Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Biri daha demişsin fakat hayran olmadığımı belirtmemde fayda var. İtalyan mutfağı açlık gidermekten çok, sevdiklerimiz ile zaman geçirmek ve sohbet etmek için var ve ben bunu seviyorum. Ya da tercih ediyorum. Her zaman değil. Yemek sayılmayan lezzetlerini yemeyi ve yapmayı seviyorum da diyebiliriz. Tercih, tercih.
Not: İçici değilim. latte de cappuccino da bok gibi. Evet bok atıyorum. Tatmadım sayılır.
Afedersiniz ama böyle bok bir muhabbete ilk kez denk geliyorum. Efenim konuştuğunuz konudan bir bok anlamadım üstelik tek bir cümle ile anlatacağınız şeyi neden 24254354545 cümle ile anlattığınıza ilişkin kafamda soru işaretleri oluştu. Saygılar.Hayranlık sizden ırak, başka bir dünyaya, başka mecralara mesaj. Yapmam, yaptıysam tövbe ederim böyle bir hatadan.
Fakat ne olursa olsun, bir yemek kültürünün vakit geçirmek, sohbet etmek gibi kavramlarla anılmasını kabullenemem. Yemek masası sohbetlerin amaç dışında olduğunu düşünür, sohbeti yemekten tamamen ayırırım. İki kelam edilmez değil, ama öğrendiğim sofra adabı muhabbeti kabul ediyor değil.
Yiyeceğe hiç kanım ısınmadı. Bahsedildiği üzere kazan dibinden öte değil. Ve fakat yapan el mana katarsa, katılan manayı yiyecekle harmanlayıp kabule ilişkin tereddüte düşülmez.
Uzay' Alıntı:Afedersiniz ama böyle bok bir muhabbete ilk kez denk geliyorum. Efenim konuştuğunuz konudan bir bok anlamadım üstelik tek bir cümle ile anlatacağınız şeyi neden 24254354545 cümle ile anlattığınıza ilişkin kafamda soru işaretleri oluştu. Saygılar.
Bu mantıkla en sık kullanılan 50 kelimeyi belirleyip yalnız onlarla iletişim kuralım. Zengin kelime haznesi kullanımı beklenen, istenendir. Ne oldu dile, kültüre sahip çıkma akımına? Nerede ingilizce tabelalara karşı çıkanlar?
Muhabbetin bokluğuna diyecek yok. Bu bokluğun sebepsiz ve amaçsız olmadığını belirtmek isterim.
Elitsiniz ya hani.
Şöyle ki zengin kelime hazinesi demişsiniz ama kullandığınız kelimeler günlük hayattan sıradan, herkesin anlamını bildiği kelimeler. Sorun; zahmetsizce lafı gevelemeniz.
Aynı anlamdaki iki cümleyi arka arkaya kullanmak söz konusu olsa gevelemiş de olabilirdim. Belki.Afedersiniz ama böyle bok bir muhabbete ilk kez denk geliyorum. Efenim konuştuğunuz konudan bir bok anlamadım üstelik tek bir cümle ile anlatacağınız şeyi neden 24254354545 cümle ile anlattığınıza ilişkin kafamda soru işaretleri oluştu. Saygılar.
Aynı anlamdaki iki cümleyi arka arkaya kullanmak söz konusu olsa gevelemiş de olabilirdim. Belki.
Birbirini destekleyen cümleler kurmuş olduğum doğru bir eleştiri olsa da anlatmak istediğim şeyi açıkça ifade etmeden konuştuğum söylenemez. Lütfen.
Yeterli ifade amacıyla yaptığım, yaparken rahatladığım diyaloğun sizi rahatsızlandırması, sıkması ve hatta boğmasını anlıyorum. Haklısınız. Çok.
Gevelemeden söylemem gerekirse, bu ve benzeri muhabbetleri zevkle pisliyorum, idare ediver efendi.
Saygıyla..
Neden anlaşılmak zorunda olduğunu da ben merak ediyorum. Bir bok anlaşılması gerekmiyordu, vermek istediğimiz mesajı alanlar dışında da kimse anlamadı zaten. Anlama gayretine girenlerin sövgüsü de çabaları gibi idi.
Herkes hırsız, zamandan çalıyor insanlık. Zamanına sahip çıkmalı insan. Gereksiz cümleleri erken kavrayıp, okumamak mümkün. Hadi deneyelim.
kahvenin her türlüsüne karşıyım
Türk kahvesi kürt kahvesi kapiçino üçübirarada cart curt hepsi iğrenç yavKappe demiyo kahve diyo .p
Türk kahvesi kürt kahvesi kapiçino üçübirarada cart curt hepsi iğrenç yav
Beyaz mıyım xdİçme karalaşırsın .s.s