Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aslında Larien hanım en çok sevdiğim kişilerden bakmayın arada böyle hafif yükselmeler oluyor, ben sevdiğim kişiyle kavga ederim.
Prenses bir üye bir kere o, yazarken telefon elimden düştü ahah. Arada arkandan atıp tuttuğum olmuştur affet lütfen
Hani bir insan Larien hanımı nasıl sevmez, maazallah çarpılır hani.
Merhaba efendim.
Foruma ilk geldiğim dönemlerde yakınlaşmaya başladığım ilk kişiydi.. inanılmaz bir ikili olmuştuk.. adeta safiye ile faik gibiydik.. mantığı alaşağı edip, delicesine sacmalıyorduk... Ben onu.. o da beni iyi tanır.... Duygusal davranırdım bazen.. bunu ya sinirimle ya da alınganlık yaparak gösterirdim.. ama beni cok iyi anlardı.. halime derman olurdu.. yine sinirime yenik düştüğüm vakit ipleri kopartarak aramıza ucurum koydum..
Evet o zamanlar kendimi haklı buluyordum.. ama böyle bir insanı kaybedecek kadar değildi. yanlış yaptım.. kuyruğumu hep dik tuttum.. pişman olduğumu hissettirmemek için... Ay bir de anlamsız bir gurur yaptım.. 2 yıl hiç konuşmadık.. ne o beni rahatsız etti ne de ben onu.... hayır ben gelmiyorsam sen gelseydin slkj hesap sorsaydın.. ne bileyim yakama yapışıp duvardan duvara atsaydın beni... hayır yani ben bunları görmek istedim senden... beni bırakıp öylece.. peki dedin gittin.. slkjj bu böyle olmamalıydı...