ÜSözlük Larien

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Her buluşma öncesi bir olay patlıyor umarım bu sefer bir sorun olmaz şeker kız candy..
Shiniyede bol bol fotoğraf atarız..
Öptüm alişan reis..

Aslında Larien hanım en çok sevdiğim kişilerden bakmayın arada böyle hafif yükselmeler oluyor, ben sevdiğim kişiyle kavga ederim.
Prenses bir üye bir kere o, yazarken telefon elimden düştü ahah. Arada arkandan atıp tuttuğum olmuştur affet lütfen :)
Hani bir insan Larien hanımı nasıl sevmez, maazallah çarpılır hani.
Merhaba efendim.

Tabisi prensesim kafaya mı almış o beni ya...

Hayaller var, ama uğraş yok gibi. Burcu ikizler ya da balık muhtemelen.

images (1).jpeg
İsabetsiz ama olsun çabayı takdir ediyorum.

Sana gıcık kapıyom...
one hour later .........
İyi kız ya komik...

Böööyle kucaklayasım var, kız kardeş sıcaklığında
Seviyorum bissürüüü

Foruma ilk geldiğim dönemlerde yakınlaşmaya başladığım ilk kişiydi.. inanılmaz bir ikili olmuştuk.. adeta safiye ile faik gibiydik.. mantığı alaşağı edip, delicesine sacmalıyorduk... Ben onu.. o da beni iyi tanır.... Duygusal davranırdım bazen.. bunu ya sinirimle ya da alınganlık yaparak gösterirdim.. ama beni cok iyi anlardı.. halime derman olurdu.. yine sinirime yenik düştüğüm vakit ipleri kopartarak aramıza ucurum koydum..
Evet o zamanlar kendimi haklı buluyordum.. ama böyle bir insanı kaybedecek kadar değildi. yanlış yaptım.. kuyruğumu hep dik tuttum.. pişman olduğumu hissettirmemek için... Ay bir de anlamsız bir gurur yaptım.. 2 yıl hiç konuşmadık.. ne o beni rahatsız etti ne de ben onu.... hayır ben gelmiyorsam sen gelseydin slkj hesap sorsaydın.. ne bileyim yakama yapışıp duvardan duvara atsaydın beni... hayır yani ben bunları görmek istedim senden... beni bırakıp öylece.. peki dedin gittin.. slkjj bu böyle olmamalıydı...

Son düzenleme:
Gecmis olsun lariii nasil bir duyguydu ?..... su duyguyu da yasamadim diyemezsin artik :d

Birkaç gün kafa dinlemeyi çok gördüler bize, hemen kaldırdılar banı.

Geri