Leavemealone & J.Chilavert ile Radyo Terapisi | 25 Ekim Cumartesi

Konu sahibi son olarak 41 gün önce görüldü
vay beehhhh....... vaayyyyy...... şu an gerçekten yaprak dökümü halil gibiyim......
en son taa 2 sene önce selametlik publiş hanım demişti de kimse iplemeyince, kapatmıştım o defteri.......
sağ olsun forumdan birtakım dostlarımız, "garamurat ağabey bak yayın yapıyorlar forumda. hey gidi senin yayınların" dediler......

ÜZDÜ.
Senin yayınların ayrı güzeldi garamurat… hakkını yiyemeyiz az eğlenmedik :d livmi çok dinleyemedim ama acemi balıktı…. Bi selam bile göndermedi… hoş geldin demedi… sen tek tek hepimizi gönüllerdin…..

Senin yayınların ayrı güzeldi garamurat… hakkını yiyemeyiz az eğlenmedik :d livmi çok dinleyemedim ama acemi balıktı…. Bi selam bile göndermedi… hoş geldin demedi… sen tek tek hepimizi gönüllerdin…..
Livmilerin yayın podcast tarzı bir şey olacaktı. Ondan sanırım. @leavemealone gel anlat jdjdjfj
Niye hi demedin bize kfkfkkf

@angie doğru yere parmak bastı. :) livmi'yi dj olarak değil podcaster olarak konumlandirdik. :)

DJ ekibinde herkesin ayrı bir konsepti olmasini sağlamayı planlamiştik. Boylece herkes kendi sevdigi tarza odaklanir. :)

Haftada 1 mi yayın var? Ya da sadece 1seferlik 1yayin miydi? Güncel 1bilgilendirme yok.
Bu gece yayin var mı?

Her hafta standarta çekicez insallah ama bu hafta yok maalesef. Bir sonraki hafta ile devam....

Geri