Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yaptım beklemedim ama gene aynıKulakliklara hardreset atip tekrar dene.
Kulakliklari cikar uzerindeki dokunmatiklere 20 saniye basili tut.
Kutuya geri koy yine 10 saniye bekle on bellegi sifirlayacak.
Not: Bu arada masaustu pc'ler de bluetooth harici takilir ayri bir aparatin yoksa da baglanmaz.

Baglanmis iste kulakliga ses mi gelmiyor?
evet aynenBaglanmis iste kulakliga ses mi gelmiyor?
Kulaklik takiliyken sag alt kosede hoparlor simgesine tikla. Kulaklik icin ayri bir secenek olmasi lazim.evet aynen
Evet ses ayarlarini ac de , cikan sekmeden high def yerine digerini sec oyle dene bi.
acaba kulaklıklarda açma veya kapama tuşlar yok muKulakliginda bir sorun olabilir hersey normal gozukuyor.
Sorun kulakliklarda olabilir.şimdi cep telefonun bluetooth kapadınca masaüstü yaptım oldu 2 side ses geliryor du ama sonra L olan ses gelmeye başladı
birbirin bana hediye etti yani 2 el sayılır l olan kulaklık hiç kullanmadın söyledi o için olabilirimiSorun kulakliklarda olabilir.
Olabilir.birbirin bana hediye etti yani 2 el sayılır l olan kulaklık hiç kullanmadın söyledi o için olabilirimi
şimdi şarj ettim 2 side sağlam acaba şarj bittiyor diye mi tek düşüyor yani olurbilirmiOlabilir.
Kulaklik kutusuna tak full sarj halde dene bir de haci. Benim kulaklikta da ayni sorun oldu biri arzalanmisti. Ya da ucuz etin yahnisi o kadar olur digip yeni kulaklik alşimdi şarj ettim 2 side sağlam acaba şarj bittiyor diye mi tek düşüyor yani olurbilirmi