ÜSözlük Larien

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
Biraz tanıdıktan sonra tekrar gelsem olur mu :)
Gözlemim şudur: Yurtdışında şirin bir kasabada eşi ve çocuğu ile mutlu mesut bir yaşam süren, gurbetçi bir arkadaşımız.

Azıcık daha sonra bir daha beklerim:d Yurtdışından değilim. Ama yurtdışı ve şirin kasaba haricinde diğerleri doğru^^

yarın yunancaya başlıyorummm veee defterimde senin hediye ettiğin bu tatlı defter
there is always a reason to smile ♡20260127_154005.jpg
şans getircek biliyorum, dokunduğun her yeri güzelleştirir arkadaşım benim
öpücüköpücük .p

Bazen sevdiklerime yazilan guzel seyleri ben de tebessumle okuyorum, buranin da cogunu okudum, ne guzel dedim ben de mutlu oldum : )

Larim hanimcim isvicre çakısı gibi, derdin olsa anlatsan dinler akil verir, muhabbet edesin gelse en alasını eder.
Bazen de cok yazasim gelmiyo, az da yazsam o cok anlar :*

Canım lari annelik sana çok yakıştı
ailen ile mutlu sağlıklı kocaman bir ömür diliyorum sana <3

ay hiç yazmamışım :emoji_see_no_evil:
Canım larimmm çok seviyorum...bi dönem fallar bakmıştık kahve içmeyi çok sever...görmeden sevdiğim nadir insanlardan..içimi ısıtıyor :emoji_sparkles:anne olmak çok çok yakıştıııı..ömründe kalbin gibi güzel geçsinnn larimmmm..çokca seviliyosun kalpppp

Mutlu bir hayat yaşıyor olduğu her hâlinden belli. Fabulous Destin d'Amelie Poulain filmindeki gibi aslında hayat rutinine ihtiyacı olan memnuniyeti veren de yine kendisidir.

Larien gibi ebeveynler çok yönlü ve erdemli çocuklar yetiştirir. Ne paradigmaya çok bağlı kalırlar ne de radikal olmak yönlü adımlar atar böyle bireyler. Nitekim senin değiştirdiğin bir insan dünyayı değiştirebilir. Ama dünyanın değiştirilmekten ya da yön verilmekten ziyade anlaşılmaya ve faydalı işlerle memnun yaşanmaya ihtiyacı vardır.

Forumda aktif oldugum gunlerde dogumunun yaklastigini ve sonrasında da minnosunu kucagina aldigini ogrendiy'dim. Evet, en belirgin olan ortak noktamiz ebeveyn olmamiz'di. O gunleri ben sancili atlatmistim... simdi onun minnosu ile olan surecini tebessüm ederek okuyorum. -evet, çoğu zaman yasli gozlerle kahkaha atiyorum. - Buraya aktardigi düşüncelerini, yaklaşımını/yaklaşımlarını pek 1begeniyorum.
Sicakkanli, eglenceli, kibar, hoşgörülü, sevecen 1annisko olarak cok guzel enerjisini alip yorumluyorum.

Bu arada forumlarda ilk uye sozlugumu de acmistir kendisi. Uye sozlugu actirmam ya da yorumlama da yapmam pek ama yorumlayisini gördüğüm an cok heyecanlanip mutlu oldum.

Dilerim ki Sevdicegi ile minnosu ile saglikli, huzurlu, mutlu guzel yillari olsun. Amin. ve tabii ki nice guzel an'lari An'lıkta görelim.

Adını az kalsın hatırlayamıyordum.Ayıp ettim -.-
Forumda yazdıklarını takip ettiğim,samimiyetine inandığım,filmleri ve şarkıları seven , anneliğin çok yakıştığı bir arkadaşım.Sesi de güzeldir.Bir zamanlar ortağımdı;d

Selam lariciğim.. biriciğim.
Az önce hesap yapıyordum süper matematiğimle… matematik zekamı biliyorsun?( tamam dur kendimi övmicem) nys hesaplamalarım bittikten sonra skj seninle kaç yıldır görüştüğümüzüde hesapladım…. çünkü hesapçı bir insanım niye hesaplamayayım…… on yıl olmuş ya hüzünlendim… bebekmilim beni senin eline verdiklerinde…..
gerçek ilk tanıdığım gibisin huyun suyun… canım benim…senin gibi insanlar kaybedilmemeli ne forumda ne reelde… buralar için kocaman bir değersin… benim değerlimsin…

Bir tek müzik zevklerimiz uyuşmuyor.
Hatta sana bi kere şarkı atmıştım sende bayağı gülmüştün……… bence güzeldi ama niye güldün anlamadım skj

Larien; playlisteni çok merak ediyorum ne şarkılar dinliyorsundur sen şimdi.

Ben;
IMG_3256.jpeg

Bize avokado ile şiirler maniler yazıyor… bölgesel yağlanmalarımıza laf söylüyor…dersin ki nasıl fit bi yaşam sürüyor.. hanımefendinin yemek masasının dışında olduğu bir fotosu yok…. Arkadaşlar dolandırılıyoruz………
Sinirimden önce kendimi övmeyi unutmuşum……

Bize avokado ile şiirler maniler yazıyor… bölgesel yağlanmalarımıza laf söylüyor…dersin ki nasıl fit bi yaşam sürüyor.. hanımefendinin yemek masasının dışında olduğu bir fotosu yok…. Arkadaşlar dolandırılıyoruz………
Sinirimden önce kendimi övmeyi unutmuşum……
jdjf önce kendi fitliğinden başlayacaktın… bunca yıllık forumcusun hala acemiliq be. Ben kendimi 7/24 aç hissediyorum, ben sofrada değilsem sofra bendedir; işte kanıtı;
IMG_1703.jpeg

Ben her şeyi sofra haline getirebilme özelliğine sahibim, yemeği sevip ona gönül vermek budur… kfkf evet teşekkürler…
ya bi konuya bi kere yazdın mi tamam bitti gitti işte nedir zirt pirt post atiyolar bunlar ya

Sen de sürekli kızıyorsun… karadenizliler de hep gürültücü, az susun ya… evet, teşekkürler…

kızmıyorum tipim böyle

karadeniz-kostumu-erkek-kp059--49d8-.jpg

Geri