Leviathan

• Kullanıcı BoO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
Konu sahibi son olarak 4156 gün önce görüldü
Yorumlarını okumaktan keyif aldığım kişilerden birisi, tanımam , hiç sohbetimiz de olmadı lakin böyle sevimli , şirin birine benziyor.Çok üzerine gidilmezse de kimseyle tartışma yaşamıyor.Güzellikler dilerim:)

Birbirimizden haz etmiyoruz ama ben hatem in tartışma ve ikili konuşmalarda ki üslubunu beğeniyorum.
Kendisi ile dalga geçiyor hayatında hoşnut olmadığı şeyleri ti ye alabiliyor..
Nişanlısı ile fotoğraflarını görürüz umarım . Mutluluklar.

Belli etmesem de hep sevdim seni eski bir dost gibi...

Bu herifin konusu varmış birleştirin lan konuları :gamer:

Hatemim sevgi pitircigim tanisiyoruz o biliyor :p iyiki var kiymetlidir.sayin mastor gayed guzel aciklamis herseyi..

uleyn birdaha yosmalara kizipda gidersen vallahi maf ederim :liv:

sevgilir :sevimli:

O beni prenses, peri sanıyor :p

Yorumlarını takip ediyorum, eğlenceli.

Hayir karsilikli yurusuyoruz, seviyeli bi yuruyusumuz var.
Beni sevmiyo musunuz hatem

çok sempatik bi herif. fotolarından 75634 kat daha yağuşuklu. öpdüm

Keske babamin bebe biskuvisi fabrikasi olsaydi :mrslkm:

Kesinlikle dönmeli.
Fekat sanırım evlilik vs meseleleri varmış, geçen Mastor Bey öyle bir şeyler anlatıyordu Hatem'i soran birine, çok esrarengiz bir biçimde anlattı tam da anlayamadım. :D

Hatem Bey dönerek Mastor ve Gamer ile voltranı oluştursa da, forum mizah neymiş görse :D :liv:
Ayrıca gündeme dair nitelikli yorumlarını da gözümüz arıyor.
Evet, teşekkürler Anna Hanım, söyleyeceklerim bu kadar :anla:

Edit: Elia yine editlemiş mesajımı, tam bir külyutmaz yahu :liv: Anna beni etiketlemişti, ben Anna'yı etiketlemiştim ve sonra da Mastor'u :D Boş bildirim gidecek genşler ay em sori.

Foruma getirisi olan(hareketlendiren) üyelere karşı bi antipatisi var yönetimin galiba. Adamı girmediği süreçte bile banlamışlardı diye anımsıyorum.

Özledik mastor bey ile geyiklerini yau.

Janti adamdı yokluğu hissediliyor

Geri