Leviathan

• Kullanıcı BoO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
Konu sahibi son olarak 4156 gün önce görüldü
Cenin falan yediğini düşünüyorum. Bir insan hiç mi kırışmaz, hiç mi yaşlanmaz?
Enci yıllardır güncel foto atamıyorum sosyal medyaya. Neden biliyor musun? Göbeğimi gizleyemiyorum. Saçlarım beyazladi. Yüzüm pütür pütür. Gözlerim çöktü. Sen, yıllar önce çekindiğim fotoları gördüğün için böyle konuşuyorsun :D

hatemcan 1 aralık doğumlu bir yay burcu. geçmiş börtdeyin kutlu olsun...
kocaman bir kalp bırakıyorum buraya. tanıdığıma çok memnun olduğum, benim için değeri olan bir insan. hep mutlu olsun. bundan sonrası daha güzel olsun.
Teşekkür ederim larican <3 sen de değerlisin benim için. Hayat sana güzellikler getirsin hep

Geldi geldi ayrıca benim gel dememe yakın gelmesini de kendi başarım sayarım .p Siz keşke dersiniz ben getiririm sjdks

aklıma o güzide eser geliyor.

hatem tutem men seni, şekere gatem men seni
aksam buban gelende onune atem men seni kskjs

edri bi şey yazdı da ona mı güldünüz arkadaşlar kendisi bende kötü esprilerinden ötürü engelli de

Adam bir kere net, açık, dobra... Dahası cesur! Sonrası anlatımı iyi, dil beceresi yüksek. Kaliteli cümleler kurmasının yanında bütünlükten de kopmuyor. Öyle yazmış olmak için yazmak, çok bir şey biliyormuş edasında sayfalar dolusu yazıp hiçbir şey anlatmayan kişiler gibi değil. Daha da önemlisi, adam o kadar iyi aksettiriyor ki; savunduklarının ve karşı geldiklerinin karşısında hemen hemen kimse duramıyor ve zaten aldığı beğenilerden de pek sevildiği ve tutulduğu âşikâr. Çünkü adam genelde haklı ve yeterince haklı! O yüzdendir ki forumda yegâne takip ettiğim kişilerden biridir @Hatem İyi ki var ve hep var olsun.

çok sinirli.. çok gergin. forumda siyaset konularında en eğlenceli yorum yazan kendisi. çünkü ciddi olamayacak kadar KOMİK.

Bu saatte uyanıp nickiyle ‘‘Hate ‘em’’ temalı espriler yapılıp yapılmadığını merak ettim…

Geri