ÜSözlük Lena

Konu sahibi son olarak 4356 gün önce görüldü
Sanıyorum burada en eski tanıdığım Lenom. Daha önce takıldığımız platformda yakınlaşamasak da uzaktan uzağa bir çift kalpli gözümüz hep vardı. Daha sonra araya yıllar, yollar ve yabancı(!) kollar girip bizi uzaklaştırdı. Burada karşılaşınca küllenen aşkımızı tekrardan alevlendirdik. Çok iyi de ettik. Hatırşinas panda,öyle güzel ki<3

Moderatör tarafında düzenlendi:
Multi olduğunu düşündüğüm üye..her şey gönlünce olsun.

Ayın Üyesidir Lena.
Lena, şarkı armağan edilen yerlerde beliren bir cift güzel gözdür... cama şıpır şıpır vuran yağmur damlası.. bir kar tanesidir.
Kışın tabanı yüksek ve dolgun bot .. içi yünlü mont gibidir Lena...
Küçükken sobalı oda da yatarken battaniyenin yarısını altımıza, yarısını üstümüze örttüğümüz zamanlar gibidir....
Yine kücükken beyaz sabunla iki kere saclarımız yıkanırken.. üçüncüsünde şampuanla yıkamak gibiydi Lena.....
şampuan o zamanlar cok değer görüyordu banyoda.slkjs
Lena kim ki diye sorma....
Sen merdaniyeli camaşır makinasısın.. yere serilen döşeksin.....
Sen televole,, teke tek,, Reha Muhtar ile show ana haber bültenisin....
Cok özlemişim ya eski zamanları... işte sen o eskiyen ama hala unutulmayan ve yeri asla dolmayacak olansın.......

Ayın Üyesidir Lena.
Lena, şarkı armağan edilen yerlerde beliren bir cift güzel gözdür... cama şıpır şıpır vuran yağmur damlası.. bir kar tanesidir.
Kışın tabanı yüksek ve dolgun bot .. içi yünlü mont gibidir Lena...
Küçükken sobalı oda da yatarken battaniyenin yarısını altımıza, yarısını üstümüze örttüğümüz zamanlar gibidir....
Yine kücükken beyaz sabunla iki kere saclarımız yıkanırken.. üçüncüsünde şampuanla yıkamak gibiydi Lena.....
şampuan o zamanlar cok değer görüyordu banyoda.slkjs
Lena kim ki diye sorma....
Sen merdaniyeli camaşır makinasısın.. yere serilen döşeksin.....
Sen televole,, teke tek,, Reha Muhtar ile show ana haber bültenisin....
Cok özlemişim ya eski zamanları... işte sen o eskiyen ama hala unutulmayan ve yeri asla dolmayacak olansın.......

jdjdl bazılarına güldüm annacıım baya güldüm djfj
canım anna sen ne güzelsin...gece vakti gözümden kalpler fışkırıyor. yanımda olsan kocaman sarılırdım.
şimdi burayı efkarlandıralım mı senin için... müslüm baba gelsin mi. gelsin<3

Teşekkür ederim Lena. Bu ay aklımda bir şey yoktu. "Lena kim ki" cümlelerini o kadar çok okudum ki aklıma kazınmış. Elimde var olan bir hikayeye "cuk" oturdu. Sonra madem bu cümleyi kullanıyorum kızın adı neden Lena olmasın ki! dedim.
Sevimli durdu bence.

Ekran görüntüsü 2021-01-01 231017 - Kopya.jpg

2C666B48-1A42-46A7-9E7D-83A06F091780.jpeg

adımı karlara yazmıs yaağrim. o üsüyen donan barnaklarını yerim yeeerim. ay ecee<3

Bayadir yok Sanki Komik Yorumlari oluyordu Ben mi Denk gelmiyorum yoksa hmm bir de adasim diye biliyorum yanilmiyorsam sjsj okadar görebildim yorumlardan :)

Küsmüştü bana en son. Nerde bu kız?

Çok naif çok. Severim. İyi olsun hep.

Geri