Emeğinize sağlık arkadaşlar teşekkür ediyorum
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Batuhan Kordel & Ömer Öz - Yarım Kalan
Şuan burada olmayan, canım Askim'a gelsin, yolda iken dinleyecek sizi.-insaallah amin-
Kolay gelsin, iyi yayinlar.
Ama Melis , Aşkı için istiyor' kısmını duymak istiyor'du.Yayında bekleyin size özel.asf
ne zaman yayın yapıyosun:=))
Bu akşam yayındayımne zaman yayın yapıyosun:=))
ne zaman yayın yapıyosun:=))
hocam seni yad ettim yayında selam gönderdimvay beehhhh....... vaayyyyy...... şu an gerçekten yaprak dökümü halil gibiyim......
en son taa 2 sene önce selametlik publiş hanım demişti de kimse iplemeyince, kapatmıştım o defteri.......
sağ olsun forumdan birtakım dostlarımız, "garamurat ağabey bak yayın yapıyorlar forumda. hey gidi senin yayınların" dediler......
ÜZDÜ.
neden gelmedin 1@leavemealone yazıklar olsun tüm forum sesini duydu benden önce. Best kamkin duyamıyor………….
Yoktum. Bana özel tekrar yayın yap.neden gelmedin 1
2 yok.
Yoktum. Bana özel tekrar yayın yap.
şaka şaka kfkfkkf
Bir dahaki sefere söz.
vallahi biz hep dinledik , söz verdiğimiz zamanda geldik çok eğlenceliydi :=)vay beehhhh....... vaayyyyy...... şu an gerçekten yaprak dökümü halil gibiyim......
en son taa 2 sene önce selametlik publiş hanım demişti de kimse iplemeyince, kapatmıştım o defteri.......
sağ olsun forumdan birtakım dostlarımız, "garamurat ağabey bak yayın yapıyorlar forumda. hey gidi senin yayınların" dediler......
ÜZDÜ.