lenovo lp1s kulaklıklar sürücü hatası

• Kullanıcı mak res
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Masaüstü ve Dizüstü Bilgisayarlar
🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
makres'i az çok tanıyoruz, bir sorun olduğunda gelip yazıyor ve cevap vereni bir daha bırakmıyor. tahminimce makres sormaya devam edecek ve blasphemous her sorduğuna olabilir yazmaya devam edecek.
Hardware sorunlarına software çözümler arayan, trial sürümden pro versiyon performansı bekleyen bir efsanedir makres. Ömür tüketir.

makres'i az çok tanıyoruz, bir sorun olduğunda gelip yazıyor ve cevap vereni bir daha bırakmıyor. tahminimce makres sormaya devam edecek ve blasphemous her sorduğuna olabilir yazmaya devam edecek.
Yok lan yardim edicem sonunu gormek istiyorum.
Zaten omru tukenmis biriyim daha fazla tuketemez.

ben kimseye zorla cevap ver veya zorla soru sorumuyorumlazım olaca yazıyorum sadece bu kadar eğer blasphemous yardım etmek istediği

Hardware sorunlarına software çözümler arayan, trial sürümden pro versiyon performansı bekleyen bir efsanedir makres. Ömür tüketir.
yardım etmek yaniş bir şey değil etmek isteyen eder etmek istemez

her konuda bana bunu yapıyorsunuz biri çıkıryor beni kötülemeye çalışyorsunuz yapmayını artık ben sadece yardım almaya çalışyorum bu kötü bir şey değil ben burada yönetici sesleniyorum sizler de bir şeyler derdiniz

zevk alımsın dır inşallah seni gülebilirdini mi
Yahu yanlis anlayacak ne var anlamiyorum. Dalga gecicek olsam neden sorularina cevap veriyim.
Baskasinin yazdigi mesaj beni baglamaz. Sonunu gormek istiyorum derken de hallettin mi halletmedin mi kismi. Seni tanimiyorum bile haci.

Yahu yanlis anlayacak ne var anlamiyorum. Dalga gecicek olsam neden sorularina cevap veriyim.
Baskasinin yazdigi mesaj beni baglamaz. Sonunu gormek istiyorum derken de hallettin mi halletmedin mi kismi. Seni tanimiyorum bile haci.
kusurma bakma ama bu mesaj dan dalga geçtını sandım
Yok lan yardim edicem sonunu gormek istiyorum.
Zaten omru tukenmis biriyim daha fazla tuketemez.

Geri