Leviathan

• Kullanıcı BoO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
Konu sahibi son olarak 4156 gün önce görüldü
müünezar panpam nasilsin :D fikirlerini acikca soyler cumle kurusu gayed edebiyat dersi gibi ... ayni platformda ayni grupda olmakdan mutluyum..

daha nice nice muhabbetlere diyerekden Hayatinda basarilar :)
dipnot: biz hic kavga etmedik. etmeyelimde tamammi :T:

sez.

Agzi iyi laf yapiyor,uslubu gayet duzgun, yorumlarini takip ediyor ve begeniyorum. Ofis fotosuyla bizi utandiran kisi .)

forum erkekleri yakışıklılık sıralamasında benim hemen arkamdaki üye. kıyasıya rekabet içerisinde olduğumuzu düşünüyorum. bütün hayatımı hatem'den 1 tık daha yakışıklı olabilmeye adamış durumdayım. ahahah şaka lan şaka herif cidden yakışıklı. okumaktan keyif aldığım seviyeli, eğlenceli, doğru yorumlara sahip. forumumuz için olmazsa olmaz figürlerden. saygılar sevgiler kardeşim

Forum insanları üçe ayrılır. Çok konuşan, çok dinleyen, birde Hatem var. Bu kadar yalakalık yeter. Şimdi sıra İmana getirmede.

övgücüler ii övmüş , hatem kim nan :)))

Bildigim ve gördügüm tek şey çok adil ve açık sözlü oluşu.
Objektif olmaya sayılı bir örnek diye düsünüyorum.

mesela bu adam burda göründüğünden çok daha adam.
sevgiler saygılar canım :ask​

Nerelerde acaba. Yorumlarını takip ettiğim üye

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kayboldu sanırsam. Yaşıyor mu acaba?

Hatem'i Heisenberg bol bol anlatıyor. Yurt dışı planları varmış, hayırlısı olsun şimdiden. Kanada düşünürseniz, ben de sonradan aranıza katılırım belki. :)

Evet, nereden başlasam bilemiyorum.

Forum adına bu arkadaşın kayıt olduğu 25 Mart 2014 tarihi, kara gündür. Ben kendisinden başka bir forumdan kaçmış, 2013'ün Nisan ayında buraya gelmiştim. Arkamdan da bu geldi, burada da beni buldu.

Bhutan'da doğmuş, asıl adı Cabonbo'dur. Fotoğraflarına bakarsanız haklılığımı anlarsınız, kendini 'Alp' diye tanıtıp milleti trollemektedir. Ben de özel bilgileri var, yakında ifşa edeceğim.

Fekat; sevimli, esprili ve arkadaş canlısı bir kardeşimiz, zaman zaman şirazeden çıksa da yıllardır kimseye direkt olarak sataştığını ve rahatsızlık verdiğine şahit olmadım.

Hayat sana güzellikler getirsin güzel biraderim...

Birebir tanışıklığımız yok, konuşmadan anlaştıklarımdan.
Bir konuda mesajını görsem girer okurum, seviyorum kendisini.

+9 insan.

soru; "annem babamla nasıl tanıştı" hikayesini biliyor mu ?

Akıllı, keskin ve pratik zekaya sahip
Bi ortak noktada buluşulması kolay insan
Tabuları yok, biliyorum ki o da benim gibi
mantıksızlığa tahammül edemiyor.
Yorumlarını okumadan geçmem

Tartismalarini, yazdiklarini okumaktan zevk aldigim bir kisi.

edit; O Amsterdam macerasini onun yasadigini dusunuyorum :D

Geri