lc waikiki’nin lgbt ile mücadelesi

Konu sahibi son olarak 444 gün önce görüldü
gün geçmiyor ki ülkemizde başka bir saçmalık vuku bulmasın, lcw zaten çöp, çöpten beklenen hareketi yapmış.

Zaten ilk yıkamada o renkler kalmazdı ki.. ondan bence.. kendileri de biliyor o kadar renkli yaparsak kalitesizliğimiz ortaya çıkar diye...

Alışveriş merkezlerinde lcw’nin önünden bile geçmiyordum ben. Bırak ürün almayı.
bu kadar kalitesiz, fiyat performansı yerlerde bi mağaza daha olamaz. şimdi bir de yobazlığı gündem oldu.

tasarımcılarından biri kız arkadaşımdı “bunlar ne biçim kıyafet böyle” diye ayrılmıştım.

şaka şaka normal ayrıldım.
LCW de tasarımcı yoktur. LCW etiketini takar sadece kumaşa koliye jiletine koli bantina kadar para vermez . Önce bir arastiralim lütfen . Hissedarları vardır tema grup ve Taha grup bunlar ürünlerini yapar LCW ye sunar ona göre üretime geçilir .

Hm nin lgbt li reklamlarından aldığı tepkiden sonra böyle bir açıklama geldiği belli
Çoğu kişinin de çok kaliteli olduğundan değil de ucuz ve iş görür diye aldığı ürünler
6000 tl maaş alan bir kişinin de kaşmir kazağa 1000 tl baymasını beklemeyin

LCW de tasarımcı yoktur. LCW etiketini takar sadece kumaşa koliye jiletine koli bantina kadar para vermez . Önce bir arastiralim lütfen . Hissedarları vardır tema grup ve Taha grup bunlar ürünlerini yapar LCW ye sunar ona göre üretime geçilir .

yoo vardır, araştırmama gerek yok kız arkadaşımın çalıştığı ofise de gittim, basın ekspres yolundaki.
gayet de model tasarlıyorlardı çalıştığın yeri araştırmanı öneririm.

Eşcinsellik ile alakalı tutarı olan kuramları ele alirsak yine doğru değil.
Hani hastalık diyen uzmanlara kulak kabartsak, bi hastalığı aşağılarcasina bu denli izole etmek doğru değil. Eşcinselliğin hayvanlardaki gelişimini de ele alirsak model alınarak geliştiğini çürüten çok argüman var üstelik. Yok bu tercih, insanlar sapık olduğu için canı sıkıldığı için böyle diyenlere de kelime tuketmiycem.
Özet: Gerizekalica bi eylem. Pazarı agirlikli ortadoğu ise ticari açıdan destekleyici olabilir.

yoo vardır, araştırmama gerek yok kız arkadaşımın çalıştığı ofise de gittim, basın ekspres yolundaki.
gayet de model tasarlıyorlardı çalıştığın yeri araştırmanı öneririm.
Evet ben orda çalışıyorum Taha grup . Bizde tema gruptan alıyoruz işi kız arkadaşına sorabilirsin .

bu vesileyle yazsana, ''ya gökkuşağı kullanmayacakmışsınız doğru mu, bu arada günaydın''
işte böylelikle aile birliği de tekrar sağlanmış olur, aile birliğine indirilen darbeyi hep birlikte aşacağız!

travestileri hiç sevmiyordu o da. muhtemelen travestileri sevmiyo diye şimdi ceo falan olmuştur, artık bakmaz bana =)

adamlar ayrımcılık yaparken bile ayrımcılık yapıyor benim interseks kardeşlerim nerede

Anladığım kadarıyla forumun yarısı LCW de çalışıyor diğer yarısı da eskiden çalışmış yada en az bir çalışan tanıdığı var.

Ve hepsi toplanmış LCW yi bokluyor.

Geri