lenovo lp1s kulaklıklar sürücü hatası

• Kullanıcı mak res
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Masaüstü ve Dizüstü Bilgisayarlar
🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
masaüstü bilgisayar bluetooth bağlı değil hatası

ama böyle çıkıyor

Kulakliklara hardreset atip tekrar dene.
Kulakliklari cikar uzerindeki dokunmatiklere 20 saniye basili tut.
Kutuya geri koy yine 10 saniye bekle on bellegi sifirlayacak.

Not: Bu arada masaustu pc'ler de bluetooth harici takilir ayri bir aparatin yoksa da baglanmaz.

Kulakliklara hardreset atip tekrar dene.
Kulakliklari cikar uzerindeki dokunmatiklere 20 saniye basili tut.
Kutuya geri koy yine 10 saniye bekle on bellegi sifirlayacak.

Not: Bu arada masaustu pc'ler de bluetooth harici takilir ayri bir aparatin yoksa da baglanmaz.
yaptım beklemedim ama gene aynı
bluetooth harici var evet acaba ben bluetooth her gece bilgisaraya dan ayrıyorum bilgisarayı kapattır ken ve kuakliklar da kutuya koyuyorum kulakliklar hiç bir şey yapmamadan aynı kısaca kulaklar kutu dan çıkarken kulaklarını üsten basma veya basmama mı lazmı

yaptım beklemedim ama gene aynı
bluetooth harici var evet acaba ben bluetooth her gece bilgisaraya dan ayrıyorum bilgisarayı kapattır ken ve kuakliklar da kutuya koyuyorum kulakliklar hiç bir şey yapmamadan aynı kısaca kulaklar kutu dan çıkarken kulaklarını üsten basma veya basmama mı lazmı

Baglanmis iste kulakliga ses mi gelmiyor?

Kulaklik takiliyken sag alt kosede hoparlor simgesine tikla. Kulaklik icin ayri bir secenek olmasi lazim.

Oda olmazsa hoparlor isaretine sag tik yap. Ses ayarlarini ac de cikan sekmede iki tane secenek varsa high definiation yerine digerini sec o kulaklik olucak muhtemelen

Kulakliginda bir sorun olabilir hersey normal gozukuyor.

bir şey sorucam peki cep telefonun bluetooth açıksa o için de masaüstü bilgisaraya daki bluetooth görümüyor olabilir mi .

şimdi cep telefonun bluetooth kapadınca masaüstü yaptım oldu 2 side ses geliryor du ama sonra L olan ses gelmeye başladı

makres'i az çok tanıyoruz, bir sorun olduğunda gelip yazıyor ve cevap vereni bir daha bırakmıyor. tahminimce makres sormaya devam edecek ve blasphemous her sorduğuna olabilir yazmaya devam edecek.

Geri