Latte mi , Cappuccino mu

Konu sahibi son olarak 3973 gün önce görüldü

??

• latte

Kullanılan: 22 73.3%
  • cappuccino

Kullanılan: 8 26.7%

• Kullanılan toplam oy
    30
Mide sorunum olmasa, cappuccino derdim ama mide sorunundan dolayi latteden agir hersey dokunur oldu :( Yazik bana ya :(

Vayt çaklıt moka diyecek tikileri bekliyoruz.

Tagliatelle. İçecek olarak da sauvignon blanc lütfen.

Hadi bakalım.

İtalyan makarnasını da ayrı severim :/

İtalyan mutfağına hayran biri daha. Farklı ülke mutfaklarına ilgi duymak elbette bir hobi.

Özendiğim için yazdım ben. İmreniyorum, elimde değil. Yazdığımın makarna olduğunu dahi bilmiyordum. Yanında yazan ne?

Ben makarnayı sarımsaklı yoğurtla yiyorum. Ketçaptan haberim yok, italyan makarnasından bahsediyorsun.

İtalyan mutfağına hayran biri daha. Farklı ülke mutfaklarına ilgi duymak elbette bir hobi.

Özendiğim için yazdım ben. İmreniyorum, elimde değil. Yazdığımın makarna olduğunu dahi bilmiyordum. Yanında yazan ne?

Ben makarnayı sarımsaklı yoğurtla yiyorum. Ketçaptan haberim yok, italyan makarnasından bahsediyorsun.

Sauvignon blanc üzüm türü, şarap olarak enfes seçim beyaz da, italyanca yazmışsın direk İtalyan şarabı olarak yorumlayayım öncelikle fransızı daha iyi sauvignon da italyanı da aromatik oldukça, yudumlar arası süresi fazla..

Biri daha demişsin fakat hayran olmadığımı belirtmemde fayda var. İtalyan mutfağı açlık gidermekten çok, sevdiklerimiz ile zaman geçirmek ve sohbet etmek için var ve ben bunu seviyorum. Ya da tercih ediyorum. Her zaman değil. Yemek sayılmayan lezzetlerini yemeyi ve yapmayı seviyorum da diyebiliriz. Tercih, tercih.

Not: İçici değilim. latte de cappuccino da bok gibi. Evet bok atıyorum. Tatmadım sayılır.

Biri daha demişsin fakat hayran olmadığımı belirtmemde fayda var. İtalyan mutfağı açlık gidermekten çok, sevdiklerimiz ile zaman geçirmek ve sohbet etmek için var ve ben bunu seviyorum. Ya da tercih ediyorum. Her zaman değil. Yemek sayılmayan lezzetlerini yemeyi ve yapmayı seviyorum da diyebiliriz. Tercih, tercih.

Not: İçici değilim. latte de cappuccino da bok gibi. Evet bok atıyorum. Tatmadım sayılır.

Lütfen panna cotta sevmeye zorlama kendini, kazandibi ve tavukgöğsü tatları karışmadan da çok lezizler..

Lütfen panna cotta sevmeye zorlama kendini, kazandibi ve tavukgöğsü tatları karışmadan da çok lezizler..
Kendisi en sevdiğim tatlıdır. Zorlama yok, benim için yok. Kimse de zorlansın istemem, elimden tatlı yemek istemedikçe.

Ayrıca ağzı kremaya alışık olmayanların yorumudur o.

Hayranlık sizden ırak, başka bir dünyaya, başka mecralara mesaj. Yapmam, yaptıysam tövbe ederim böyle bir hatadan.

Fakat ne olursa olsun, bir yemek kültürünün vakit geçirmek, sohbet etmek gibi kavramlarla anılmasını kabullenemem. Yemek masası sohbetlerin amaç dışında olduğunu düşünür, sohbeti yemekten tamamen ayırırım. İki kelam edilmez değil, ama öğrendiğim sofra adabı muhabbeti kabul ediyor değil.

Yiyeceğe hiç kanım ısınmadı. Bahsedildiği üzere kazan dibinden öte değil. Ve fakat yapan el mana katarsa, katılan manayı yiyecekle harmanlayıp kabule ilişkin tereddüte düşülmez.

Geri