palandökenin zirvesinde HİLO<3 ellerim o kadar üşüdü ki güzel yazamamışım dkjf.Ekli dosyayı görüntüle 27202
adımı karlara yazmıs yaağrim. o üsüyen donan barnaklarını yerim yeeerim. ay ecee<3
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
palandökenin zirvesinde HİLO<3 ellerim o kadar üşüdü ki güzel yazamamışım dkjf.Ekli dosyayı görüntüle 27202
adımı karlara yazmıs yaağrim. o üsüyen donan barnaklarını yerim yeeerim. ay ecee<3
ben de seni seviyom melekkalplim<3ay lenahanım ne güzel gelmişsiniz... sefalar dağıtıyorsunuz.
çok içten, çok samimi, çok düşünceli. kalbi kadar güzel. bazen hassas, bazen neşeli, bazen sakin, bazen çok dolu. tanıdıkça yorumuma yorum kattırdın ecomko <3 tabii uzun uzun dillendirmiyorum sonuçta buna gerek yok.
neyseler efenim bi uğrayasım gelmiş görünce. gideyim şimdü. panda eşim jsjsj seni seviyom <3 benim için de üşü e mi... hasta olmadan.

canım ecom. bi daha uzaklaşırsan seni fururum... evet afendi doğru duydunuz.
bizim sohbetimiz de bağımız da çok tatlı ya. aynı panda gibi... ortak yanımız da hem<3 bu sene de yuvarlandın mı karların içinde? üff. yine kıskanasım geldi nyse.
lena gitmesin ama giderken de bi şey demeyi unutmasın jbjbjs. piliiz.
seviyorüm.
Ekli dosyayı görüntüle 78529
habersiz bırakıp gittiği dönemde kızmıstım ama gecti. benim aksime ece bana asla kızmıyor aksine daha da seviyo gibime geliyo kgşjdkj kendimi kücük kardesi gibi hissediyorum….
minnoş kalbinden öperim encııı<33Çok doğal bir sevimliliği var. Mizaç olarak Melise benzetiyorum. Öyle tatlışlar. Arada kayboluyor. Kaybolma. Ecoş hep olsun. O da kimseyle kavgasını, zırıltısını görmedim. Bence Ecoş gibi insanlarla probleminiz varsa problem sizsinizdir…. <3
sen var ya sen.. canımsın…<33Ekli dosyayı görüntüle 87465
helöö.
lena afendim ya. panda kalbini sevdiğim. öyle bi içimden geldi… gidişlerin uzun olmasın. öperim![]()
jdjdj ben de seni sekizim…. hem yerim hem öperim.Sekizim*-* diğer konu çok oldu oradan cevap verip konuyu hortlatmayayim dedim senin sözlükten yazayım... lenom kaç seneler aştık geldik bu günlere.... bazen canı sıkılır ortadan kaybolur ama geldiğinde yine aynı sıcaklığı ile karşılaşırsınız ve her şey akışında devam eder yine. Seni her sene olduğu gibi bu sene de sevmeye devam edeceğim...... bu ne biçim söz ya ahahah neyse yierim