Leavemealone & J.Chilavert ile Radyo Terapisi | 25 Ekim Cumartesi

Konu sahibi son olarak 41 gün önce görüldü
dinleyen güzel yorumlarla katkı veren herkese çok teşekkür ederim
yayında da söylediğim gibi çok eksik var. kullandığım programı da henüz %100 çözebilmiş değilim. dolayısıyla meydana gelen sorunlar ister istemez geriyor bu da yansıyor
ilgi gösterdiniz ve hafta sonunuzdan çok değerli iki saati birlikte zaman geçirmek için ayırdınız. tüm stresim buna en iyi şekilde karşılık vermek istememizden sebepti.
ama her şey bir yana içtendik, keyfimiz yerindeydi... daha güzel yayınlarda keyifli sohbetlerle tekrar görüşürüz umarım.
yayını kaydet demiştim @Jose Chilavert en önemli görevi oydu yapmadı, teşekkürler.
umarım biri kaydetmiştir ilk yayınımızı hatırasına...

Yayini kaydeden olmustur insallah cocuklar. O vakit uygun olmadigim icin dinleyemedim, kaydi dinlemek isterim : ))

@leavemealone yazıklar olsun tüm forum sesini duydu benden önce. Best kamkin duyamıyor………….

ne zaman yayın yapıyosun:=))

vay beehhhh....... vaayyyyy...... şu an gerçekten yaprak dökümü halil gibiyim......
en son taa 2 sene önce selametlik publiş hanım demişti de kimse iplemeyince, kapatmıştım o defteri.......
sağ olsun forumdan birtakım dostlarımız, "garamurat ağabey bak yayın yapıyorlar forumda. hey gidi senin yayınların" dediler......

ÜZDÜ.

vay beehhhh....... vaayyyyy...... şu an gerçekten yaprak dökümü halil gibiyim......
en son taa 2 sene önce selametlik publiş hanım demişti de kimse iplemeyince, kapatmıştım o defteri.......
sağ olsun forumdan birtakım dostlarımız, "garamurat ağabey bak yayın yapıyorlar forumda. hey gidi senin yayınların" dediler......

ÜZDÜ.
hocam seni yad ettim yayında selam gönderdim

ÜZDÜ.
vallahi biz hep dinledik , söz verdiğimiz zamanda geldik çok eğlenceliydi :=)
leavme çırak daha :D
usta olunca onu dinleriz kfdslkdf:D

Geri