Leviathan

• Kullanıcı BoO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
Konu sahibi son olarak 4157 gün önce görüldü
@Hatem'in dönmüş olmasına sevindim.
Kendisi forumda yazar olduğu dönemde bana çok destek vermişti ve katkıları için teşekkür ediyorum.
Zaman zaman bazı konularda ayrı düşsek de iyi niyetinden asla şüphe etmediğim kişiler arasındadır.
Eşi ve çocuğu ile mutlu bir ömür dilerim.

Seviliyor yorumlardan okuduğum kadarıyla. Mutluluklar.

kocaman gözlere sahip olmasına rağmen kendisinin kopyası olan oğluşuna, sevimli eşine kocamaaan bir kalp bırakıyorum.

hep buralarda olsun ya, yazsın yine "her yerde köylülüğünüz belli ediyorsunuz, beni utandırıyorsunuz" sdkjdfj bir de şu "hiperoptik vasküler dondurucu " konusunu bulsana onu sen açmıştın sanki, o konu bi hazineydi

Merhaba.
Öncelikle yazdıklarımda bir hata olursa şimdiden affola.
Benim kendisiyle birebirde hiç muhabbetim olmadı desem yeridir ama ben bazı insanları uzaktan takip eder onlara karşı bir sempati beslerim.
Vicdanlı hallerini seviyorum. Olaylara sonuç odaklı değil de nedensel yaklaşımını takdir ediyorum.
kişi ve durum gözetmeksizin olaylara objektif bakmaya çalışmasını beğeniyorum.
Sanırım bunun altına yatan nedenlerden biri çok çeşitli insanin bulunduğu bir şehirde büyümüş ve çoçukluk geçirmiş olması.
Bu yönden kendimle ortak bir paydada buluşturabiliyorum onun bu hallrini.
düşüncelerini çekinmeden ve karşı tarafı rencide etmeden , temiz bir üslupla açıklamasını seviyorum

gerçi kendisi allahım bunları nasıl yarattın diyerek bizleri yerse de , bir gün kısmet olursa daha dolu bir sohbet etmek isterim.
Neler yaşadın ve nelerden geçtin bilmiyorum ancak kendini güzel yetiştirmişsin v seni yetiştiren ailede eminim çok güzel bir ailedir.
Hep böyle kal
Hep böyle ilerle.

Sana bir şarkı atacağım.
Bunu seçmemin nedeni bir kaç kez dinlerken rast gelmem.
Benden başka birinin bildiğini sanmıyordum aslında ama bilen birilerini görünce de sevinmedim değil.

bağcılar'ın nezih bir yer olmadığına beni kimse inandıramaz. bağcılar gururumuzdur.

Forumda ruh ikizim diyebileceğim nadir kişilerden.
Aynı kafadayız :D

Ben yokken bana attığı bir mesajı gösterdiler.

Üzüldüm.

Bana yazmalıydı.

Kendisini severim. Kötü laf etmedim, etmemişimdir. Kim kötü laf ettim diyorsa söyleyebilir.

Allak yolunu açık etsin.

Üsüyoruz Reis.
Insan kendine ettigini kimyese edemiyor.

Geri