merhaba gençler , fazla uzatmadan kısaca söylüyorum Laptopu adam gibi sogutabilen bir parcaya ihtiyacım var marka fıyat farketmez tavsıyelerı olan varsa yazabılır mı acaba ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Termal macunu değiştir. Soğutucular pek ise yaramaz.
Laptop Aylık ve Normalde Çok Çalıştıklarında Isınırlar , Garantisi Olan Birşeyin İçini Açmak Biraz Sıkıntılı İş Olabilir ki Termal Macunundan Kaynakladıgını Sanmıyorum , Başka Önerisi Olan varsa Alabilirim![]()
Başka laptop al o halde.
Bence soğutucuya gerek yok masada kullanıyosan yani gerekir soğutucuyu ama dizinin üstündeyse gerek yok bence hava alması yeterli olacaktır fanını arada temizlersin bir problem çıkmaz..
Laptop soğutucuları çok az katkı yapar hocam önemli olan laptopun kendi fanı. Laptopun fan ızgarası, havalandırması yeterli değilse dışarıdan istediğin kadar destek ver nafile. Yeni almışsın sanırım garanti falan işi var diyorsun o zaman fanı temizlemek için dışarıdan kompresörle hava bas. Dikkat et ama fanı kırabilirsin.
Soğutucu alacaksanda alüminyum kasalı soğutucuları al ortalama 75-150 arası sağlam bir şey bulabilirsin.
Bir Marka ÖnereydinizŞaka
Teşekkürler O Güzel Yorumlarınız İçin , Sonuç Olarak Boşa Para Harcanmaması Gerekiğinde Kanaat Getirdim Şimdi.. Sagolun Arkadaşlar ..