ÜSözlük Larien

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü

Lari ile şu forumda yaşanabilecek en basit meselelerin hepsini yaşamışızdır ama hep başkalarının sorunları yüzünden :=)
Foruma ayrı bir hava katıyor , yorumlarını okumak keyifli , bazen hissiyatları o kadar iyi ki ... Hayatımla olan biteni bilmeden bazen iyi veya kötü zamanlarımı hisseden biri...
Özkan ile çok uyumlular...yalan yok bu kadar ileri gideceklerini düşünmeyenlerdendim... Şimdi mi her an gelip evlendimmmmmm ben kızlar diyeceği günü bekliyorum:=)
Çok mutlu olsun hak ediyor , gökyüzü kadar mutluluk diliyorum...:bahar: ^33

Mutluluğun en fazla yakıştığı kişilerden birisi sevgili @Larien ve mutluluğu, huzuru katlanarak artsın! :emoji_two_hearts: :*

Çok yakışıyorlar Sux ile , ruh yakışması en cok da .Onlara dair bir sey okudugumda yuzumde istemsizce bir tebessum olusuyor .Yaydıklari enerji pek hoş .Hiç dinmesin o enerji .
Böyle insanlar çoğalsın hep (uremek ,p ) guzel guzel çocuklar yetistirsinler .
Tütsü kullanmalısin bol bol evinin her kösesine sal kokusunu ... ( herkese önermem )
Saglik , huzur ve bereketle gelsin evladın hanenize :emoji_black_heart:

bu şarkıyı dinleyince hep sen aklıma geliyorsun biliyor musunn
bitanesinnnn ♡

veeeeeee o nasıl gözleeeeer , doğanın tüm güzelliğiiiiii lalalalalaaaaaa .p
öp tüüümmmm

Annelik çok yakıştı Larime♡
Gökçe çiçeğimle bana hediyeliklerinden yollamışlar...
1000335862.jpg
Bebesiyle çok ilgili larişkommm. Tam muhabbet etmeye başlıyoruz...Gökçe oradan hemen bende bende dercesineeee mırıldanıyor... hadi benide alın sütümü içer , muhabbeti dinlerim diyor akıllı bıdık...
Kargomu sux kargolamış, güvence altına almış ama lari notaaaaa nur teyzoşu diye yazmış babababababa...
Bilemiyorum Lari bunu düşüneceğim...
Hediyelerden de 2 ser gelmiş , burdan şey anlıyoruz kavga etmişler koymak icin lari kiraz çiçeği derken , sux limon diye diretmiş benceee... tamam tamam kavga etmeyinn teyzeli halayim ... Gökçe bana ne isterse öyle der siz karışmazsınız!
Seviliyorsun beybitommm, analık sana çok sey kattı...

Diş buğdayı falan yapıp meslekte seçtir lütfenn. Çok ballı oluyorlar. Sen zaten balsın hakkını hakettiğinden çokk yaşaa

Genellikle kelime dağarcığı 5 olan filan insanların kullandığı cümlelerden biri bu:d bu arada kelimeleriyle muhataplarını nakavt eden insanların mevcudiyeti aşikar ama onlar da böyle konuşmuyor. Tehditvari üsluba yaklaşmaksızın tartışma içerisinde varoşluktan (bu kelimeyi sevmem ama cuk) uzak bir şekilde kendini belli ediyor.

Muazzam bir post.

Larien ile ilgili daha önce ne yazmışım diye bir bakayım dedim.. 272. mesajı yazmışım, ve kendimi 14. sayfa da buldum.
Neden baktım daha önce ne yazdım diye, acaba düşüncelerim neymiş, şu an ne. Çünkü bunu önemsiyorum.
Yine arkadaş grubundan dem vurmuşum :) ve tam beş yıl olmuş. Arada geçen zamanda çok şeyler değişti tabii, değişmeli de. Yaşıyoruz, büyüyoruz ve gelişiyoruz. İnsanlar değişir, hayatlar değişir.
Eskiye göre daha sempatik, bence tabii. Yorumlarında sevdiğim şey, konunun bağlamından kopup başka bir şey ile birleştirmesi. Bir şey anlatırken, o konu üzerinden başka bir hikaye yaratıyor, ve okunuyor. Nesin sen Cem Yılmaz mı.. onu da pek sevmez ama neyse :)
Hayatında başarılar diliyorum, ha bu arada ne yazdığımı bulana kadar hemen hemen her mesajı okudum.. önceki mesajım da demişim ki, ne çok yazmışlar kitap basılır bunca yazmaya..
Ve dikkatimi çeken bazı şeyler oldu bunca yazılanlar içinde. Bir varmış bir yokmuş, an da kalmak ve yaşamak önemli.
Ne demiş şair, her ayrılığa veda gerekmez. Aha kaçtım.

@Run teşekkür ederim. Çok güzel bir posttu.
272. mesajdan sonra bir kez daha yazmışsın evet, onda ilk mesajından daha olumlu bir şekilde yazmışsın jdjd Sevdiğim kişilerden biri demişsin:d Ve şimdiki mesajın en pozitifi galiba… Gittikçe iyileşmiş demek ki birbirimiz hakkındaki fikirlerimiz. Bu arada run ben de sonradan öğrendim, bunu bilmek bir nimet. Arama kısmında hangi konu içerisindeysen “ bu konu”yu işaretliyorsun, kullanıcı kısmına da nickini yazıyorsun ve hop o konuya ne yazdıysan karşında:d Kendini yormadan buluyorsun^ Bu servet değerinde bir bilgi… Plesk’ten öğrenmiştim…

Datlım gıymatlım iki dakikacık yokk 15267353 saniyecik fırsatımı buldum ve çiçek, çay efendime söyleyeyim kahve yerine buraya geldim hahah. Seni apayrı seviyorum, varsın var ol, her ortamı çiçeklendiren bir pıtırcıksın. Hadi sözlerime burda son veriyorum. Bayyyy.p

Öptüm çokk.

Datlım gıymatlım iki dakikacık yokk 15267353 saniyecik fırsatımı buldum ve çiçek, çay efendime söyleyeyim kahve yerine buraya geldim hahah. Seni apayrı seviyorum, varsın var ol, her ortamı çiçeklendiren bir pıtırcıksın. Hadi sözlerime burda son veriyorum. Bayyyy.p

Öptüm çokk.

ben de seni çoook seviyorum canım salkımcım, vefasını sevdiğim.

yeter şımartmayınnnn yaaaaaaaaa:D

sen de yaz -.-

Biraz tanıdıktan sonra tekrar gelsem olur mu :)
Gözlemim şudur: Yurtdışında şirin bir kasabada eşi ve çocuğu ile mutlu mesut bir yaşam süren, gurbetçi bir arkadaşımız.

Geri