Lausanne Sport | Beşiktaş (1-1)

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Beşiktaş, UEFA Konferans Ligi gruplarına kalma yolunda en kritik adımını atıyor. Siyah-beyazlılar, play-off turu ilk maçında İsviçre temsilcisi Lausanne ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Kartal, avantajlı bir skorla dönerek işi İstanbul’daki rövanşa bırakmadan gruplara kalma hedefine yaklaşmak istiyor.

ahah yeniliyormuşsunuz bir de yemin ediyorum haykırırımmmmm :d

Lausanne sport'a yenilmek var barçaya yenilmek var şu konuda bile sıfır vizyonsunuz kapatın şu kulübü artık rica ediyorum tarihine kara leke sürülmesin daha fazla güzel anılarla hatırlayalım :D

ay sonra egolu diyince kızıyorsun egon paçandan akıyor topla .. Git kendi takımına kardeşim vizyonlusunuz ya idfidşfi:D
8x kusmuk emojisi attığımı hayal et sen ahahah :D

Görende şey sanacak bunları gece gündüz Lausanne sport izlemişler dkfldkflkdlkf:D
kızma bozulma bu kadar be elbette sizin de başarılı olacağınız günler gelecektir :D

8x kusmuk emojisi attığımı hayal et sen ahahah :D

kızma bozulma bu kadar be elbette sizin de başarılı olacağınız günler gelecektir :D
kızmak mı hahahah ben takımımdan memnunum bay egoooooooo kusmuk emojilerini sana iade ediyorum egona yakışır:D

kızmak mı hahahah ben takımımdan memnunum bay egoooooooo kusmuk emojilerini sana iade ediyorum egona yakışır:D
kasım aralık ayında da memnun olacak mısın bakalım dur hele :d
bu hafta konya sizi bi üçlük yapsın :D
yavaş yavaş zuladan tinerler baliler çıkmaya başlar :D

kasım aralık ayında da memnun olacak mısın bakalım dur hele :d
bu hafta konya sizi bi üçlük yapsın :D
yavaş yavaş zuladan tinerler baliler çıkmaya başlar :D
ya bay egooooo kötü olunca siz takım mı değişiyorsunuz ?
Her şekilde bizim iyi ya da kötü ama sizin egolarınız işte :D

Geri