lc waikiki’nin lgbt ile mücadelesi

Konu sahibi son olarak 444 gün önce görüldü

günün gündemlerinden biri de buymuş kaçırmışız. bakan varank lc waikiki’nin ürünlerinde lgbt’yi çağrıştıran şekillerin artık olmayacağını ve lgbt renklerinin kullanılmayacağını, çalışanlara bununla ilgili mail atıldığını söylemiş. milyonlarca dayıyı 70’inden sonra gay olmaktan kurtaran bu önemli davranış için teşekkür ederiz. cehapeli teyzelerin kabin sırasında birbirine yükseldiğini hepimiz biliyoruz, hepimiz! bu adım sayesinde ülkemizin en büyük sorunlarından biri olan lc waikiki’nin kıytırık tişörtlerindeki gökkuşağıyla da mücadelemizi sürdüreceğiz...
lc waikiki yatırımları alırken yöneticileriyle bu duruma şak şak tutar ama linkedin hesabında poh poh periciliği oynadığı için, güzel bi açıklama gelir diye düşündüm. gelmezse de sağlık olsun gider mavi’de lezbiyen oluruz.

mentionlardan biri de çok değerli: gökkuşağı allahındır ulan! sjks teşekkürler. iyi geceler arkadaşlar. maksat yeşillik olsun.

O zaman sadece siyah ve beyaz renkte üretim yapsınlar.Ayrıca berbat bir marka LCW

gidip tweet altına "abi mağzalarınızda bu şarkıda çalıyor uyandırıyım" yazıyım

Alışveriş merkezlerinde lcw’nin önünden bile geçmiyordum ben. Bırak ürün almayı.
bu kadar kalitesiz, fiyat performansı yerlerde bi mağaza daha olamaz. şimdi bir de yobazlığı gündem oldu.

tasarımcılarından biri kız arkadaşımdı “bunlar ne biçim kıyafet böyle” diye ayrılmıştım.

şaka şaka normal ayrıldım.

Ya o değil de geçen lc ye gittim 800-900 tl montlar :( Size ne oldu ya ? Kendinize gelin. O montta incecik ancak yazın giyilir. Kışın giysen donarsın onun içünde

Aslında çoğu herkes aynı görüşte ama bazı düşünceler ve fikirler hükümet ağzından çıktığı zaman insanlar artık birşeyler duymak istemiyor..ve tersine hareket ve sözler kullanıyor..
Evet bizi ilgilendiren bir durum değil eşcinsellik herkes özgür fakat çok aşırı göz önünde ve normalleştirilmeside söz konusu olmamalı..
Bunu kendimiz için değil bu saatten sonra bizden olmaz zaten ( genelleme yapmadan)) fakat küçük yaşta yeğenlerimiz,kuzenlerimiz,çocuklara örnek ve algı olarak yansımaması lazım, böyle düşünmek lazım.
Önceden hükümete kayıtsız şartsız herşeyine tamam deyip arkasında duran insanları eleştirilirdi fakat şunu gözlemliyorum, artık bu hükümet sözcüleri 2x2=4 dese dahi itiraz edecek ve buna isyan edecek hale gelmiş bulunmaktayız.
Yinede eşcinsellik tercih olduğunu ve bizi ilgilendiren birşeyin olmadığını ama bunuda normalleştirilmemesi gerektiğini savunanlardanım..
Geleceğimiz olan çocuklar için…

İyi yapmış takdir ediyorum. Bazı şeyler var amenna ama bunu normalleştirmek doğru değil. Konu tercihlere saygı ise bu marka da tercihini bu yönde kullanıyor kime ne ?

bilemem, bilimsel bir kurum olmadığına göre daha çok kar hırsındandır herhalde. ailevi meselelerinden, dini inançlarına kadar bir çok veri toplanmış.
Kontrol amacli olmasin.Kehkeh.

Geri