ÜSözlük Lena

Konu sahibi son olarak 4348 gün önce görüldü
kimler gizli takılıyor annacım....dfjl
Lenacım seni uzun zamandır görmemişim.. hasret kalmışım, özlemişim.
gözlerim aramış, beklemişim...
kendimi gizleyebiliyorum ama duygularımı asla... varsa bir derdin başını omzuma yasla slkj

Lenacım seni uzun zamandır görmemişim.. hasret kalmışım, özlemişim.
gözlerim aramış, beklemişim...
kendimi gizleyebiliyorum ama duygularımı asla... varsa bir derdin başını omzuma yasla slkj

dertler derya olmuş ben de bir sandal devrilip batmışım... tut elimden çıkar beni annacım dkfj bi ara konuşalım uzun uzun.. hasret giderelim.. ben de özledim seni....

kalktığımdan beri dilime dolandı bu şarkı.. seninle başım dertte....

bestlerimdendir. bilen bilir hilolün besti olmak kolay değildir..hem de hic..en az benim kadar zor. sevdiğim dört kisiden biridir hep söylerim xd sartlar dolayısıynan ilgisiz bırakmıs olabilirim..ama telafi edeciğime söz verebilirim lena..dönğsüm muhtesem olacak(dönemedi) öpüyoring<33

bestlerimdendir. bilen bilir hilolün besti olmak kolay değildir..hem de hic..en az benim kadar zor. sevdiğim dört kisiden biridir hep söylerim xd sartlar dolayısıynan ilgisiz bırakmıs olabilirim..ama telafi edeciğime söz verebilirim lena..dönğsüm muhtesem olacak(dönemedi) öpüyoring<33
hdjdjs ben de sandım ki....
9 ağustos’a az kaldı nefesleri tuttuk sabır çekiyoruz...
<33

Turşu ve pandasiyla hafızamda yer etti
Sevimli ponçik biri bence

Herkes ile anlasabilen nadir bir uye.

hakkında pek fikir sahibi değilim ama bir an içimden buraya "depeche mode" dan bir şarkı bırakasım geldi seviyordur umarım diyorum :)

bermuda şeytaniye üçgeninin en sakin halkası ve olmazsa olmazıdır. lalahan'dan istanbul'a gelebilirse miss turkey güzeli seçileceğinden şüphemiz yok.
ben gidiyom bişi diyon mu lenoş?

beni de minik panda diye severler biliyö müsün? hatta şu an sana pandalı tişöörtümle yazıyorum. bu aşk öyle yüce ki hep bahsedesim geliyor.
şimdi bazı insanlar vardır, evet iyidirler hoşturlar ama içiniz almayabilir. ama bazı insanlar var ki kendilerini uzaktan bile sevdirebilir. ama seni yakından da severim ben... pandalı bi yuvamız olsun mu ecolim? sjsjjs tamam tamam abartmıyorum sakinim.
o da öyle sakin, huzurlu ve anlayışlı biri. çok duygusallı bir yanı olduğunu da düşünüyorum aynı zamanda, doğru mu acaba ben biraz daha düşüneyim :d
eğlenceli anları da var bu kızın. sahiplenici yanları da. düşünceli yanları da. tatlı mı tatlı biri işte sevimliliğini yaşayan bilür... yaşamayan derdine yansın.
çoklu çoklu övülmeyi hakeder...
kotamı doldurdum mu acaba? bugünlük sevgi limitimize ulaştık. ama seni sevenlerin limiti olmaz bunu da biliyoruz...

136b685c4c8da3f925983f92a1dd2671.jpg

seninle şöyle... sjzjzs ne bileyim pandasız olmaz diye düşündüm.
iyi niyetinden öperim <3

beni de minik panda diye severler biliyö müsün? hatta şu an sana pandalı tişöörtümle yazıyorum. bu aşk öyle yüce ki hep bahsedesim geliyor.
şimdi bazı insanlar vardır, evet iyidirler hoşturlar ama içiniz almayabilir. ama bazı insanlar var ki kendilerini uzaktan bile sevdirebilir. ama seni yakından da severim ben... pandalı bi yuvamız olsun mu ecolim? sjsjjs tamam tamam abartmıyorum sakinim.
o da öyle sakin, huzurlu ve anlayışlı biri. çok duygusallı bir yanı olduğunu da düşünüyorum aynı zamanda, doğru mu acaba ben biraz daha düşüneyim :d
eğlenceli anları da var bu kızın. sahiplenici yanları da. düşünceli yanları da. tatlı mı tatlı biri işte sevimliliğini yaşayan bilür... yaşamayan derdine yansın.
çoklu çoklu övülmeyi hakeder...
kotamı doldurdum mu acaba? bugünlük sevgi limitimize ulaştık. ama seni sevenlerin limiti olmaz bunu da biliyoruz...

Ekli dosyayı görüntüle 18372

seninle şöyle... sjzjzs ne bileyim pandasız olmaz diye düşündüm.
iyi niyetinden öperim <3

Ekli dosyalar

• 2EF5FF8A-1BA8-4494-8629-B46A12DEA3C8.jpeg
    2EF5FF8A-1BA8-4494-8629-B46A12DEA3C8.jpeg
    1.2 MB · Görüntüleme: 0
Görmedim ama çok iyi kız diyorlar

Geri