ÜSözlük Larien

🕒 Konu sahibi 9 saat önce aktifti
Mesajlarını görünce okumadan geçmiyorum, iyi bir enerjiye sahip olduğunu düşünüyorum . [emoji1652]

:D benim kuzenim yok, çünküsü ailemin bekarı çok. Ama bi kuzenim olsa, anca yılmaz kadar severdim, iyiyim babako sen nabtın
he nolsun ya iş güç , çakılıyoz öyle.
Sen nabıy10 , var mı 1şey 2020 de

Bende iş güç de yok, resmen kızağa çekildim sanırım, anlamadım ki.
2020 ocak 10 ve hala bekarım

hep ilk 11 başlanmaz zaten bazen yedek başlamak lazım.
neyse bugün son zaten demi
jkskjs
2021 de inş.

272. mesajı yazıyorum, hepsini toplasak bir kitap basılır sanırım. Bunca mesajı olması onu popüler yapar galiba. Kendi arkadaş grubu içinde eğlenen birisi genelde, arada sağa sola ateş ediyor, onun dışında zararsız.

Şu sıralar yorumlarıyla instagramı şenlendirmekle meşgul.
Uzun uzun yazamıcam daha rapor bile yazamıyom zaten.
Fakat seviyorum. Saygılar. Yakşamlar.

Zeyn, iyidir samimidir canayakindir sevimli biridir say say bitmez respect. pls

Televizyonuyla televizyon arkasındaki tablo simetrik değil.
Bir türlü düzeltemedi.Her görüşümde gözlerim kanıyor.

Annesiyle babasını hiç görmeden sevdim.
Benim için mukaddes ve muzaffer olan insanlar.
Tamam bu kadar yalakalık yeter.
Televizyon sehpasının onunde duran ışıklar çok hoş bana satsana

Ay usenmeyeyim de yazayim artik Lariii .p
Ben insanlarda en cok neye dikkat ediyorum biliyor musun Larii? Aran bozuldugunda dahi, tavirlarinin cirkinlesip cirkinlesmeyecegine, arkasindan konusup konusmayacagina, verdigin sirri dagitip dagitmayacagina.
Baskalariyla olan diyaloglarina dikkat ederim o yuzden insanlarin. Senin de en cok sevdigim ozelliklerinden biri bu : ))
Bir de insana olan saygi durumu var ki, o daha da onemli. Kendisi gibi olmayan insanlara olan yaklasim, adalet ve esitlikci tavirlar vs. Seninle her konuya ayni pencereden bakmiyoruz ama insanlara olan hosgorun ve saygin cok hosuma gidiyor.

Muzik zevkinden, film zevkine, geyik tarzindan ciddili hallerine kadar pek begenirim. Arada kendini uzaklastirmani sevmiyorum, yalan yok .p Ama onun da bir cozumunu buluruz gibi geliyor .p Saka bir yana, 10-15 sene sonra bile, seni ozdeslestirdigim sarkilar caldiginda, hep aklima gelecek, hayatima guzel dokunan kisilerdensin. Forumda en sevdigim ikiliden birisin .p

Ay bu Sade ile kahve icip benimle icemezsen, Izmir'i basiniza yikicam haberiniz olsun :d

Geri