Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
geri mi gideyim istiyorsun siriiii..vişneler kurtlandı sen gelene kadar :d
Lenacım seni uzun zamandır görmemişim.. hasret kalmışım, özlemişim.kimler gizli takılıyor annacım....dfjl
Yoooo yeni grlmişken karnını ağrıtmak istememm....geri mi gideyim istiyorsun siriiii..
Lenacım seni uzun zamandır görmemişim.. hasret kalmışım, özlemişim.
gözlerim aramış, beklemişim...
kendimi gizleyebiliyorum ama duygularımı asla... varsa bir derdin başını omzuma yasla slkj
hdjdjs ben de sandım ki....bestlerimdendir. bilen bilir hilolün besti olmak kolay değildir..hem de hic..en az benim kadar zor. sevdiğim dört kisiden biridir hep söylerim xd sartlar dolayısıynan ilgisiz bırakmıs olabilirim..ama telafi edeciğime söz verebilirim lena..dönğsüm muhtesem olacak(dönemedi) öpüyoring<33
sakallarını kes de öyle git majük...bermuda şeytaniye üçgeninin en sakin halkası ve olmazsa olmazıdır. lalahan'dan istanbul'a gelebilirse miss turkey güzeli seçileceğinden şüphemiz yok.
ben gidiyom bişi diyon mu lenoş?

beni de minik panda diye severler biliyö müsün? hatta şu an sana pandalı tişöörtümle yazıyorum. bu aşk öyle yüce ki hep bahsedesim geliyor.
şimdi bazı insanlar vardır, evet iyidirler hoşturlar ama içiniz almayabilir. ama bazı insanlar var ki kendilerini uzaktan bile sevdirebilir. ama seni yakından da severim ben... pandalı bi yuvamız olsun mu ecolim? sjsjjs tamam tamam abartmıyorum sakinim.
o da öyle sakin, huzurlu ve anlayışlı biri. çok duygusallı bir yanı olduğunu da düşünüyorum aynı zamanda, doğru mu acaba ben biraz daha düşüneyim :d
eğlenceli anları da var bu kızın. sahiplenici yanları da. düşünceli yanları da. tatlı mı tatlı biri işte sevimliliğini yaşayan bilür... yaşamayan derdine yansın.
çoklu çoklu övülmeyi hakeder...
kotamı doldurdum mu acaba? bugünlük sevgi limitimize ulaştık. ama seni sevenlerin limiti olmaz bunu da biliyoruz...
Ekli dosyayı görüntüle 18372
seninle şöyle... sjzjzs ne bileyim pandasız olmaz diye düşündüm.
iyi niyetinden öperim <3
Onlar diyooo pandası varmış falan filankim diyo yabani