ÜSözlük Larien

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Sıcakkanlı biri, yorumlarında samimi yorumlar yazan, birini kırdığında sonradan pişman olan bir yapıya sahip. Yarısı Ankara, yarısı İzmirde olan. Yüreğinin götürdüğü güzel yerlere gitmen dileğiyle :)

Ya bu kızçe çok ponçik. Böyle tam sevilmelik. İnsanlara olan yaklaşımı samimiyeti doğallığı çok hojuma gidiyö. Evet lari hanımcım galiba sizden hojlanıyörum :dyg:
Enerjisi müdhiş ya,esprileri,en eski parçaları dilimize dolaması,hergün işe geç kalıp söylenmesi, pembeli kombin yapamayışı:D
Beraber çok güzel çok rahat saçmalanır bu hatunla,eğlenilir,panda olunur

Sabah sabah çok uzatmiyim,saat 9buçuk oldu ve yine ortalarda yök,o iş başıısı saati 10'a alınacak. #direnlarii. :aeg:
Öperim.

Zehir zehir zehir gibi zeka. Bulamadigim kelimeleri buluyor, aklimdan geceni okuyor. Leb demeden Corum diyor, Allahim neden yakinlarimda degil bu kiz. Eminim bakisimdan mimigimden de anlar gorse halimi. Bana boyle insanlar gerek :D Bide isine zamaninda yetisse varya 4 4luk insan.

burayı rezerve edeyim de akşam yorum yapacağım.

5 sayfa yorumun 6 sinda tatli oldugunu yazmislar:parti:
Baklava ustu dondurma olmali ajsdhskjs seker komasindan oldurcek milleti. Aman allaam forumun sonunu getircek bu kara melek lari xd

Demişim ama akşamına fırsatım olmamış.
Kendisini yakinen tanımıyorum hatta sorsalar çok soğuk bile diyebilirim ama beni yanıltan nadir insanlardan.En azından sıcak kanlı ve sohbetlere , esprilere iştirak eden bir yapısı var. Bazı insanlarda olduğu gibi cümleleriniz havada kalmıyor.

Ayrıca zeki olduğunu düşünüyorum.Komik yanlarının yani sıra çok ince ve zekice yapılmış esprileri oluyor.Ciddi yanını hiç görmedim gibi bu da bende kendini biraz iyi saklıyor hissi uyandırdı.Surekli pozitif , negatif yönü yok bile denebilir.

Hep siz şımartıyorsunuz bu çocuğu. Tatlıymış da zekiymiş de ohoooo geçeceksiniz o işleri. Hepinizi kandırmış tirirink.

Deneme 1- 2[emoji16][emoji16][emoji3][emoji847]

Larien sıcak bir enerji ile büyüleyebiliyor etrafındakileri
Tanıyor olup olmadığımın hiç bir önemi yok, zeki, espirili, verilen mesajı havada yakalayıp avantaja dönüştürebilen bana göre forumun olmazsa olmazlarından.:)
Onu okuyanların keyiflenmediğini düşünmüyorum bile Siyah renkle onurlandıracağı günü bekliyorum:)
Mutlu olmayı hakeden akıllı kadın yolun hep açık olsun.

Valla hep söylüyorum klişe oldu ama kaliteli işte ya.

Zeki olduğu yorumlardan çok rahat anlaşılıyor. Bi yerde oturup konuşsak baya bi dinlerim gibime geliyo kendisini.

Saygılar.

Bakın bu saatte buradayım ve yine gözüm sizi aradı lari hanımcım, nerdasınız.uyumayınsanıza :aeg:

[YOUTUBE]ME1WaoCudmw[/YOUTUBE]

Hem dikkatli hem sempatik, son zamanların en popüler sevimli kişisi:sevimli:
Belki daha sonra daha çok kaynaşırız :p

Bir efsane ile daha karşı karşıyayız evet tek kişilik dev kadro
Lariyi yetiştirenler hiç bir şeyden eksik bırakmamışlar on numara bişi olmuş şokella yaparken fındığın en kalitesini kullanıyorlar ya aynı onun gibi :D
Daha fazla anlatılmaz yaşayın

Larimcimm selam ben geldim yine,hoj geldim dimiiğ.
Biraz önce watinin imzası çekti dikkatimi de benim neyim eksik dedim ben de yapabilerim dedim ve bi akroştiş patlattım,birazdan patlatıcam yanisi. Hazır mısın?bence hazırolma raadol. deneme birki öhööm.

Laf aramızda ama seviyorum ben seni
Arıyor gözlerim görmeyince larimcimi
Rengarenk kal sen hep böyle
İçimize işle sevimliliğinle
Eyyy forum yetkilileri duyun artık sesimizi
Neyi bekliyorsunuz admin yapsanıza bu güzelliği

:lena:

Patladı gitti:D
İçimden geldi,Sever misin bilmem ama dinleyek.
https://m.youtube.com/watch?v=YxFc57sFjyc

Bana iki yol sunsalar deseler ki
bir yol adim başı tatlici deseler envai cesit tatlilar var deseler
diger yol da ise Larien var deseler tercih yapmak durumunda biraksalardi
hic tereddüt etmeden birinci yolu secerdim:D
yok yok hic oyle bisey olur mu ya ben larime giden yolu secerdim
Onun kadar tatlisi var mi:liv:

Bana iki yol sunsalar ve deseler ki ; Bir yanda sınırsız pc oyunu , kahveler , tatiller, baklava ve börekler, son model arabalar , Çeşit çeşit film ve müzik cd'si , bir yanda da Larien ve Anna Karenina kişileri. Ben derim ki onlara benim derin dostlarım daha kıymetli, ben onları yarı yolda birakahdkfkf daha fazla yalan söyleyemeyeceğim , bunu kendime yapamayacağım . Ben galiba ilk şıkkı secerdim.Neden çünkü baklavalar bayatladimi hiç sevimli olmuyor , zamanında tüketmek lazım ben seviyorum yani , yani dost bekler ama baklava beklemez.Hem baklava eskidikce bozulur ama dost eskidikce guzellesir.yani siz bekleyin ben baklavalari gomeyim.Sonra nasılsa ben hep burdayım akslsshndjk

Ciddili yorum; Ben larien'in espri anlayışını seviyorum, en azından reaksiyonu iyi tamam başarılı değil ama tekniği güzel çalışırsa olur aksjdkdl ayrıca zeki bir kız #theworldinmyhands serisininde fikir kaynağıdır. Anna ile iyi bir ikili oluşturdular. Gayet sevimli ve okunasi yazıları oluyor, sevgi pitirciklari sizi.Bu yorum da ciddi olmadi ajsksks

Eğlenceli ve espritüel kişiliği ile foruma damga vurmuş bir üyecan, sevimli ve aynı zamanda aklı başında cümleler de sarf ederek kendine adeta hayran bıraktırıyor. Sevdiklerinle bir ömür mutluluklar diliyorum esenle kal. :hi:

Geri