ÜSözlük Lena

Konu sahibi son olarak 4355 gün önce görüldü
ay lenahanım ne güzel gelmişsiniz... sefalar dağıtıyorsunuz.
çok içten, çok samimi, çok düşünceli. kalbi kadar güzel. bazen hassas, bazen neşeli, bazen sakin, bazen çok dolu. tanıdıkça yorumuma yorum kattırdın ecomko <3 tabii uzun uzun dillendirmiyorum sonuçta buna gerek yok.
neyseler efenim bi uğrayasım gelmiş görünce. gideyim şimdü. panda eşim jsjsj seni seviyom <3 benim için de üşü e mi... hasta olmadan.

ay lenahanım ne güzel gelmişsiniz... sefalar dağıtıyorsunuz.
çok içten, çok samimi, çok düşünceli. kalbi kadar güzel. bazen hassas, bazen neşeli, bazen sakin, bazen çok dolu. tanıdıkça yorumuma yorum kattırdın ecomko <3 tabii uzun uzun dillendirmiyorum sonuçta buna gerek yok.
neyseler efenim bi uğrayasım gelmiş görünce. gideyim şimdü. panda eşim jsjsj seni seviyom <3 benim için de üşü e mi... hasta olmadan.
ben de seni seviyom melekkalplim<3

Çok doğal ve tatlı. Ben çok severim Ecoşu. Samimi, iyiniyetli buluyorum. Yokluğu gözüme çarpanlardan. Gitmesin. <3

Lena hanimi 2009 gibi tanidim sanirim. (Hey gidi forumsaati)

Ufak tefek surtusmelerimiz olsada benim icin yeri ayri cok eski tanidigim degerli bir üyemiz. Hayatta tum islerinin rastgitmesi dilegiyle.

Saygilar, sevgiler.

habersiz bırakıp gittiği dönemde kızmıstım ama gecti. benim aksime ece bana asla kızmıyor aksine daha da seviyo gibime geliyo kgşjdkj kendimi kücük kardesi gibi hissediyorum….

canım ecom. bi daha uzaklaşırsan seni fururum... evet afendi doğru duydunuz.
bizim sohbetimiz de bağımız da çok tatlı ya. aynı panda gibi... ortak yanımız da hem<3 bu sene de yuvarlandın mı karların içinde? üff. yine kıskanasım geldi nyse.
lena gitmesin ama giderken de bi şey demeyi unutmasın jbjbjs. piliiz.
seviyorüm.

ff26a79a5e3c0808c70d6c0256319903.jpg

canım ecom. bi daha uzaklaşırsan seni fururum... evet afendi doğru duydunuz.
bizim sohbetimiz de bağımız da çok tatlı ya. aynı panda gibi... ortak yanımız da hem<3 bu sene de yuvarlandın mı karların içinde? üff. yine kıskanasım geldi nyse.
lena gitmesin ama giderken de bi şey demeyi unutmasın jbjbjs. piliiz.
seviyorüm.

Ekli dosyayı görüntüle 78529
habersiz bırakıp gittiği dönemde kızmıstım ama gecti. benim aksime ece bana asla kızmıyor aksine daha da seviyo gibime geliyo kgşjdkj kendimi kücük kardesi gibi hissediyorum….

canım kızlarım. hiloşum melom ikinizi de ayrı ayrı çok seviyorum…<3

Lena iyi kız ya .. Allah selamet versin

Çok doğal bir sevimliliği var. Mizaç olarak Melise benzetiyorum. Öyle tatlışlar. Arada kayboluyor. Kaybolma. Ecoş hep olsun. O da kimseyle kavgasını, zırıltısını görmedim. Bence Ecoş gibi insanlarla probleminiz varsa problem sizsinizdir…. <3

Çok doğal bir sevimliliği var. Mizaç olarak Melise benzetiyorum. Öyle tatlışlar. Arada kayboluyor. Kaybolma. Ecoş hep olsun. O da kimseyle kavgasını, zırıltısını görmedim. Bence Ecoş gibi insanlarla probleminiz varsa problem sizsinizdir…. <3
minnoş kalbinden öperim encııı<33

Lena kim ki zaten? Turşulara fısıldayan kadın. Turşucu açsa da müşterisi olsak.

IMG_6010.jpeg

helöö.
lena afendim ya. panda kalbini sevdiğim. öyle bi içimden geldi… gidişlerin uzun olmasın. öperim:*

Sekizim*-* diğer konu çok oldu oradan cevap verip konuyu hortlatmayayim dedim senin sözlükten yazayım... lenom kaç seneler aştık geldik bu günlere.... bazen canı sıkılır ortadan kaybolur ama geldiğinde yine aynı sıcaklığı ile karşılaşırsınız ve her şey akışında devam eder yine. Seni her sene olduğu gibi bu sene de sevmeye devam edeceğim...... bu ne biçim söz ya ahahah neyse yierim

Sekizim*-* diğer konu çok oldu oradan cevap verip konuyu hortlatmayayim dedim senin sözlükten yazayım... lenom kaç seneler aştık geldik bu günlere.... bazen canı sıkılır ortadan kaybolur ama geldiğinde yine aynı sıcaklığı ile karşılaşırsınız ve her şey akışında devam eder yine. Seni her sene olduğu gibi bu sene de sevmeye devam edeceğim...... bu ne biçim söz ya ahahah neyse yierim
jdjdj ben de seni sekizim…. hem yerim hem öperim.

• Kalp Gözler
Tepkiler: Aze
kalbinde kötülük olmayan arkadaslarımdan ecoşum. umarım hayatın boyunca seni hak eden insanlar olur etrafında. coook mutlu ol<3

Geri