ÜSözlük Larien

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
@Sade boyuma yapılan atıf beni biraz qırdı... qalpler qırık ama yine de beni seviyorsun...
@Anna Karenina ya sbsbsh ben ne bileyim haşin sevilmek istendiğini... ben bileydim seni duvarlardan duvarlara çarpıp sonra belinden sıkıca tutup... yok bunu sana yapmayacaktım dndns inş safiye ben değilimdir, denizde düştüğü kare gözümün önüne geliyo dndns Kuzu.
@Arkhe sen de beni seviyon, biliyorum kalp
@W tünelin içinde bir ışık gördüm tam yürüyordum ki X beni çekip çıkardı tünelin içinden, şaka bir yana şaşırdım ilk banımda sksja insan şaşırıyör.
@Sirius sen hiş banlandın mı

Çok teşekkürler pamuklarım dndb

• Beğen
Tepkiler: X
Ay ama ben kıskanırım... Övülmesin fazla, göz önünde olmasın, derhal birkaç hafta banlansın...Derhal. Sen minnoş bir ev kedisiyken nasıl da kaplana dönüştün birden öyle.dfşgk sanırım bir kez daha düştüm o hallerine. Bilirsin düştüm mü, çok güzel düşüyorum <3 Yalnız günlerimin yoldaşı, karanlık günlerimin ışığı, sigaramın dumanı, kitabımın ayracı ; sıkılmadan, isyan etmeden beni hep can kulağıyla dinlediğin için teşekkür ederim. Herkesin bahsettiği samimiyetin, tatlılığın, doğallığın hakkında söylenecek pek farklı bir şey yok. Sorabileceğim tek şey ; bunca sinsi ve yılanın içinde nasıl böyle kalabildiğin? <3 ki yılanın başı stock gibi bir arkadaşın varkensdjfhdfg Burayla sınırlı kalmayacak bir arkadaşlığa su bardağımı kaldırıyorum, eşlik eder misin? Seni seviyorum:*

Yılanın başı mı stock asdas inanmayın buna ya çok merhametli. Seviyorum zaten biliyorsun, senin için zaten çok şey söyledim. Cankız<3

Selam larii..
aşk kalbimi yakan bir volkan gibidir,
en sevdiğim tatlı kazandibidir.
leyla sev beni sokma müşküle,
beraber kaşık atalım bir tabak keşküle.

aplam
Telaşlı bi izlenimi vardı eskiden yada bana “ şimdş yemek yiyom daha sonra anltsm olur mu “ dediği için mi bilmem forumun demirbaşları tartışmasız :D

Larican. Öyle sohbetimiz muhabbetimiz yok ama çok severim kendisini. En takdir ettiğim yönü de sevmediği insanları ve yazdıklarını görmemezlikten gelebiliyor. Müthüş bi özellik

Kendisini öyle sevdirir ki, kuş gibi cıvıldar. :emoji_see_no_evil::emoji_heart_eyes::*

Sürekli spamlıyo öv beni diye. Ay beni öldüresi vaağğğrrr.

Larien 6 yılda edindiğim en samimi arkadaşım. Dostum da demek istiyorum ama onun ağırlığını buluştuğumuzda almak istiyorum omzuma.
Yani çok güveniyorum ya. Tuhaf ama öyle dkdkfjjf
Bir insana bir şey anlattığında, anlattıktan sonra gelen acaba anlatmasa mıydım tedirginliğini Lari de yaşamanız mümkün değil. Ha duvara anlattınız ha bu deliye sldkfjfj
Seviyorum, iyi olmasını istiyorum. Evlenmesini istiyorum alskfjfkfkfkfj ben burda sürünürken onun sefalı bekar hayatı kanıma dokunuyor södkjffjfkkfjjffkfjfhthht

Bi sesi var, Bi diksiyonu, Bi narin ki anlatamam. Eleştiri yapacağım hiçbir şeyini görmedim bu zamana dek.
Muhakkak vardır, hepimizin var ama görmedim henüz.
Seni göklere çıkarmaktan hiç gocunmam biliyor musun, çünkü emin olduğum şeyler var. Mesela 10 sene sonra yine aynı şeyleri yazacağım senin için. Belki daha fazlasını.
Ay Lari m nolur mutlu ol, aşık ol, hep böyle ön yargısız, anlayışlı, sevgi dolu ol. Ne güzel insan olmuşsun sen.
Annişine de çok selamlar, dedikodumu yapmanız çok hoşuma gidiyo slfkfkfjjfj
Ay işim var hadi üf :T:

En cok yazdığım sözlük.
Senin sözlüğüne yazdığım kadar ders calışsaydım şimdi 5 katlı apartman dikmiştim...
Balkonumu ciceklerle süslerdim.. hangi saksıdaki cicek güzelse, ona senin adını koyardım.
şu an saksıya odaklandınız.. içindeki güzelliklerin farkında değilsiniz..
Ben bunları yazmaya gelmemiştim. konu kendi içimde dağılıyor.. nasıl böyle dağıtıyorum.. anlamıyorum...
Sen, evini yerleştirmekten bitap düşmüşken.. ben,,,

Geri