ÜSözlük Lena

Konu sahibi son olarak 4348 gün önce görüldü
fe98e5a8-21fd-4a5d-8b03-e94571fe7f58_size780x780_quality60_cropCenter.jpg

Gelmessen hepsini yeriz şeker komasına girersek seni suçlu tutarız

Sirii hepsini yemiş olamazsın.. ben geldim,sende gelsene...

O değil de,
Kendi sözlüğüme yazmak kural ihlali olmayınca hiş eylemceli deyil.

Seni özlemek istemedigimi söylemeye geldim.
Özletme.

Gel ve bana yeniden "kel" de :) istersen saç ekimi yaparım ahaahah. Kadınları lütfen üzmeyin, hepsi birer çiçek.

arkadaslar ben kendisiyle konustum eweqeqe bu arada gercekten konustum küsme olayı falan yok müsait olduğu vakit girer sjfgj seni seviyorum güzel pıtırcıkkkkkkkkk<3

En son bir konu içerisinde bir mesaj yazmıştım
sonra pişman oldum
Sonra soramadım alınmış mi diye
O da söylemedi
Ne için pişman olduğumu da hatırlamıyorum.

En son bir konu içerisinde bir mesaj yazmıştım
sonra pişman oldum
Sonra soramadım alınmış mi diye
O da söylemedi
Ne için pişman olduğumu da hatırlamıyorum.

Bi şarkı vardı adını müziğini hatırlamıyorum ama neydi o şarkı bulun bana gibi bişey olmuş ahah.
Daha öncede söylemiştiniz bunu Ali bey size alınabileceğim bir mevzu oldu mu bilemiyorum ama iyi niyetinizden şüphem yok. içiniz rahat olsun lütfen. : )

Uzun ve acılı bir gün ama yazarım dediysem yazarım.

Kendisiyle çok az diyaloğum oldu ama gözlemleme şansım çok oldu. İnsanlarla ilişkisi seviyesi iyi ve sağlıklı ama kötü bir huyu var tehlikeyi fark edemiyor. Bu kadar iyiliğin yanında bu kadar kötülükte olsun. Tahminlerime göre tek çocuk anne ve baba gözetiminde geçen korumacılığın izlerini halen atamamış. Bu yüzden etrafındakileri fark edemiyor, umarım bir kötülükle karşılaşmadan bunu da üzerinden atar. Özgüveni yerinde, değişen saçlar ve renkleri ile bunu tazelemekten keyif alıyor.

Arkadaş çevresinde oldukça seviliyor ve sadece seçtikleriyle iletişim kuruyor. İstediğinde dikkati ve detayları çabuk ezberliyor. Zamanında kelimelik oyununda tozunu attırmış birisidir. Çocuksu halleri doğallığı içten pazarlıklı olmayışı dikkatleri direk üzerine çekiyor ama birazda mahalle kadını havası yok değil. Ayrıca bere ona yakışıyor

Bazen kadın bazen çocuk bazen ihtiyar gibi her halden birazcık var. Boş bir vaktimizde sohbet etmek isterdim.

Hayatından güzellikler ve turşu bidonları eksik olmasın.

C

Sizinle sohbet etmek isterim ben de urophled bey. misal beremi nerden biliyorsunuz.s o sondaki C ve tehlikeden kastınız nedir
Bi espri üzerine 16satırlık yazı demiştiniz, yazmışsınız teşekkür ederim düşünceleriniz ve iyi dilekleriniz için ancak bazı cümleleriniz şaşırttı beni..

Geri