Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Senin yayınların ayrı güzeldi garamurat… hakkını yiyemeyiz az eğlenmedik :d livmi çok dinleyemedim ama acemi balıktı…. Bi selam bile göndermedi… hoş geldin demedi… sen tek tek hepimizi gönüllerdin…..vay beehhhh....... vaayyyyy...... şu an gerçekten yaprak dökümü halil gibiyim......
en son taa 2 sene önce selametlik publiş hanım demişti de kimse iplemeyince, kapatmıştım o defteri.......
sağ olsun forumdan birtakım dostlarımız, "garamurat ağabey bak yayın yapıyorlar forumda. hey gidi senin yayınların" dediler......
ÜZDÜ.
Livmilerin yayın podcast tarzı bir şey olacaktı. Ondan sanırım. @leavemealone gel anlat jdjdjfjSenin yayınların ayrı güzeldi garamurat… hakkını yiyemeyiz az eğlenmedik :d livmi çok dinleyemedim ama acemi balıktı…. Bi selam bile göndermedi… hoş geldin demedi… sen tek tek hepimizi gönüllerdin…..
@angie doğru yere parmak bastı.Senin yayınların ayrı güzeldi garamurat… hakkını yiyemeyiz az eğlenmedik :d livmi çok dinleyemedim ama acemi balıktı…. Bi selam bile göndermedi… hoş geldin demedi… sen tek tek hepimizi gönüllerdin…..
yok ama bir yüzüncü yıl marşı atayım mixereCumhuriyet Bayramı özel yayını yok mu
Haftada 1 mi yayın var? Ya da sadece 1seferlik 1yayin miydi? Güncel 1bilgilendirme yok.
Bu gece yayin var mı?