Bak ya verdiği cevaba bak:lutfen:olsun oda senin benim gibi insan tek fark cinsiyet hehe :p
görmesin duymasın bence daha fazla batma gelirse şimdi tozu dumana katar bizim Admin felakettir,yok öyle senin benim gibi insan modeli o farklı bişey yavvvv
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bak ya verdiği cevaba bak:lutfen:olsun oda senin benim gibi insan tek fark cinsiyet hehe :p
Bak ya verdiği cevaba bak:lutfen:
görmesin duymasın bence daha fazla batma gelirse şimdi tozu dumana katar bizim Admin felakettir,yok öyle senin benim gibi insan modeli o farklı bişey yavvvv![]()
Bencede kork,biz ne sanıyorsun onun gölgesini gördüğümüz an bile kaçacak delik ararız,şimdi bi gelsin titremeyen tek üye kalmıyorÇok korktum :p . benem kadar olmaz
Bencede kork,biz ne sanıyorsun onun gölgesini gördüğümüz an bile kaçacak delik ararız,şimdi bi gelsin titremeyen tek üye kalmıyor![]()
Hiç fikrim yok,modlardan birine sorman lazım.garipsiniz . bisi dice mesajlari duzeltemiyorum degistiremiyorum neden?
Hiç fikrim yok,modlardan birine sorman lazım.