angie
Elmas Üye
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hiç bilmiyorum sormadım da yani canım@Lareina Ya sana sözlük neden açılmamışş
Benim çok sevdiğim, halini tavrını beğendiğim, kaliteli kişiliklerden. Çok nahif ve zarif. Muhatap olmak iyi hissettiriyor. Kızsa bile bunu çok nazik bir şekilde yapıyor. Görmeyi çok sevdiklerimden. Hep burada olsun. <3

O ara elektrik kısa devre yaptı sanırım şimdi düzeldi diyelim anlaşıyoruz az çok ve bundan memnunum çok teşekkür ederimÇok ince bir davranış canım @angie sende iyi ki buralardasın
Larien ile başka bir platformda bulunmuştuk ...... O dönem pek bir birimizden pozitif enerji almadık sanırım
Burda bambaşka bir lari ile karşılaştım gayet kibar hoş bir bayan

Kaç sene oldu be djdjdjdjTanışalı baya oldu bir kere yamuğunu görmedim ben iyidir gamze kahve tadı eksik olmasın hayatından eliiit miss you madam.
Teşekkür ederim Lefty güzel dileklerin ve düşüncelerin içinPaylaştığı kedi fotoğraflarını çok beğeniyorum. Kendisine ait karelerde de oldukça güzel çıkmış ve iş hayatında dilerim her şey gönlünce ilerler.
Foruma renk kattı ve sürekli burada görmek istediğim kişiler arasında sevgili @Lareina![]()
iyiki varsın Meli seninle tanıştığım için mutluyum istediğin her an böyle burda olurumlare ponçiğim. tam bi şeker kız. enerjisi özellikle çok sevimli değil mi? kendi de çok güzel.
gerçekten buraya da tatlı bir renk kattı.
yer yer üzülüyor, yer yer deliriyoruz.... inşallah her şey yüzümüze güler be larekuşum.
burada çok zor ama kaossuz bir forum alanı dilerim sana :p
hiç sevmez çünkü...
şeker kızım.![]()
Merhaba EL DUYANİMerhaba kurra hafız Gamze…
Çok kötü olduğum için uzun uzun yazamayacağım…
gerçekten iyi bir dost ve arkadaşsın. Şakadan anlayan sempatik birisin. Her daim mutlu olmanı istiyorum… İyi ki varsın <üç
Ne zaman bir gün mutlu olsam diğer güne bir şey oluyor nfkeledkkdkddMeslektaşım , paylaşımlarından anladığım kadarıyla bu aralar çok mutlu görünüyo. Daim olsun![]()
Sağol balımGüzel kız,özgüvenli