceli yorum yazan kendisi. çünkü ciddi olamayacak kadar KOMİK.