ÜSözlük Larien

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Larim mi değişken, herkes bu kadar net olabilse keşke :lari:

Neşeli , eğlenceli, pozitif olduğu kadar ciddi olaylarda analiz yapma , insanlarla hakaret etmeden mesafe koyma özellikleri güzel.

skjhs :D fındık burunlum bak bana simdi
Ben lafimin arkasindayim. Senin burnun düz şerit halinde ucuda kalkik degil. :D
Yani burun üstü düz. Burun sırtı düz.
Sen neye icerledin şerit ornegi mi begendiremedim.skjh
Bir de burnunu zoom yapmışsın nazar ediceksin :D

WD09B2.png

Severim sevilirim. Herkesi sevmem herkes de beni sevmez.

Bazen aci konusurum bazen takilirim. Bazen sacma yazmak gelir icimden.

Ama hepimiz ayri dusunceler ve yasamlardayiz. (:

Foruma bu ara sadece larim ve edri bey içün giriyorum galiba. atışmaları saçmalamaları delilikleri güldürüyor. onlara takılırken çok eğleniyorum. Sevdiğim insanlara takılmak mutlu etmiştir beni hep.
Ama bişeyi içerledim bak, edri bey neden bana hangi şarkı olabileceğimi yazmamış, çirkefli bişey yok muydu aksj.
Neyse şey dicem. larim canım uzunca bi yolculuk yaptım kalabalık bi ortamdayım çok yorgunum fakat senin o düz olmayan şekilli burnunu ısırırım skjfk.
birde kocaman öpüb sana şu şarkıyı bırakıp gidiyorum;

https://m.youtube.com/watch?v=l7jUN-_CC8Q

Çünkü peşindeyim........

- Sen bir şarkı olsaydın Lena kesinlikle bir sezen aksu şarkısı olurdun.Herkesin kendinden bir şey bulduğu ve söylemeye çalıştığı ama kimsenin ilk söyleyenden başkasından tat almadığı o şarkı olurdun. Hem yeniye hem eskiye uyardın.

ya da olmazdın bilmiyorum.lalahana da taşınıp köy kızı hayatı da yaşayabilirdin .

Merhaba Lari,işte geldim.

Seninle birbirimizi tanıma adına uzun uzadıya sohbetimiz olmadı hiç fakat bana hep güven hissi uyandırarak gelmen beni hem sevindirdi,hem de biraz şımarttı.
Espritüel kimliğinin yanında iyi bir analiz yetin de var.
Bir insan hislerime ancak bu kadar tercüman olabilir diyorum yazılarını okudukça.
Güçlü bir kadınsın,tek başına da kalsan en az kullandığın avatarlardaki kadınlar kadar enerji verebilirsin çevrene.
İnsanları izlerken en çok dikkat ettiğim noktalardan biridir: yalnızken nasıl davrandığı,arkasında sevdikleri varken nasıl davrandığı.
Ben her seferinde güçlü ve çok sevimli bir Lari hissettim.
Senden öğrenmem gereken çok şey var,bir gün daha samimi olacağımıza inanıyorum.
Sıcacık ruhuna çok güzel bak,o bunu fazlasıyla hak ediyor.

Pff murat cok guzel soylemis :T:
Zaten hep baskalari baskalarina guzel seyler soyler lanemoje kim ki :T:
O degil de cok sıkılıyorum cocuklar :T:

Uff tamam gidiyorum burdan .p

Bende abin için arkadaş olmadım seninle.
istemem yani.
şey olmasın yanlışlık kskjjks

Bi bekar abisi olsaydı ay bu cümlenin sonunu getirmeyeceğim çok şey oldu :d bende senle evlenmek istemem şahsen bi bekar abin olaydı :d

Git burdan demek bir insana bu kadar yakışır mı?:sırıt: :u1: :hello::*

zekirdek'te bi arkadaşım vardı. ondan baya küçüktüm ama çok iyi anlaşırdık. forum dışında iletişimimiz yoktu. nicki de göğe bakalım idi. : ) keşke burada olsa ya da görse bu mesajı eminim o da beni ve nickimi hemen hatırlar. zekirdek kapanınca bir daha hiç iletişim kuramadık maalesef. larien'in tarzı bana onu anımsatıyor hep.
az önce de bir şarkı dinliyordum, kendisinin paylaştığı bir linkin içinde hangi şarkı var diye tıkladım bi baktım zaten benim dinlediğim şarkıymış. o şarkıyı göğe bakalım ile de dinlerdik yıllaar önce. bana onu anımsatmasını ve kendisini burada görmeyi seviyorum. çok tanımıyorum ama iyi bi insan larien. bu konuda çok nadir yanılırım.

Ayni gun ben izmire gidicem o da istanbula gelecek buluşucaz. İnslh :parti:

Larien, her zaman enerjik ve pozitif olmuştur ve zekide olaylara espirili yaklaşmasını likeliyorum bazen beğen şeysini kullanmayı unutuyom tabi, velhasıl ona üstte çok değişken biiri demişim kendime bakmadan asdgdhs bence zaman zaman yaşanan olaylar kişilerden dolayı aramızda negatif rüzgarlar esmeyee başlamıştır fakat bu kısa sürmüştür ee ne demişler rüzgarın kısa süreni makbuldür bu kim demiştir dersen bence kediler demiştir. Bir nevi sürüsün emaneti sayılırsın arkanda kapı gibi bardaq var unutma kardeşim asdgshsh
Her zaman neşeli mutlu olma dileğimle esen kal

Geri