Lausanne Sport | Beşiktaş (1-1)

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
çok eskiye gittiniz ya geçen seneden dile getirecek olursak Rigas Fs : )

Bu arada bu vesileyle
Günün güzel geçsin Mazlum , hayırlı işler..
Abi inan onu söyleyecektim ben de adını karıştırdım : ddd hayal edin işte kimler olduğunu, bir tane köy takımı işte. Adamlar halı sahada yapıyor maçlarını hehe

Teşekkür ederim abi, çok sağol, selamlar sevgiler : ))

çok eskiye gittiniz ya geçen seneden dile getirecek olursak Rigas Fs : )

Bu arada bu vesileyle
Günün güzel geçsin Mazlum , hayırlı işler..

hadi biz rigas'a karşı hata yaptık 2-2 berabere kaldık peki siz?
danimarkanın köy takımından nordsjaelland (yazarken bile zorlandım) 6 yediniz bakın 6
önce bi dön kendi takımına bak sonra gel bizi eleştirirsin. :)

Ahh bu kadar futbol cehaleti tansiyonumu düşürdü

Az,Prag,YB ile şu adını ilk defa duyduğum takım ve Nordjsjsjdajaahq falanı bir tutuyorlar.

Ahhh tansiyonum.

hadi biz rigas'a karşı hata yaptık 2-2 berabere kaldık peki siz?
danimarkanın köy takımından nordsjaelland (yazarken bile zorlandım) 6 yediniz bakın 6
önce bi dön kendi takımına bak sonra gel bizi eleştirirsin. :)
hayırdır Heisenberg bir problemimiz mi var saldırı moduna geçildi .. Ayşe ile mazlum geyik makara yapıyorlardı kendilerine eşlik ettim mazlum değil Ayşe değil de benim yazımı alıntı yapıp cevap vermen beni rahatsız etti..

ben siz değilim bu arada eleştiri yapmadım arkadaşların muhabbetine latifesine eşlik ettim..

Ben sosyal medya üzerinden siyaset vede futbol tartışmalarına girmiyorum..

hayırdır Heisenberg bir problemimiz mi var saldırı moduna geçildi .. Ayşe ile mazlum geyik makara yapıyorlardı kendilerine eşlik ettim mazlum değil Ayşe değil de benim yazımı alıntı yapıp cevap vermen beni rahatsız etti..

ben siz değilim bu arada eleştiri yapmadım arkadaşların muhabbetine latifesine eşlik ettim..

Ben sosyal medya üzerinden siyaset vede futbol tartışmalarına girmiyorum..

saldırsam bunu anlardın hocam ben de senin latifene eşlik ettim diyelim

@yoSun : )

rakibinizi geçen sene vede ondan evvel ki seneler de iddaa dan kaynaklı takip ettiğim takımlardan dı , maç başına iki gol ortalaması ile oynuyorlar dı , lausanne maçı gördüm mü 2,5 üst 3,5 üst banko gözüyle bakıyordum son üç yıl için hep ofansif oynayan takım dı onların ligi bu sene bizden önce başladılar şuan nasıl takım bilmiyorum ben maçı bol gollü bekliyorum..

ilk yarı kg var
ikinci yarı kg var olarak oynadım: )
huzurlu günler ,

Geri