Lareina

🕒 Konu sahibi 9 saat önce aktifti
@Lareina Ya sana sözlük neden açılmamışş
Benim çok sevdiğim, halini tavrını beğendiğim, kaliteli kişiliklerden. Çok nahif ve zarif. Muhatap olmak iyi hissettiriyor. Kızsa bile bunu çok nazik bir şekilde yapıyor. Görmeyi çok sevdiklerimden. Hep burada olsun. <3

Çok ince bir davranış canım @angie sende iyi ki buralardasın

Larien ile başka bir platformda bulunmuştuk ...... O dönem pek bir birimizden pozitif enerji almadık sanırım :)
Burda bambaşka bir lari ile karşılaştım gayet kibar hoş bir bayan

@Lareina Ya sana sözlük neden açılmamışş
Benim çok sevdiğim, halini tavrını beğendiğim, kaliteli kişiliklerden. Çok nahif ve zarif. Muhatap olmak iyi hissettiriyor. Kızsa bile bunu çok nazik bir şekilde yapıyor. Görmeyi çok sevdiklerimden. Hep burada olsun. <3
Hiç bilmiyorum sormadım da yani canım :D
İçinden gelinir böyle şeyler çok teşekkür ederim.Mutlu oldum gülümsedim cidden.
Burada tanıdığım kıymetli birisin zamanla oldukça arada geleceğim seviliyorsun
:kalp::bahar:

Çok ince bir davranış canım @angie sende iyi ki buralardasın

Larien ile başka bir platformda bulunmuştuk ...... O dönem pek bir birimizden pozitif enerji almadık sanırım :)
Burda bambaşka bir lari ile karşılaştım gayet kibar hoş bir bayan
O ara elektrik kısa devre yaptı sanırım şimdi düzeldi diyelim anlaşıyoruz az çok ve bundan memnunum çok teşekkür ederim :kalp:

Tanışalı baya oldu bir kere yamuğunu görmedim ben iyidir gamze kahve tadı eksik olmasın hayatından eliiit miss you madam.

Paylaştığı kedi fotoğraflarını çok beğeniyorum. Kendisine ait karelerde de oldukça güzel çıkmış ve iş hayatında dilerim her şey gönlünce ilerler.

Foruma renk kattı ve sürekli burada görmek istediğim kişiler arasında sevgili @Lareina :kalp:

lare ponçiğim. tam bi şeker kız. enerjisi özellikle çok sevimli değil mi? kendi de çok güzel.
gerçekten buraya da tatlı bir renk kattı.
yer yer üzülüyor, yer yer deliriyoruz.... inşallah her şey yüzümüze güler be larekuşum.
burada çok zor ama kaossuz bir forum alanı dilerim sana :p
hiç sevmez çünkü...
şeker kızım. :*

Paylaştığı kedi fotoğraflarını çok beğeniyorum. Kendisine ait karelerde de oldukça güzel çıkmış ve iş hayatında dilerim her şey gönlünce ilerler.

Foruma renk kattı ve sürekli burada görmek istediğim kişiler arasında sevgili @Lareina :kalp:
Teşekkür ederim Lefty güzel dileklerin ve düşüncelerin için
:emoji_dizzy:

Merhaba kurra hafız Gamze…
Çok kötü olduğum için uzun uzun yazamayacağım…
gerçekten iyi bir dost ve arkadaşsın. Şakadan anlayan sempatik birisin. Her daim mutlu olmanı istiyorum… İyi ki varsın <üç

lare ponçiğim. tam bi şeker kız. enerjisi özellikle çok sevimli değil mi? kendi de çok güzel.
gerçekten buraya da tatlı bir renk kattı.
yer yer üzülüyor, yer yer deliriyoruz.... inşallah her şey yüzümüze güler be larekuşum.
burada çok zor ama kaossuz bir forum alanı dilerim sana :p
hiç sevmez çünkü...
şeker kızım. :*
iyiki varsın Meli seninle tanıştığım için mutluyum istediğin her an böyle burda olurum
ne zaman böyle çok sıkılsam hemen anlıyor sessizliğimden özelime gelir tık tık diye bu benim için çok önemli , ben yine de pozitif enerji diyerekten teşekkür ediyorum ve öpüyorum :emoji_kiss:

Merhaba kurra hafız Gamze…
Çok kötü olduğum için uzun uzun yazamayacağım…
gerçekten iyi bir dost ve arkadaşsın. Şakadan anlayan sempatik birisin. Her daim mutlu olmanı istiyorum… İyi ki varsın <üç
Merhaba EL DUYANİ
Teşekkür ederim keza sende öylesin bazen serseri olsanda seviliyorsun :emoji_hugging:
Bir an önce iyileş ya , uzun yazma borcun olsun diyerek şakamızıda bırakalım ( yazmazsan iyileşince trip atarım diyerekte tehditimi bırakayım aha buraya )
ndndjdj

Meslektaşım , paylaşımlarından anladığım kadarıyla bu aralar çok mutlu görünüyo. Daim olsun :)

Geri