ÜSözlük Larien

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
- eğer sen bir şarkı olsaydın herkes'in detone olacağı zorlukta bir şarkı olurdun. Doğru notayı bilmeyen herkesin garip garip hallere bürüneceği ve söylerken aptal gibi görüneceği bir şarkı. Eminim doğru nota ve sözcükleri bilen birisi bulacaktır seni de ya da bulmaz bilmiyorum. Evde de kalabilirsin hazırlıklı ol
Bulmadı.

Ben melo gibi yazamıyorum o yüzden duygusallı postlar yazamam ama seviyoruz ailecek.

Bugün durup durup sırıtıyorum sana.
benden hatıra olsun diye bir şey istedi.. hayır ya öyle düşündüğünüz gibi bir şey değil.. şacımı taradığım tarağı istedi..
tarakta duran saclarımla beraber.. şaka ya bu da değil.
böyle bir şey istese vermem zaten.
dökülen saclarımı saklıyorum cünkü. tşk
Bu hikayede yorulan ben olucam ama olsun.. sen mutlu ol slkhj

Lari sapık mısın sennnnn
iyi ki başka şeyler istemiyorsun...
benden istesen yollarım ama kıyamam ben sana

Günaydın Larien.
üç saat uyumuşum şaka gibi.. o kadar hazırlık yaptım yatmadan önce.. dişlerimi fırcaladım.. yüzümü fırcaladım.. saclarımı tarayıp ördüm tam bir köylü kızı gibi oldum.. Bir yer yatağım eksikti. bu tüm hazırlıklar üç saatlik uyku içinmiydi diye gülüp gectim..
Sana geldim belki konuşuruz diye ehehe.
Şu an yazıyorum ya, sanki duvara konuşuyor gibiyim.
Bu arada ben konuşarak yazıyorum.
Bence sen de öylesin.. robot gibi durup sadece parmaklar calışmıyordur.. mimikler iş başında biliyorum.
kim demiş yazarak duygu gecmez diye.. anlaşılmıyor diye. hı kim demiş?
madem öyle okuduğumuz kitabı da anlamayalım.. Tolstoya mesaj atıp "yazma ya artık, ara konuşalım" diyelim...
Senin yazdığın her şeyi yakalıyorum kabiliyetliyim.. sen de marifetli...
ve lütfen yılın hicbir haltı olmadığın içinde bunalıma girip bana " görüyon mu şunların havasını" diye mesaj atma olürmü.. ne cok "diye" yazmışım :D ben öyle taktım mı takıyorum.. dün de cok "ya" yazıyordum.
Senin sözlüğünde kendimi de övdüm "ehehe" git buradan...

Günaydın Larien.
üç saat uyumuşum şaka gibi.. o kadar hazırlık yaptım yatmadan önce.. dişlerimi fırcaladım.. yüzümü fırcaladım.. saclarımı tarayıp ördüm tam bir köylü kızı gibi oldum.. Bir yer yatağım eksikti. bu tüm hazırlıklar üç saatlik uyku içinmiydi diye gülüp gectim..
Sana geldim belki konuşuruz diye ehehe.
Şu an yazıyorum ya, sanki duvara konuşuyor gibiyim.
Bu arada ben konuşarak yazıyorum.
Bence sen de öylesin.. robot gibi durup sadece parmaklar calışmıyordur.. mimikler iş başında biliyorum.
kim demiş yazarak duygu gecmez diye.. anlaşılmıyor diye. hı kim demiş?
madem öyle okuduğumuz kitabı da anlamayalım.. Tolstoya mesaj atıp "yazma ya artık, ara konuşalım" diyelim...
Senin yazdığın her şeyi yakalıyorum kabiliyetliyim.. sen de marifetli...
ve lütfen yılın hicbir haltı olmadığın içinde bunalıma girip bana " görüyon mu şunların havasını" diye mesaj atma olürmü.. ne cok "diye" yazmışım :D ben öyle taktım mı takıyorum.. dün de cok "ya" yazıyordum.
Senin sözlüğünde kendimi de övdüm "ehehe" git buradan...
bu kadar çok şey yazıp da bu kadar az şey söyleyen az kişi gördüm asgsh haha ya :*

sanıım bu meşazın amacı beni neşelendirmekti, başardı. ay lav yu beybisi.

Larien iyi kadındı ama fena bir kusuru vardı.
İnsanlara fazla güveniyordu.
Sırf seviyor diye onları tanıdığını zannediyordu.
Eğer geri dönüp söyleyebilseydim söylerdim.
‘Larien derdim her ihanet sevgi ile başlar.’

Öncelikle bunu laf olsun diye yazmadım ancak bu konuya başka bir mesajın altında açıklama getiririm. Burada çok sevdiğim yani yeri hiç değişmeyecek iki üş insandan biridir.
Çok severim, bazen kopuk gibi olsak da uzak gibi olsak da böyle bu.
Onunda dediği gibi otuzumuza beraber girdik aynı sorunlar ve dertlerden pay aldık.
Aynı şeye güldük, bir ara ciddi ciddi mizahımız bile benzemeye başlamıştı.
Hiç tanımadan sevdiğim bir aileye sahip.
Seni güzel yetiştirmişler. Teşekkürler onlara.
Bazı şeyler için keşke desem de önüne geçemiyoruz ne yazık ki olan ve olacakların.
İyiyiz dimi ? iyiyiz , iyi.
Hep iyi kal.
Yolun çiçekli bahçelerden geçsin hep.

Bu da şarkım sana.

Edri ve shini... Hayat ne gösterir bilmiyorum ama sanırım kopmayacağım iki insan oldu.
Kendimi, yaşadıklarımdan kaynaklı onlardan en uzaklaştırdığım zamanda bile "hey hiçbir yere gidemezsin" diye kalbimden çekiştirdiler.
Teşbihte hata olmaz :D
İkisini de seviyorum Allah biliyor ya. Sevgim kabardı çiçeklerime.

Şunu da şuraya ekleyeyim de bir ara bir nedenden üzüldüğüm aklıma gelsin.
Bu hakkımızda yazdığın en incelikli yazıydı.

Son düzenleme:
O 1
Izmirli Fazla söze gerek var mi ?
Izmirli Herkesi seviyorum sempatik gelenlerden ..
Yorumlari gülümsetiyor .. Iyiki var ..

ne yapacağı belli olmayan mafya babaları gibi duruyor şuan gözümde
her an herşeyi yapabilir.
durduk yere silahını çekip adamı kaşının ortasından da vurabilir
çektiği silah değil gül de uzatabilir.

Bana bi keresinde Bağcılar nezih bir yer mi diye sormuştu. Sonrasında ilişiği kestim.

dgfhdsg "eheheh" djs
şansıma da hep uzun boylu beylerin ilgisini çekmişimdir, yani yaşanılması olası... ne demişler yemekte kimyon kadında minyon, tşk

Allah biliyor ya bunla shinigamiye kalbim kabarıyor srekli.kskjs

Sanki siniftaki yaramazligima eslik eden arkadasim gibi oldu. Anlamadigim seyleri nolmus nolmus diye , kolumu durtup sordugum, surekli merak ettigim, hep iyi olmasini istedigim, oturup dertlesip gulup eglenelim, artik bir yuz yuze goruselim diye dusundugum tam bir poncik insan evladi : ))

Seni cok severim Lari. Umarim gunun birinde cidden yollarimizi kesistirip, uzun uzun sohbet etme firsatimiz da olur. Su forumda tanidigim ve benim icin yeri ayri olan iki uc kisiden birisin : )) Ayh ben niye boyle bir sevgi pitircigi oldum ki birden :d

Allah yolunu bahtını açık etsin. Hakkında Kötü söz söylediğim kişi yoktur, varsa söylesin. İyi bir insandır.

Geri