Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Vayt çaklıt moka diyecek tikileri bekliyoruz.
Tagliatelle. İçecek olarak da sauvignon blanc lütfen.
Hadi bakalım.
İtalyan makarnasını da ayrı severim :/
İtalyan mutfağına hayran biri daha. Farklı ülke mutfaklarına ilgi duymak elbette bir hobi.
Özendiğim için yazdım ben. İmreniyorum, elimde değil. Yazdığımın makarna olduğunu dahi bilmiyordum. Yanında yazan ne?
Ben makarnayı sarımsaklı yoğurtla yiyorum. Ketçaptan haberim yok, italyan makarnasından bahsediyorsun.
Biri daha demişsin fakat hayran olmadığımı belirtmemde fayda var. İtalyan mutfağı açlık gidermekten çok, sevdiklerimiz ile zaman geçirmek ve sohbet etmek için var ve ben bunu seviyorum. Ya da tercih ediyorum. Her zaman değil. Yemek sayılmayan lezzetlerini yemeyi ve yapmayı seviyorum da diyebiliriz. Tercih, tercih.İtalyan mutfağına hayran biri daha. Farklı ülke mutfaklarına ilgi duymak elbette bir hobi.
Biri daha demişsin fakat hayran olmadığımı belirtmemde fayda var. İtalyan mutfağı açlık gidermekten çok, sevdiklerimiz ile zaman geçirmek ve sohbet etmek için var ve ben bunu seviyorum. Ya da tercih ediyorum. Her zaman değil. Yemek sayılmayan lezzetlerini yemeyi ve yapmayı seviyorum da diyebiliriz. Tercih, tercih.
Not: İçici değilim. latte de cappuccino da bok gibi. Evet bok atıyorum. Tatmadım sayılır.
Kendisi en sevdiğim tatlıdır. Zorlama yok, benim için yok. Kimse de zorlansın istemem, elimden tatlı yemek istemedikçe.
Lütfen panna cotta sevmeye zorlama kendini, kazandibi ve tavukgöğsü tatları karışmadan da çok lezizler..
Biri daha demişsin fakat hayran olmadığımı belirtmemde fayda var. İtalyan mutfağı açlık gidermekten çok, sevdiklerimiz ile zaman geçirmek ve sohbet etmek için var ve ben bunu seviyorum. Ya da tercih ediyorum. Her zaman değil. Yemek sayılmayan lezzetlerini yemeyi ve yapmayı seviyorum da diyebiliriz. Tercih, tercih.
Not: İçici değilim. latte de cappuccino da bok gibi. Evet bok atıyorum. Tatmadım sayılır.